Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Kesäkuun festivaali vietetään monin paikoin ympäri maailmaa ja tuotiin Brasiliaan Portugalin. Sitä vietetään koko maassa ja koostuu useista elementeistä, kuten tulipaloja, Mast St. John, jengi liput, hillbillies puvut ja erilaisia ​​pelejä, jotka tekevät paljon enemmän vilkas juhla.

Kun "säteet" tulossa, kuin sisustus ja puvut luonne, herkullisia etnisiä ruokia pitäisi myös olla läsnä hauskaa tulee täydellinen. Kullakin alueella voi käyttää tyypillisiä ainesosia valmisteluun ruokia, mutta maissi on useimmiten käytetty ruoka.

Useimmat ruoat ovat peräisin maa kulttuuri ja sisustus, aineet ovat yleensä hyvin yksinkertainen ja edullinen.

Tutustu luettelo useita makeita ja suolaisia ​​ruokia vaihtoehtoja, ja alkoholijuomien ja alkoholittomien juomien oman puolueen tehdä menestynein vieraiden joukossa.

ruoka

Sose. Kuva: Getty Images

Sose. Kuva: Getty Images

Salgados

Lisäksi piirakoita, paistetaan ja paistettu välipaloja, kuten pastelli ja valikoituja vartaat, tyypillinen elintarvikkeet kesäkuun osapuolen tulisi sisältää:

Lue myös: 10 kakku reseptit herkullisia cornmeal ja helppo tehdä

1. jauheliha Pastelli: liha piirakka arvostetaan monissa osissa maata ja helppo tehdä. Taikina voit helposti selvittää supermarketeissa ja leipomot tai tehdä halutulla tavalla. Yksi vinkki on paistaa lähes aikaa palvella, jotta ihmiset voivat syödä sitä lämmintä.

2. vartaat lihasta: jos se on tehty vähärasvaista lihaa on terveellinen vaihtoehto ja tuo kylläisyyden. Sipulit ja paprikat lisätään sylkeä värjäämään ja tehdä siitä maukkaita. Se voidaan tehdä punaisen lihan, kanan ja jopa kaloja.

3. kana vartaat: miten resepti on paistettu, päätyy enemmän valoa. Jotkut vinkit ovat tärkeitä lyödä maku ja paikan päällä, koska ei leikata kuutiot paloiksi monet pienet ja mausta ne tulisi olla varovainen, jotta levy on erittäin maukas.

4. pataruoat: piiras on täynnä juustoa ja kinkkua. Miten tehdään tehosekoittimessa, valmiste on yksinkertaista ja nopeaa. Lisäksi, se on kevyt ja hyvin maustettu. Haluttaessa täyttö kakku voidaan muuttaa omaan makuun.

5. suolaista popcorn: popcorn voi olla huomaamatta kesäkuun juhlat. Koska nämä tapahtumat yleensä kerätä paljon ihmisiä, se on paljon edullisempaa ja käytännön tehdä popcornia pannulla, koska se tuottaa enemmän ja on halvempaa kuin mikroaaltouuni. Yksi vinkki on laittaa pusseihin ennen tarjoilua.

6. Hot Dog: melko nopeasti, jotta se on vaihtoehto, joka tuo enemmän kylläisyyden kuin välipaloja, ja on hyvin vastaan ​​lapsille ja aikuisille. Ja hot dog entistä tunnettu siitä, palvella pussiin tai siteen shakki. Yksi vinkki on antaa ne kaikki asennettu siten, että ihmiset hakemaan heidät jo valmiina.

keitetty maissi voilla. Kuva: Getty Images

keitetty maissi voilla. Kuva: Getty Images

7. Vihreä maissintähkä: maissi keitto tuntuu yksinkertainen tehtävä, eikö? Mutta on olemassa joitakin salaisuuksia, jotka vaihtelevat valinta maissi, kunnes oikea aika ottaa pannulla maissi. Yksi vinkkejä, että tulot on laittaa vähän sokeria keitinveteen.

8. Pamonha: toinen resepti maissi! Tämä on perinteinen Koillis sose. Sen valmistamiseksi on välttämätöntä olla kotona vain maissia, kookosmaitoa, sokeri ja suola.

9.Amendoim suola: Tämä välipala on tehty hyvin nopeasti ja helposti. Maapähkinät tuodaan uuniin ja paahdettua. Sitten vain lisätä öljyä ja suolaa, ja paista hieman.

karkkeja

Popcorn karamelli. Kuva: toisto / Oslaine Arts

Popcorn karamelli. Kuva: toisto / Oslaine Arts

Karkit myös suuri menestys kesäkuun festivaaleilla, joten niitä ei saa jättää syrjään. On olemassa monenlaisia, joista voit valita, mitä haluat lisätä taulukon. Tarkista täällä monta karkkia vaihtoehtoja moneen makuun:

10. Popcorn karamelli: popcorn on erittäin helppo valmistaa ja suuri mahdollisuus lisätä makeita ruokia. Joten hän oli karamellisoitua, on erittäin salaista. Askel askeleelta resepti on erittäin helppo valmistaa sitä.

