Kuinka asentaa puutarha asunnoissa - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Ne, jotka elävät asunnoissa on yleensä vaikea asennus puutarha tai tilaa istuttaa yrttejä, mausteita ja jopa kukkia. Tämä johtuu siitä, että tila on pieni, ja joskus täytyy investoida mukautettuja kalusteet sopimaan tarkasti huonekalut sisälle taloon.

Mutta halu olla oma puutarha ilman torjunta-aineita ruoka ja tyydyttää maku istutus oman ruokansa ei saa jäädä jälkeen, koska on olemassa tehokkaita ja edullisia tapoja sopeuttaa pienen istutus ympäristö, jossa asut. "Voit ottaa vanhan puun ja asentaa hyllylle tai jopa muovipullot ovat hyvin säilytykseen kasveille ja kustannuksia edelleen kallista", sanoo kemisti Luiz Carlos Lourenço.

10 vihjeitä koota ja hoitaa kodin puutarhan

1 - Valitse paikka asunnossa, joka vastaanottaa valoa ja aurinkoa aamulla. "On tärkeää, että kasvit saavat auringonvaloa aamulla voidakseen kasvaa terveitä", sanoi kemisti.

2 - Valitse laajempi ja lähellä seinät ikkunat. "Ihanteellinen on saada hyllyille pysyä huipulla, pois lattialta ja ilmastoiduissa tiloissa," ehdottaa Lawrence.

3 - Take säleet, jotka ovat hyvässä kunnossa, ja ripustaa nauloilla seinälle. "Jos joku ei halua kiinni seinään, on liima hylkeistä kukkakauppoja tai suuret laitteet myymälöissä taloon kunnolla korjata ja eivät pilaa maali seinään", sanoo kemisti.

4 - valinta sementti Bib syvyyden ja leveys jopa 30 cm. "Valitse malleja, jotka pystyvät valuta vesi estää kosteuden mätänemään juuria", sanoo kemisti.

5 - Terassit tai parveke huoneistot ovat hyviä vaihtoehtoja tehdä kasvimaalla. "Valitse kasvilajeja, jotka voivat oleskella auringossa. "Cress, salaattia ja basilika, esimerkiksi voi tulla toimeen parvekkeilla asuntoja", kertoo Lawrence.

6 - Ole tietoinen kun ostat hyllylle. "Valitse oikea sijainti. Hyviä valintoja ovat täysin hyllyt retinhas tai loiva "ehdottaa kemikaalia.

7 - Valitse myös oikea alus. "Kun kasvit on kasteltava vähintään kahdesti päivässä, sinun täytyy valita aluksille, jotka ovat reikä alas siten, että ylimääräinen vesi hylätään. Jos haluat hyödyntää mitä sinulla jo on kotona, tehdä itse reiät poistovesipisteeseen "suosittelee Lawrence.

8 - Valmista maa hyvin ennen istutusta. "Se ei ole mitään hyötyä on hyvä paikka tehdä puutarhan ja maa ei ole yhtä hyvä. On maita, jotka ovat jo valmiita ja hedelmöitetty, mutta jos haluat, lannan tuotteita, joita myydään erikseen jardinagens kaupoissa tai jopa supermarketeissa, "osoittaa kemikaalia.

9 - Kun olet valinnut siemeniä te viljellä, istuttaa ne huolellisesti. "Tee reikä maassa noin 1 cm. Aseta siemenen ja peitä lannoitettu maa. Pirskota vedellä ja odota pikku kasvi kasvaa ", sanoo kemisti.

10 - Kun kasvi kasvaa, suihku päivittäin. "On tärkeää huomata pikku lehdet ja poista kellertävä" finalizaLourenço.