nopea illallinen: 24 käytännöllisempi reseptejä, kysy toimitusaikaa

Kuva: iStock

Nopea ja helppo reseptit valmistetaan kätevä mihin aikaan päivästä tahansa, mutta varsinkin yöllä, usein väsymys on liian suuri hyvin suureen ruokia.

Käsillä joitakin käytännön reseptejä päivälliselle auttaa optimoimaan aikaa kotona, joten voit tehdä muita toimintoja paitsi viettää kaiken aikasi pois keittiössä.

Ruoanlaitto kotona, tauko, varmistaa, että sinulla on terve päivällinen, koska voit päästä eroon pizzaa, hampurilaisia ​​ja muita tyypillisiä elintarvikkeiden toimitus ja epäterveellistä. Jotkut reseptit ovat valmis alle 30 minuuttia, tai se voi olla nopeampaa kuin odottaa ruoan saapua.

Tutustu luettelon helppo reseptejä, gourmet mitään, ja he eivät tarvitse monimutkaisia ​​ainesosia tai monimutkaisia ​​tekniikoita. Mitään tekosyytä ei kokata mitään illalliselle, vaikka olet uusi!

24 mutkatonta reseptejä nopea ja helppo illallinen

nopea illallinen: 24 käytännöllisempi reseptejä, kysy toimitusaikaa

Kuva: toisto / paahtoleipää paahtoleipää

1. Pasta yhdessä astiassa: pasta on aina hyvä valinta nopeita aterioita. Tässä tapauksessa se on hyvin käytännöllinen aterian, koska vain laittaa kaikki ainekset kattilaan, kiehua ja valmis!

Lue myös: 12 kevyt ruokaa yöllä saamatta raskas vatsaan

2. Pasta makkaralla: tämä resepti on myös yhdessä astiassa, mutta tällä kertaa painekeittimessä. Tuloksena on erittäin kermainen pasta ja käytännöllinen.

3. Spaghetti carbonara: Tämä resepti näyttää hienostunut, mutta todellisuudessa se on hyvin yksinkertainen ja on valmistunut 20 minutinhos. ei anna testata oikeassa!

4. Pasta valkosipuli ja öljy: valkosipuli nuudelit ja öljy on hyvin yksinkertainen resepti, mutta hyvin rakastettu. Lisäksi maku, se on hyvin käytännöllinen, on valmis nopeasti ja käyttää hyvin vähän ainesosia.

5. Pannukakku sandwich: pannukakku aina antaa paljon tehtävää paistinpannu, eikö? Tässä tapauksessa se tehdään voileipä, ei sotkua, ei sotkua ja on valmis nopeasti. Suuri ruokailuvaihtoehdon henkilö.

6. Stroganoff liha: sillä ei ole salaisuus hyvä stroganoffin. Vain ruskista liha ja lisää sitten loput ainekset. Kun liha on haudutettua, nautit ja anna riisin keittämistä.

Lue myös: 122 reseptejä kastikkeet, jotka lisäävät makuja niiden ruokia

7. lasagne leipäkakkukin haluat syödä lasagnea, mutta ei ole kaiken aikaa valmistautua ja yhdistää kerrokset? Tämä resepti on ratkaisu. Lisäksi nopea, se on erittäin taloudellinen.

8. lasagne valo: tämä ajatus osoittaa, että voit tehdä aterian sovi, herkullinen ja erittäin nopea. Massa Tämän lasagnea on leipä ja täyttö tehty kalkkunanrinta.

nopea illallinen: 24 käytännöllisempi reseptejä, kysy toimitusaikaa

Kuva: iStock

9. Peruna täynnä pekonia: täytetty peruna on hyvä valinta vaihdella valikosta. Se voi jopa tuntua vaikea tehdä, mutta se on oikeastaan ​​aika yksinkertainen ja on valmis nopeasti. Voit myös korvata täyte omasi.

