Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Broilerin on osa päivittäistä ruokavaliota monia ihmisiä. valkoisen lihan kuten kanaa, ovat tunnettuja ravintoarvoa ja olla lähde terveen eläinproteiinin kuin punainen liha.

Siitä, että kulutetaan paljon ruokaa, joka valmistaa se voi loppua uusia tuloja ideoita tai ajatella, että et voi innovoida valmistelussa tällaisen lihan. Paeta rutiinia grillattua broileria, on mahdollisuus saada aina tutkia uusia reseptejä verkkosivuilla erikoistunut ruokaa.

Tutustu luettelo 15 kananrinnan reseptejä, jotka osoittavat, että se ei ole välttämätöntä olla kokki tehdä herkullisia ruokia. Innovoida ja nauttia vieläkin maku, että elintarvikkeiden ateriat:

1. täytettyä kananrintaa Coppa ja juustoaine: On suositeltavaa, että näitä tuloja kun ei ole huolta aikaa, se on vähän aikaa vievää. Käytetty aika, kuitenkin kompensoidaan maku. Se sopii enemmän kehittää lounasta tai illallista. Yksi ehdotus on liitettävä tummaa riisiä ja salaattia vihreitä lehtiä.

2. kananpojanrintaa pippurilla ja pinjansiemeniä: Tämä resepti on käytännöllinen, nopea ja sopii day-to-day. Erityinen maku on juusto pippuria ja mausteita lisätään kananrintaa.

Lue myös: 10 elintarvikkeita, jotka takaavat hyvän terveyden

3. marinoitua kananrintaa Sisilian sitruuna ja sienestä: Nämä tulot sekä Käytännössä on hyvin terveellistä. Shiitake on hyvä lähde kuin eläinproteiinin ja lisää vielä enemmän makua kana. Paremmin nauttia resepti, anna kanan marinoitua yhdestä päivästä toiseen. Lisäksi saada maukkaampia, säästää paljon aikaa.

Valokuva: Toista / Kitchen Lane

kananrintaa täytettyjä gorgonzola. Valokuva: Toista / Kitchen Lane

4. täytettyä kananrintaa gorgonzola ja marinoituja hunajaa: Tämä on resepti kalori takia gorgonzola, ihanteellinen viikonloppuisin ja / tai juhlaan. Se on suositeltava niille, jotka haluavat seikkailla keittiöön ja yhdistää suolaiset ja makeat maut. Lavastusalue vaihtoehto hyvin erilainen broilerin rinta ja on syytä pitää kokea.

5. kananrintaa vihanneksia ja yrttejä: Antaa persoonallisuutta tässä resepti voidaan vihanneksia lisätään edullisesti. Joten resepti on terve ja erittäin maukasta. Tämä resepti on laktoositon, hyvä vaihtoehto niille, jotka käyttävät ruokavalioita, jotka rajoittavat.

6. täytettyä kananrintaa vihreät ja juustoa: Tyypillinen resepti Portugalista. Klitoris on tyypillinen kasvi maan ja ei löydy Brasiliasta voidaan korvata lehdet nauris tai lehtikaalia, koska maku on hyvin samankaltainen.

7. kana rinnat täytetyt pinaatti ja juusto: Erittäin maukasta ja terveellistä resepti uunissa. Koska kuuma levy, se on hyvä valinta kuluttaa pinaatti kylmällä säällä.

Lue myös: 10 nerokkaalla tavalla kierrätyksen ruuantähteet

8. fileetä kananpojanrintaa kermaista vesikrassi kastike: luova ja terve resepti. Entistäkin enemmän ravitsevia, kuluttaa mukana ruskeaa riisiä tai quinoa ja vihanneksia etusija.

9. Kananfilee kermaista sienikastiketta: Resepti on yksinkertainen ja vie helposti ainesosia. Astia on hyvin samanlainen kuin kana stroganoffin, mutta valmiste on entistä nopeammin ja helpommin.

