Vinkkejä uudistaa vaatekaappi - Naiset vihjeitä

Mitkä osat järjestetty oma vaatekaappi on todella pukeutunut ja käytetään? Mitkä niistä arvostavat fyysinen rakenne? Ja: Mitkä tulee hävittää tai luovuttaa, ja miten se tehdään? Näiden joukossa moniin muihin kysymyksiin, resonoivat naisen mielessä, kun naiset päättivät uudistaa vaatekaappi. Kuitenkin muutamia vinkkejä ovat välttämättömiä uudistaa ilman tarpeettomia kustannuksia ja ilman omaisuuttasi joka voi jäädä huomaamatta.

Huoli ympäristöstä on läsnä ihmisten elämässä, joten tämä suuntaus saa meidät ajattelemaan hillittömän kulutuksen ja onko se sen arvoista. Onko todella tarpeen hankkia niin monta kenkiä, mekkoja ja käsilaukkuja? Aloittaa vinkkejä, välttyä ostamasta kohteita, jotka ovat nousussa, jos ne eivät vastaa tyyliäsi ja persoonallisuutta, ja siirtää Huomautus Windows ja luettelot jos sinulla on vaikeuksia koordinoida niiden ulkonäkö, ja mukauttaa ne omaan tyyliin. Tiedä, että tasainen palaset ovat helpompi sovittaa että painettuja kuvioita. Painetun puolestaan ​​koordinoi kaksi sileää ja eri värejä.

Tiedämme, että vuodenaikojen vaihtumisen, alitajuisesti haluavat ostaa monia uusia vaatteita, mikä ei aina ole mahdollista. Mutta reimagine mitä meillä jo on helpompaa kuin uskotkaan. Pian, koko prosessi uusiminen vaatekaappi, ilman tarpeettomia kustannuksia, vaatii organisaatiota. Järjestää kaapissa, jotta voit nähdä kaikki käytettävissä olevat osat ja mahdollisia yhdistelmiä. Joten järjestää housut housut, hameet hameet niin edelleen, kuin ryhmä palaset värin.

Kuitenkin ohjata mahdolliset konsertit, sopeutumista ja erottaminen osia, jotka on hävitettävä, joitakin temppuja ovat ensiarvoisen tärkeitä:

1 - Älä tee vääriä lupauksia itse, jättäen käytettävissänne kappaletta, joka käyttää "yksi päivä", esimerkiksi kun laihtuminen. Joten hävitä tiukka, lyhyet ja nuhjuinen vaatteita, lisäksi ne, jotka tallennetaan yli vuoden. Paras vaihtoehto on kuitenkin lahjoittaa ne kaupunkisi yhteisöille tai myydä ne halpakauppaketju.

2 - Kiinnitä osat voit. Nuo ilman painikkeita, descosturadas, liian pitkä tai leveä, haalistunut lopuksi, että on pölyinen oman vaatekaappi yksinkertainen asia säädön. Turn housut shortsit ja valon kenkä suutarin siirretään eläkkeelle.

3 - Ajan muutamme tottumukset. Siten trie mitkä osat sopimaan uuden elämäntavan, varustamalla ne. Ostoksen, valita vain niille, jotka voivat koordinoida ainakin kolmen muun jo välttää tunnetun ongelman: "Se on kaunis, mutta en voi käyttää sitä."

4 - Älä osta mielijohteesta. Valitse mukaan sinun todellisuutta, persoonallisuus ja henkilökohtaiset makuun kuulematta myyjille. Osta elementtejä, jotka todella kannustavat kehon tyyppi eikä mitä on yksinkertaisesti trendi. Joten, älä mene ostoksille, jos et ole valmis ja hyvällä tuulella. Ota mukaasi luettelo kohteista, että kun kotona, valitaan järkevästi ja itse asiassa tarvitse ostaa.

5 - Perustekijöistä ovat toisiinsa vaikea elementtien koordinoida. Huivi, hattu ja tyylikäs vyöt ovat vain muutamia kohteita, jotka voivat auttaa häntä. Huivi, esimerkiksi on monikäyttöinen lisävaruste, sitä voidaan käyttää hiukset, mutta myös sidottu vyötäröllä, kukkaro tai kaulan.

6 - Invest ohimennen ja kyseenalainen trendejä läpi pieni virta asusteita ja koruja. Uskaltaa ja noudattaa tiettyjä trendejä ilman investointeja kallista pala, joka voi olla kallellaan, että tällainen hankinta joitakin lisävarusteita, jotka ovat korkeat? Esimerkiksi, jos trendi on eläinten tulostaa ja haluat seurata sitä olematta varma, että se käyttää tietyn teoksen useammin kuin kerran, niin että se hankkii leimattu maxipulseira?

Joitakin pieniä säätöjä voi paitsi vaikuttaa organisointi vaatekaappi, miten välttää ylitys ja parantaa itsetuntoa. Kokeile. Pestä tavaransa, etsii ideoita ja innovaatioita on itse käyttää.