10. Escondidinho peruna jauheliha: Escondidinho on hyvin yksinkertainen tehdä. Vain kokki ja vaivaa perunat, täyte ja paista muutama minuutti. Parasta on, että voit vaihdella täyte valintoja.

11. Rocambole jauheliha: huolimatta monimutkaisilta, ainoa kova osa on odotettava leipoa kokonaan. Valmistella yksinkertaisesti kausi lihaa, rullaa avulla muovisen ja leivontaan.

Lue myös: 14 vinkkejä muuttaa ruokailutottumuksiaan ja valmistella terveempiä aterioita

12. pannulla pihvi: monipuolinen resepti ja voidaan tehdä millä tahansa leikkaus naudanlihan. Ota kaikki ainekset painekeittimeen ja kokki.

13. pekonia Sushi: nimestään huolimatta resepti ei näytä läheskään itämainen astia, kuin ulkonäkö. Ovat pehmustetut perunamuusia pallot kääritty juustoa ja pekonia, ilo.

14. yakisoba: yakisoba on hyvin käytännöllinen kurssi niille, jotka haluavat nopean illallinen. Vain nopeasti kokki vihanneksia, ruskista liha ja lisää keitetty pasta kastikkeella. Valmistamiseksi kestää 20 minuuttia.

15. Shakki Kana: toista tyypillistä lautasen itämaista ruokaa hyvin yksinkertainen tehdä. Vain ruskista kana kunnes keitetyt ja lisää loput ainekset.

nopea illallinen: 24 käytännöllisempi reseptejä, kysy toimitusaikaa

Kuva: toisto / Laukut ja pannuja

16. Chicken parmigiana: parmigiana on klassinen ja yksi niistä reseptejä, jotka näyttävät hienostunut, mutta valmiina nopeasti. Loppujen lopuksi tämä on alhainen carb.

Lue myös: 15 reseptit kananrintaa mouthwatering

17. Kana viilokki: ainoa kova osa ja hieman aikaa vievää resepti on revi kana, mutta voit löytää kana jo silputtu supermarketista. Hyvä resepti kutsua ystäviä illalliselle kotona, koska se on hyvin käytännöllinen ja tuotokset.

18. Chicken inkiväärillä: resepti, joka vie hyvin vähän ainesosia ja jopa auttaa ruokavaliossa. Vain Kuullota kana inkivääri, lisää soijakastike, paista minuutti ja on valmis.

19. Uuni Rice: hyvä resepti käyttää uudelleen jääneen riisi herkullinen tavalla. Voit korvata joitakin ainesosia keventää resepti.

20. Rice parmigiana: kuka on fani parmesankastiketta, tämä on resepti, joka tekee menestys. Yksinkertaisesti mount kerroksittain kuvatulla videolla ja leipoa.

21. Erityistä Munakas: munakas reseptit ovat erittäin kätevä keittiössä, on käytännöllisyys tai ravintoarvoa. Se on hyvin helppo tehdä ja voit lisätä ainesosia haluat.

22. Tacos avokado ja tonnikalan: tortilloja ostetaan valmiina, vain lämpöä. Täyte, vain sekoittaa kaikki ainekset ja tarjoile tortilloja.

23. Lohi kreikkalaisten jogurttikastike: tämä resepti on valmis vain 15 minuutissa. Sinun tulee valmistella kastike, peitä lohi ja paista 10 minuuttia.

24. Cod kohokas: resepti vaatii vain kaksi ainesosia, valkuaiset ja turskaa pelimerkkejä. Sekoituksen jälkeen ainesosat, on vain laittaa yksittäisiin ruukkuihin ja paista 20 minuuttia. Voit lisätä parmesanjuustoraastetta liikaa.

Nyt sinulla on valikoiman nopeita reseptejä päivälliselle, voit vaihdella oman valikon ja saavat ajan pysähtymään nauttia lepoaikaa. Yllätä itsesi kanssa kätevästi ja maku nämä reseptit tänään! ��