Vinkkejä puhdistaa altaan - Naiset vihjeitä

Kuva: Thinkstock

Ottaa allas kotona voi olla hyvin rentouttava ja virkistävä vapaa vaihtoehto, mutta se voi olla liian paljon työtä liikaa, varsinkin kun se tulee puhdistus.

Kuitenkin omistaa muutaman tunnin viikossa ylläpitämiseksi puhtaus ja käyttää oikeita välineitä oikealla tavalla voi tehdä vähemmän työläs ja ikävä työ. Tutustu vinkkejä, jotka auttavat häntä puhdistus altaan.

Puhdas altaalla usein

Ensimmäinen vaihe säilyttää puhdas allas on aina poistaa likaa ja kerääntyneet roskat ympärillä. Poista lehdet, oksat ja muut roskat mahdollisesti kerääntynyt lähellä reunaa. Kun skannaus ympäristössä allas, tee se vastakkaiseen suuntaan veden, estääkseen lian kerääntymisen altaassa.

Kun olet poistanut lian, hakea erikoistuotteita puhdistukseen reunat ja avulla sienellä, pyyhi. Yrittää tehdä puhdistus usein reunat, työ on voimakkaampi kesällä, koska uima-altaan käyttö on suurempi.

Tarkasta suodatin

Toinen kärki on tarkistaa suodatin, joka sijaitsee tavallisesti altaan pohjalle. Suodatin on pidettävä puhtaana toiminnan varmistamiseksi imujärjestelmän ja puhtaus vettä.

Huomiota kiinnitetään väri ja ulkonäkö vettä

Vesi voi olla sinilevien läsnäololla tai hoidon puute ja ylläpito altaan. Ongelman ratkaisemiseksi, harja altaan seinämien poistamaan kaikki mahdolliset levät, joita voi olla läsnä ja tehdä veden puhdistus tiettyihin tuotteisiin poistamisesta levien.

rasvaiselta - altaan vesi voi olla rasvaisuutta, koska liiallinen käyttö aurinkovoidetta ja suojakerroin tai väärän toiminnan reikäkauhalla suodatin. Ongelman ratkaisemiseksi, tee Veden klooraus ja tarkista Skimmer suodatin.

Koska vesi ruskea osoittaa läsnä suspendoituneita aineksia tai suuren määrän epäorgaanisia aineita kuten pölyä ja savi. Yleensä tämä tapahtuu, kun vettä ei suodateta päivittäin. Ratkaisu tässä tapauksessa on tehdä dekantoimalla ja imuroi altaan pohjalle.

hakeminen klooria

Kloori on yksi tärkeimmistä käytettävien aineiden puhdistus altaan, joten on tärkeää käyttää sitä tehokkaasti. Tämän, ennen kuin se, tehdä analyysin altaan parametrit (emäksisyyden, pH, syanuurihappoa ja klooria) ja säädä niitä tarvittaessa. Laimenna kloori säiliössä altaan ulkopuolella ja sitten levitä koko tuotteen pintaan. Suodata ja redo analyysin parametreja.