11. Suklaa Popcorn: suklaa faneille, siellä on myös mahdollisuus popcorn kanssa! Tähän ilo tehdään, ainoa ainesosa sinun täytyy lisätä perinteisen reseptin on suklaata.

12. Corn kakku: Tämä perinteinen maissi kakku on kanssa creaminess suussa sulavat. Kuten tehdään tehosekoittimessa, se on valmis hetkessä. Se on herkullista yhdistää yksi tyypillinen kuumia juomia puolue.

13. Curau: Tällä Curau on yksi yleisimmistä valmistettuja ruokia maissi, joka tarjoillaan kesäkuun juhlat. Valmiste on hyvin yksinkertainen ja nopea. Voit valita, haluat tehdä käyttäen tuoretta maissia, suoraan maissintähkä, tai jopa purkitettu.

14. cornmeal kakku: Tämä resepti, joka on isoäidin talon haju yhdistyy myös Arraiá. Kakku on yksinkertainen, mutta massa on kermainen tekstuuri, joka on hyvin houkutteleva. Se on valmistettu tehosekoittimessa, mikä tekee siitä hyvin yksinkertainen ja käytännöllinen.

15. Canjica: Tässä resepti kirjoittaja seurasi isoäidin neuvoja, joka suosittelee valkoisen maissin (korvan ei ole täysin kypsä) sijasta keltainen (kypsä). Vihje maissi kypsyvät nopeammin on antaa sen liota ennen valmisteen illalla.

16. Riisipuuroa: voit luoda herkullinen jälkiruoka riisimme jokapäiväistä, ja hän on makeaa riisiä. Valmistelu tämä resepti on hyvin yksinkertainen ja harvat ainesosia tarvitaan. Koska se vie neilikka ja kaneli, se on hyvin aromaattinen. Yksi vinkki on palvella lämmin.

17. Makea maapähkinä: makea maapähkinä versio miellyttää monia ihmisiä. Helppo ja nopea tehdä, se on mielenkiintoinen mahdollisuus lisätä valikkoon. Tämä välipala voidaan tarjoilla yksittäisten pusseihin.

18. poika seisoo: Toinen yleinen hyvä makea -vaihtoehto maapähkinä on jalka viikari. Vain neljä ainesosia ja kolmekymmentä minuuttia voit valmistaa maukkaan jälkiruoka.

19. tytön jalka: kirjoittaja sanoo, että tämä resepti on pehmeämpi vaihtelua ja naisen jalka urchin. Kestää nimitys olla pehmeä ja hellä, muistaen nainen seisoo. Mikä tekee siitä enemmän pörröinen on tiivistetty maito lisääntynyt.

Tack. Kuva: toisto / Mummon Reseptit

Tack. Kuva: toisto / Mummon Reseptit

20. Paçoca: Erittäin nopea ja käytännöllinen valmistelussa tack! Jotta tack on tarpeen vain lyödä maapähkinöitä, maissitärkkelystä kiekkojen ja maitotiiviste tehosekoittimessa. Sitten vain laittaa tavalla levätä muutaman minuutin ajan ja leikkaus.

21. keitetyt hammastanko: rattaan on melko yleinen siemen Etelä-Brasiliassa ja on suuri ravintoarvo. Siitä voit luoda paljon tuloja. Mutta tärkein muoto kulutuksen keitetty. Täydellinen syötäväksi tulipalossa.

22. Pinion paisti lautasella: Tämä vaihtoehto on niille, jotka ovat puulämmitteinen uuni kotona, koska tässä resepti pinjansiemeniä pitäisi tehdä uunissa levy. Miten kulutetaan talvella, viileä asia on syödä ne lämpiminä vieressä uuniin.

23. Rakkaus Apple: romantiikka yhdistyy talvi, eikö olekin? Ja yllätys joku rakastat rakkaudella omena on erittäin makea ele. Siirappi on melko yksinkertainen, mutta tekijä sanoo varoa pisteeseen.

24. Cocada: kookospähkinä on myös laajalti käytetty perinteisiä reseptejä kesäkuun Festival. Tämä Cocada maitotiiviste kestää vain neljä ainesosia, mutta se on erittäin maukasta.

25. Sweet Heart Kurpitsa: valmistukseen tämän makea on lisätty mausteita, sitruunamehua, vettä ja sokeria. Se on myös yksinkertainen resepti. Sydämen muotoon voit käyttää mallia tai yrittää leikata veitsellä.

26. Maria mooli: olla erittäin halpa ja maukas resepti, on tullut hyvin yleinen juhla St. John on myös valmis 20 minutinhos ..

