Eroon kärsäkkäiden - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Kärsäkkäiden ovat otuksia, jotka löytyvät keittiön kaapit ruokinta kuten riisiä, papuja, jauhot, viljat, pasta, mm.

Niin että ne eivät ota huomioon ruokakomeron Pierce pakkaus- ja pilata päivittäistavarat, tarkistaa joitakin vinkkejä estää kuoriaisten käytännöllisellä ja tehokkaalla tavalla.

Aina uuden myymälän ruokaa kaapissa, on suositeltavaa poistaa ne, jotka olivat jo tallennettu ja tarkista viimeinen käyttöpäivä jokaisen. Vältä mausteet pitkään, koska vanhentunut ruoka ovat helppoja kohteita leviämisen kärsäkkäiden.

Avatut pakkaukset tulisi säilyttää ilmatiiviissä purkkeihin. Etsi elintarvikepakkauksissa reikiä ja huomata läsnäolo kärsäkkäiden pakkauksen sisällä, hävitä ne välittömästi.

Vältä että ruoka on täysin suljettu kaapit, mieluummin pitää ne avoimempi paikoissa tai kaapit latticed ovet.

On hyvä ilmanvaihto ja välttää kosteutta, anna mobiili ovet auki joksikin aikaa vähintään kaksi kertaa viikossa. Myös tilaisuutta puhdistaa kaapin ja tarkista, ettei ole jumissa tai weevils paketti.

Säännöllinen puhdistus varastointi on välttämätöntä pitää kuoriaiset erillään elintarvikkeista. Puhdistaa paikka, jossa ruoka on tallennettu, kuivalla liinalla tai paperipyyhkeellä. Vältä kostealla liinalla. Mutta jos haluat puhdistaa suosikki puhdistusainetta, muista jättää avoimen langattoman kuivua hyvin ennen vaihtamista tuotteita hyllyiltä.

Joissakin ääritapauksissa, voit joutua tekemään tuhoamiseen ympäristöjen ja kaapit. Osa tuotteista yleisimmin käytetty tähän tarkoitukseen ovat pirimifossi-metyyli ja fenitrotioni. On suositeltavaa käyttää erikoistuneita ja luottamusta suorittaa tuholaistorjunta.

Toinen tehokas kärki vastaan ​​kuoriaiset on sijoittaa säiliöön hieman kahvinporot kaapin tai tippaa öljyä (olemus) eukalyptusta. Temppu toimii luonnollisena hyönteismyrkkynä ja pitää kuoriaiset erillään elintarvikkeista.

Lisää vinkkejä estää ja päästä eroon kärsäkkäiden elintarvikkeiden

Katso video alla enemmän neuvoja, jotta nämä pienet eläimet ovat hyvin kaukana ruokansa.

puu kaira

Jotkut lajit kovakuoriaisia ​​syövät puuta. Tämä tyyppi ei ole yhtä yleistä Brasiliassa, mutta on mahdollista, että ne näkyvät, mutta harvemmin kuin jyväkärsäkkäät. Tämä laji elää paremmin eurooppalaisissa lauhkean ilmaston kanssa yleistyä Portugalissa.

Toukat tämän lajin kehittyy halkeamia ja rakoja havupuun (Pinus, Picea ja Abies) puuta hakkurin, kaivaa reikiä. Aikuisina Näytekairauksia lävistää puun päästä ulos ja jättää reikiä pinnalla.

Näet läsnäoloa kovakuoriaisia ​​havaitsemalla pieni jauhe puupinon, samanlainen Moundsin maa, joka muurahaisia ​​tehdä ympäri tiili taloa.

Puu, joka oli käsitelty hyvä viimeistely lakalla tai maalilla ovat vastustuskykyisempiä näitä kuoriaisia. Mutta jos ongelma vaikuttaa huonekalut ja ovet, tapa päästä eroon kovakuoriaisia ​​on jättää kohdetta Metsät aina valoisa ja ilmava, koska laji kasvaa parhaiten kostea, pimeässä.

Jos haitallista organismia on saastuneella sitä isossa tavalla, ratkaisu tässä tapauksessa on saada tuholaistorjunta.