Kuva: Thinkstock

Kuva: Thinkstock

Jos sinulla on ongelma, joka aiheuttaa epäilyksiä ja jopa jonkin verran kiistelyä on puhdistus Puukalut. Tämä johtuu siitä, että paljon on sanonut, että levyt ja ruokalusikallista tällainen, esimerkiksi, ovat totta kasvualusta sieniä ja bakteereita, ja ne ovat suorassa kosketuksessa elintarvikkeiden kanssa.

Mutta tämä kaikki huolta puisia, itse asiassa järkeä? Jotkut sanovat puolestaan, että asianmukaista huolellisuutta hygieniaan, ne eivät ole vaarallisempia kuin muut materiaalit käytetään keittiössä.

Joten herää kysymys: miten oikein puhdas Puukalut? Alla näet pääsuuntaviivojen tästä ja myös vinkkejä pitää niitä pidempään.

Askel-askeleelta puhdistaa puun astiat

Kuva: Thinkstock

Kuva: Thinkstock

Tutustu suuntaviivat Rodrigo Torres, kokki Dom Divine Patisserie, puhdistaa kohteita, kuten leikkuulaudat, lusikat jne, puu;

 1. Desinfioida astiat ja puulankuilla ensimmäinen asia tehdä, on poistaa kaikki ruoantähteet.
 2. Pese astiat jäykällä harjalla tai sienellä ja miedolla pesuaineella.
 3. Huuhtele.
 4. Kuumenna riittävä määrä vettä, jotta saavutetaan jättäen veden alla aluksia.
 5. Lisätään 2% valkaisuainetta kokonaismäärän vettä. Esimerkiksi, 4 litraa lämmintä vettä, sekoittamalla olisi 8 ml valkaisuainetta.
 6. Täytä kulho tähän ratkaisuun ja laittaa kaikki välineet desinfioitava sisällä.
 7. Tarvittaessa laittaa painoa päälle, että alukset jäävät veden alla. Jättää ne sinne 15-20 minuuttia.
 8. Huuhtele kaikki välineet.
 9. Annetaan kuivua auringossa ja edullisesti seisoo niin, ettei kosteus ei kerry mitään osaa niistä.
 10. Säilytä viileässä, kuivassa paikassa.

6 vinkkejä säästää Puukalut

Kuva: Thinkstock

Kuva: Thinkstock

Alapuolella, kokki Torres tuodaan esiin joitakin vihjeitä, joiden avulla pidentää Puukalut:

Lue myös: Miten tallentaa puuhun ja pitää se kaunis

 1. Pese ne heti käytön jälkeen, mikä estää pysyvän likainen hyvin pitkän ajan kuluessa.
 2. Varata tietty paikka tallentaa vain Puukalut ne eivät vahingoitu saada yhteyttä veitsiä, haarukoita jne
 3. Toteaa, että puu astiat ovat kuivia, soveltaa joitakin mineraaliöljyä hyvin kuivaa puuta hydratoimaan.
 4. Vältä niitä kosteassa, pimeässä.
 5. Älä anna levyjen tai kastiketta puusta. Ne voivat imeä osa vedestä, joka johtaa todennäköisesti pitkällä aikavälillä puun rot.
 6. Vältä hankaavampia puolella sieni aikaan puhdistuksen antaen etusijan pehmeämpään osaan välttäen vahingoittamatta puuta.

Kun ulkona leikkimässä astia puuta?

Kuva: Thinkstock

Kuva: Thinkstock

Olet vaivautunut haju sen puulevy ja jopa miettinyt heittää sen pois? Ehkä ole aikaa ... Huom vihje:

Ratkaisu poistaa hajun puun astiat

 1. Aseta puulevy tai muu väline liuoksessa, jossa oli 1 rkl () Bleach + 2 kuppia (tee) + 1 rkl kuumaa vettä (keitto) natriumbikarbonaattia;
 2. Olkoon "kastike" 15- 20 minuuttia;
 3. Huuhtele ja kuivaa huolellisesti.

Jos suurin ongelma hänen on valmistettu puusta, tahroja ja / tai katkokset, kärki kulkee hiekkapaperilla joissa on vaurioita.

Mutta on syytä huomata, kun Puukalut alkoi muodostua halkeamia tai siruja, on aika hylätä niitä, koska se kertyy ruokaa ja bakteerit!

Miksi vetoa puulusikat?

Erityisesti hännille kuuluu useimmissa keittiöissä. Syy tähän on yksinkertainen: se ei vahingoita teflon astioita (myös voimakkaasti käytetty) eikä kaapeli lämpenee, mikä estää palovammoja aikaan ruoanlaittoon.

Lue myös: tiskata pesuaineella tai saippuan?

Puulevy x x Muovi Lasi

Kuva: Thinkstock

Kuva: Thinkstock

On huolta hygieniasta puulankuilla jotkut ihmiset haluavat korvata ne muoviset levyt. On kuitenkin syytä huomata, että nämä voivat myös kärsiä halkeamia sen jälkeen, kun liiallinen ja lopulta kertyvät mikro-organismeja.

Toinen tyyppi nykyisten leikkuulauta on lasia. Se ei ole rakoja (joka voi olla keino bakteerien kasvua), mutta haittapuoli on se, että karkaistu lasi ei ole kierrätettävissä. Lisäksi vaurioita aiheuttaa voit joutua ostamaan uuden hallituksen.

Mutta ei väliä mitä valinta, leikkuulauta pitäisi aina olla hyvin puhtaita ehkäistä tulevia epäpuhtauksia. Erittäin tärkeä vinkki on saa sekoittaa elintarvikkeisiin kun ruoanlaitto. Sinun ei pitäisi, esimerkiksi käyttämällä hallituksen leikata raaka liha ja sitten käyttää samaa leikata kasvi.

Ehdotusta, muuten on, jos mahdollista, leikkuulauta kullekin ruokaa omassa talossa, esimerkiksi yhden lihan ja yksi vihanneksia ja yksi vihanneksia. Se on vihje!