10. haudutettua kanaa kasvikset: Tämä resepti voidaan tehdä suuria määriä ja pakastaa pieninä annoksina syödä myöhemmin. Hyvä ratkaisu on nopea ja ravitseva ateria. Se on myös maukas valikoima kastike polentaa.

Kuva: toisto / blogi Mimis

grillattua kanaa ja vihanneksia. Kuva: toisto / blogi Mimis

11. Grillattua kanaa kasvikset: Perinteinen ja kevyt grillattua kanaa. Voit seurata: porkkanat, kirsikkatomaatteja ja herneet. Jos haluat vaihtaa tai lisätä kasviksia etusija.

12. täytettyä kananrintaa kasvikset: Tämä on paistettu resepti, joka vie paljon vihanneksia ja on korkea ravintoarvo, samoin kuin on erittäin maukasta. Muistaa, että se on aina mahdollista mukauttaa reseptejä ja vaihtaa tai lisätä ainesosia parempana tai käyttää niitä saatavilla kotona.

Lue myös: 12 elintarvikkeita sinun pitäisi syödä joka päivä

13. kananrintaa kastike: Tämä on perinteinen resepti kanaa kastikkeessa, nopea ja helppo valmistaa. Se on hyvä lisä polentaa, gnocchi ja pastaa yleensä.

14. kananrintaa riisiä uunissa: Tämä on hyvä resepti vaihtoehto nauttia ja kasvattaa riisiä jo valmis, joten se lisää maukkaita ja ravitsevia.

15. kananpojanrintaa leivitetty juustoa ja kinkkua: Tämä resepti on loistava valinta paeta paneroitu kana joita myydään jäädytetty supermarketeissa. Se on herkullinen resepti voidaan pakastaa myöhempää kulutusta ja on paljon terveellisempää kuin teollistuneissa versiota.

Vinkkejä oikeiden leikkaus kananrinnan

Valokuva: Toista / Kitchen Lane

kananrintaa täytettyjä ruokakomero. Valokuva: Toista / Kitchen Lane

Mukaan kokki Christopher Brownin Homelete verkko, ei ole paljon vaihtoehtoja leikata broileria, mutta on paljon reseptejä ja sovelluksia. "Esimerkiksi, kuten leikkaukset, kuutiot ovat sopivia Stroganoff; fileet suurella leikkausnopeudella ovat sopivia grillaukseen, ylläpitoon pehmeyden ja uran liha; kana syötit ovat ihanteellisia osia ja voidaan hyödyntää sassami, joka on yksi ulkofilee, joka on alla koko rinta, "suosittelee asiantuntija.

"On myös kanan lintu, joka voidaan poistaa kylkiluun ja leikkaa loput pieniksi paloiksi ja maustetaan vain suolalla. On suuri ", lisää kokki. Hän huomauttaa myös, että koska kylkiluun, älä heitä se pois. Hyödyntämään sitä keittoa, lisää vain vesi, purjo lehti, sipuli ja hieman liemi jauhe. Tämän tuloksena seos, voidaan käyttää perustana keitot, risotto, jne.

Lue myös: 15 reseptejä kotitekoinen hampurilainen kokeiltavaksi

Lisäksi mukaan asiantuntija, täyttää ohuen fileet ja koko oman rinta luut ja ovat ihanteellisia. "Muistuttaa, että leikkaus filee ylläpitää korkea pehmeys, toisin kuin hienoksi leikatun. Kanan kastikkeeseen, se on makuasia, rakastan siivet kastike, mutta kaikki osat ovat erittäin maukkaita, jos hyvin valmisteltu ", toteaa ruskea kokki.

Muutamalla yksinkertaisella vinkkejä voit valmistaa herkullisia ja ravitsevia reseptejä. Valitse miellyttävämpi ja yrittää valmistaa heitä. Ole lounaan tai päivällisen, yhden tai juhlatilaisuuksiin. Antaumuksella, jokainen resepti on maukas ja se, että se on valmis annat erityinen touch perheenyhdistämisen ystävien tai romanttisen illallisen. Hyvää ruokahalua!