Kuva: toisto / Dudi ja Lariz

Kuva: toisto / Dudi ja Lariz

Paistettu riisi on ruokalaji, joka on varattu paikka pöydässä Brasilian perheitä. Pyritään takaisin jäännökset aiemman aterian, valmistaa paistettu riisi on suuri mahdollisuus välttää jätettä, kehittää kokonaan uusi ruokalaji ruokaa, joka olisi heitetty roskakoriin.

Uuni riisi resepti tehtiin muutoksia ja sovituksia vuosien varrella, mutta jotkut ominaisuudet pysyvät tänään: creaminess, erilaisia ​​lisäaineita, kuten vihanneksia ja erilaisia ​​lihoja, jotka rikastavat astia ja mukavuutta valmisteilla.

Ole ateriaa päivässä-to-day tai sen sunnuntailounaasta joka kokoaa yhteen koko perhe, uuni riisi on tullut täydellinen ja monipuolinen ruokalaji: miellyttää mitä erilaisimmissa makuun. Jonka tarkoituksena on uudelleenkäytön ruokaa, innostaa reseptit alla ja alkaa valmistella maukas ruokalaji.

Reseptit paistettu riisi käytäntöjä

Kuva: toisto / hyppysellinen

Kuva: toisto / hyppysellinen

1. Yksinkertainen uuni riisi: Tämä resepti vie yksinkertainen ainesosat ja helposti makujen lautasen. Kaikki pystyvät vaihdot mukaan, mitä on jääkaapissa.

2. Uunin Rice parmigiana: eri aineksia kuten juustoa, kinkkua ja tomaattikastiketta, tämä paistettu riisi on italialainen ilmaa, miellyttävä jotka rakastavat pizza.

Lue myös: 10 elintarvikkeita rikkain rautaa

3. kätevä ja nopea uuni riisi: käyttämällä mikroaaltouunia, tämä resepti lisäksi käytännössä, ei kestää yli 10 minuuttia. Ihanteellinen niille, joilla ei ole aikaa valmistella pitkiä aterian.

4. uuni riisiä pinaatti ja juusto: Täällä pinaatti on tähti lautasen. Vihannes runsaasti ravinteita, kivennäisaineita ja vitamiineja, on lisänä suojella eturauhasen syöpä.

5. Uuni Rice portugaliksi: Kermainen riisi vie oman pepperonimakkara valmisteluun, juustoa, herneitä ja kurpitsa. Erilaisia ​​makuja, jotka yhdistävät viedä meidät Portugalin ruokia.

paistettu riisi valikoituja liha

Valokuva: toisto / Maailman paras ravintola

Valokuva: toisto / Maailman paras ravintola

6. riisi jauhelihakastikkeella ja valkoinen: lisätä valkokastike, jauheliha, porkkanaraastetta ja juustoa riisiä jo kypsää! Vain leipoa gratin.

7. Uunin Duck Rice: käyttämällä ankanliha, rikas liha rautaa ja vitamiineja, tämä riisiä uunissa voittaa gourmet ilmaa.

Lue myös: 10 nerokkaalla tavalla kierrätyksen ruuantähteet

8. paistettu riisi kanalla on pizzaiolo: riisi pizza kasvot, vie grillattua broileria, tomaattikastiketta ja smetanaa. Ihanteellinen tappaa halu syödä välipalaa.

9. uunissa riisiä kuivattua lihaa ja juustoaine: riisi erittäin kermainen maku johtaa siihen, että muistuttaa seoksen kahden muun levyt: carter rice ja nykivä Escondidinho.

paistettu riisi kala ja äyriäiset

Kuva: toisto / Chef Taico

Kuva: toisto / Chef Taico

10. Uunin tonnikalan riisi: vain 4 ainesosia, valmistelu Tämä ruokalaji on yksinkertaista ja nopeaa, ja on runsaasti omega-3-rasvahappo, joka auttaa normaalille aivojen toimintaa.

11. Rice turska: Käytännön ruokalaji, joka voidaan valmistaa etuajassa palvella ja viedä uuniin vasta aterian aikana. Take turska, tomaattia ja oliiveja koostumuksessa.

12. Uuni riisiä katkarapuja: riisi kermainen, runsaasti sinkkiä, magnesiumia ja fosforia käytöstä katkarapu, johtaa visuaalisesti kaunis levy.

13. uuni riisi ja äyriäiset: mereneläviä ystäville sekä mustekala, simpukoita tämä ruokalaji käyttää sen valmisteluun, joten se sisältää runsaasti rautaa ja vitamiineja.

14. kana riisi ja äyriäiset ja juusto: käyttämällä seosta mereneläviä ja kanaa, tämä ruokalaji on täynnä vitamiineja ja makuja.

15. uuni riisi lohta: Tämän riisiä uunin käyttää tummaa riisiä ja lohi leikataan kuutioiksi. Hyvä valinta ei halua päästä pois ruokavaliosta.

paistettu riisi kermainen

Kuva: toisto / Cooking 1 tai 2

Kuva: toisto / Cooking 1 tai 2

16. Rice uuni kookosmaitoa: kookosmaitoa, tyypillinen Koillis ruokaa, on ainesosa, jota käytetään antamaan creaminess lautasen. Mukana on juustoa ja kasviksia, tekee lautasen jopa maukkaampia.

17. Kermainen paistettu kana riisi: tämä ruokalaji, sana on uudelleenkäyttö. Valmistaa sitä käyttämällä jäänne keitetyt kanaa, tuorejuusto ja vihanneksia.

18. kermainen riisi savupekoni: kohokohta lautasen on savupekonia kastiketta ja viipaloidut sienet, joka antaa lautasen erityinen hienostuneisuus.

19. Kermainen paistettu kana riisi ja juustoaine: helposti saatavilla ainesosia, valmistelusta tämän lautasen vie murskataan kanaa ja juustoa, joka takaa creaminess ja maku sama.

20. uuni riisi smetanaa: ottaen maito ja parmesaani kerma, tämä ruokalaji on helppo valmistaa ja creaminess ainutlaatuinen.

eriytetty paistettu riisi / istuvuus

Kuva: toisto / kana Pequi

Kuva: toisto / kana Pequi

21. uuni riisi ilman lihaa: käytetään kahdenlaisia ​​juustoa ja juurikkaiden, tämä riisi plus kerma on runsaasti vitamiineja ja antioksidantteja käytön vuoksi tämän juuren.

22. kasvissyöjä paistettu riisi: sopii niille, jotka haluavat kuluta lihaa, tämä riisi käyttää valikoituja vihanneksia ja juustoa kaivosten varmistaa erottuva maku.

23. värillinen uuni riisi: käytännön resepti ja nopea, vain sekoittaa ainekset ja ottaa ne uuniin. Jos syöt lihaa, vaihda glutadela kinkun.

24. täysi ja vegaani paistetaan riisi: Tämän levyn, se käyttää seitan "gluteenia liha", eli ruoka valmistettu vehnästä proteiinia, jota käytetään korvaamaan lihan vegaanireseptejä. Kannattaa kokeilla.

25. Uuni ruskea riisi: Tulot kunnossa, vie riisiä ja kuutioiksi kana valmisteilla. Erinomainen vaihtoehto niille, vähäkalorista ruokavaliota.

Nyt vain tarkistaa mitä on jääkaapissa ja käytännössä näitä reseptejä. Muistuttaa, että ruoka on monipuolinen, ja kaikki kasvikset tai jauhelihakastike on hieno säestys jättäen lautasen jopa maukkaampia!