27. Sigh: Candy on tehty vain munia ja sokeria vie erityistä väriä tässä resepti. Kirjoittaja lisää cremor hammaskiveä, hän sanoo, että se on antaa vakautta marenki. Huolimatta Super yksinkertaista se on erittäin maukasta.

28. vartaassa hedelmät: nämä vartaat peitetään suklaa kerma. Hedelmän on oltava samat kuin oma, ja vartaat voi tehdä vain yhden hedelmän tai eri valikoituja.

29. Queijadinha: Tämä resepti on kotoisin portugalilaista keittiötä, mutta oli Afrikkalainen vaikutusvaltaa. Tarinan mukaan orja muutti juuston kookos, joka on utelias, on, että alkuperäinen nimi jäi, vaikka se ei ole ottanut juustoa taikinaan.

30. Brown Sugar: fariinisokeri alettiin valmistetaan pieninä sokeritehtaiden, ja on myös tyypillistä koilliseen. Tämä resepti lisää pähkinöitä ja muita ainesosia sokeriin.

31. Quindim: jo quindim kookos peräisin koilliseen, muokattu Portugalin resepti, joka käyttää Almond. Se voidaan tarjoilla pienin tavoin, kuten piirakoita ja voidaan tarjoilla myös isossa tavalla vanukasta.

Bebes

Glögiä ilman alkoholia. Kuva: toisto / kasvissyöjä kinkku

Glögiä ilman alkoholia. Kuva: toisto / kasvissyöjä kinkku

alkoholittomat

Virvoitusjuomia ovat erittäin tärkeitä joka tilanteessa. Mielenkiintoista palvelevat vaihtoehtoja moneen makuun ja että lapset voivat nauttia. Lisäksi tyypillisten juomien, voit palvella mehut kauden hedelmiä, virvoitusjuomia ja valikoituja kuumaa teetä.

32. Quentão alkoholia: haluat valmistaa perinteisin juoma kesäkuun Festival, ja kaikki vieraat, lapsista aikuisiin voi? Glögi ilman alkoholia on juomaan.

33. Kaakao: kaakaota on hyvin yleinen drinkin kylmimpinä päivinä. Lapset rakastavat siemaillen kaakaota kesäkuu puolue, ja tietenkin on hyvä vaihtoehto myös aikuisille.

34. maissi mehu: lisäksi ainesosa valikoima makeita ja suolaisia ​​ruokia, maissia voidaan myös käyttää juomien valmistukseen, kuten maissi mehua. Hän on kuuma mukana sekä makeita ruokia suolaista.

35. Kaakao kookos: niille, jotka haluavat valmistaa kuumaa kaakaota, joka on kierre, hyvä kärki on korvata tavallinen maito kookos. Maku on pehmeä ja rakenne on kuohkea.

alkoholisti

Vuonna Kesäkuussa puolue aikuisille on mielenkiintoista lisätä alkoholia, joka lisäksi vastaamaan perhoset ovat tyypillisiä rauskuja. Tutustu hämmästyttävä reseptejä juomia varten Arraiá.

36. Quentão: Tämä on perinteinen juoma kesäkuun juhlat. Resepti vie yhtä paljon vettä ja rommi, yhdessä joidenkin hedelmiä ja mausteita, luo ainutlaatuisen maku.

37. Glögi: tämä vaihtoehto viini keitetään vettä, neilikka, kaneli, inkivääri ja omena. Juoma on hyvin maustettu ja muistuttaa Glögi, mutta maku on pehmeämpi, koska se ei ota tippuu. Määrä viiniä voidaan muuttaa tarpeen mukaan.

38. Peanut Hits: "re vähän aikaa ja / tai on kiire ja haluavat tehdä kuumaa juomaa? Maapähkinä syke on erinomainen vaihtoehto. Ota kolme ainesosia ja tehdään tehosekoittimessa. Käytännöllisyys oikeassa!

39. Viini Hits: lyöntiä ovat aina hyvin käytännöllisiä, ja viini on juoma yleisesti käytetyissä talvella. Valmistaa sitä vain minulle osui viiniä, jäätä ja maitotiiviste tehosekoittimessa.

40. Passion Beat: voittaa toinen vaihtoehto on passionhedelmää. Sen lisäksi, että kuuluisa häitä ja asteikko, se voi myös olla valmis kesäkuun Festival.

41. Sangria: tämä juoma on klassinen espanjalainen mutta on myös suosittu Brasiliassa. Vaikka useimmat kulutetaan juoma kesällä, yhdistää erittäin hyvin junino ilmastoon. Se vie viini, sooda, giniä ja hedelmiä valmistelussa.

Nyt olet oppinut useita reseptejä ruoan ja juoman kesäkuun Festival, vain laittaa hillbilly puku, roikkuu liput, asentaa tulipalon ja soittaa perheen ja ystävien bash.