Valokuva: Toista / I Could Kill jälkiruoaksi

Valokuva: Toista / I Could Kill jälkiruoaksi

Kun ajattelemme maitojauhetta, se on yhteinen liittää sen lavalle lapsuuden. Tämä tuote, joka on peräisin nestemäisen maidon ja kulkee monimutkainen prosessi saavuttaa jauheeksi, usein jo kriittinen ruokien monien lasten.

Silti, tämä tuote voi olla läsnä myös aikuisiässä, jolloin erityistä väriä useissa karkkia reseptejä. Tärkein seuraus, että maitojauhe tarjoaa tulot on kermainen koostumus ja tunne siitä, että karkkia sulaa suussa.

Maitojauhe on erittäin monipuolinen ainesosana ja voivat integroida eri ruokia. Vaikka tulot ovat korkean kalori makeisia, maitoa tarjoaa etuja eri vitamiineja, jotka ovat läsnä sen koostumusta.

Tutustu 22 helppo karkkia reseptejä Nest maitoa, koska ne jaettiin brigadiers ja suklaata, jälkiruokia ja leivonnaisia. Muistuttaa, että missä tahansa resepti pesä maito voidaan korvata toisella maitojauhetta valinta.

Brigadiers ja makeiset

Sweetie pesä maitoa. Kuva: toisto / Panelaterapia

Sweetie pesä maitoa. Kuva: toisto / Panelaterapia

1. Pesä Maito Hunaja: Resepti on hyvin yksinkertainen, älä mene tulen ja käyttää vain kolme ainesosia, nimittäin: maitojauhe, maitotiiviste ja tomusokeri, jota käytetään osoittamaan taikinaan. Koska tomusokeri voidaan myös korvata sokerin.

Lue myös: Naked kakku: hurmaava kakku ilman kattavuus on menestys

2. Maito prikaatikenraali pesä täynnä Nutella: ensimmäinen vaihe resepti on tehdä valkoinen Brigadier Nest maitoa. Sitten vain täyttää prikaatikenraali kanssa Nutella ja käyttää leivonnainen valintasi koristella.

3. Maito prikaatikenraali pesä täynnä kermaista Paçoquita: Resepti ei vaadi mitään erityisiä taitoja juosta ja ero tämän makea on täyte. Paçoquita Pallot kuljetetaan pakastimessa kovettua ja päällystetään sitten maito Brigadeiro Nest, saman reseptin maitojauhe käytetään lopullisessa koristeluun.

4. Prikaatinkenraali tuoretta maitoa ja maitojauhetta: Tämä resepti on monia vinkkejä, joita voidaan käyttää ruoanlaitossa eri makeisia. Blogger osoittaa, että kylmä lautanen käytetään tarkistamaan oikean pisteen makea. Kun kylmä, karkkia pitäisi "kääritty" ja koristeltu sprinkles.

5. Maito neliön Pesä: opetusvideota löytyy blogi avustamaan toteuttamista tulojen. Resepti kestää vain 4 ainesosia ja suoritetaan kahdessa vaiheessa: ruoanlaittoon ja jäähdytys, seuraavasti on valmis näytettäväksi.

maitojauhe kulta kanssa Ovaltine. Kuva: toisto / Reseptit Rakastan

maitojauhe kulta kanssa Ovaltine. Kuva: toisto / Reseptit Rakastan

6. maitojauhe Sokeri kanssa Ovaltine: resepti, blogi tarjoaa myös opetusvideota tuloja. Resepti ei tarvitse tuoda tulta ja Ovaltine käytetään koristeluun karkkia.

Lue myös: 16 oliebol tulot lapsuuden maku

7. Maito Candy Pesä suklaan maku: Kohokohta resepti on, että se voidaan suorittaa alle 15 minuuttia, suuntaviivojen mukaisesti omien bloggaaja. Erona tähän Nest maitosuklaan suklaa jauhe, joka yhdistää tuloja.

8. Bagels lusikka maitoa Pesä: resepti vaatii alkuperäisen Tack ja muut aineet ovat tarjota creaminess makea. Suorittaa tämä makea ei ole tarpeen ottaa ainekset tuleen ja murenevat maapähkinä karkkia voidaan käyttää koristeluun.

jälkiruoat

Jäätelö Nest maitoa. Kuva: toisto / Kerro Maria

Jäätelö Nest maitoa. Kuva: toisto / Kerro Maria

9. Pesä Maito Ice Cream: Tuloja on, että se tehdään alle 15 minuuttia. Jäätelö on seos 3 maidot: kerma, maitotiiviste ja maitojauheen ja saannot 1 litra. Muistaa, että vaatii 6 tunnin jäähdytyksen jäätelöä voidaan palvella.

10. Pesä maito Popcorn: Resepti suoritetaan video- ja voi olla hyvä valinta kylminä päivinä. Korostaa tämän resepti on popcorn, joka on karamelliksi ja sitten siroteltiin maitojauhe.

Pesä maitoa vanukasta. Valokuva: Toista / I Could Kill jälkiruoaksi

Pesä maitoa vanukasta. Valokuva: Toista / I Could Kill jälkiruoaksi

11. Pesä maito vanukas: Vanukkaan Tämän menetelmän toteutus on hyvin samankaltainen kuin alkuperäiset vanukas. Suuri voimavara resepti on kermainen tekstuuri, että maitojauheen ja antaa mahdollisuuden vähentää mahdollisten muna kuin ehkä on yhteistä vanukasta.

Lue myös: 20 porkkana kakku reseptit kirkastaa ruokahalusi

12. Maito Escondidinho pesää Nutella: Makea mukauttaminen tämän lautasen, joka on alunperin suolainen, on erinomainen jälkiruoka vaihtoehto. Resepti on hyvin yksinkertainen ja kaikki ainekset ovat kypsiä samalla saada valmiiksi, koska runsas kerros Nutella.

13. Pesä maito Rocambole: Sekoitus suklaa taikina ja Nest maito kermalla suudelma on tärkein osa tuloista. Kuinka suloista on valmistettu Jelly Roll muoto, kärki on, että viipaleet leikataan kylmä massa niin, että ne ovat yhtenäisiä.

14. Pesä Maito Mousse: Tämä resepti voidaan suorittaa muutamassa minuutissa, ja ensimmäinen vaihe on gelatiinin liuottamiseksi jauhe lämpimällä vedellä, sitten sekoitetaan jäljellä olevien aineosien kanssa. Näiden vaiheiden jälkeen jälkiruoka on valmis, mutta täytyy jäähdyttää sitä jääkaappiin 1 tunniksi.

kakut

Pesä maitoa kakku valkoinen prikaatikenraali. Kuva: toisto / L'Apogee

Pesä maitoa kakku valkoinen prikaatikenraali. Kuva: toisto / L'Apogee

15. maitoa kakku pesä valkoinen prikaatikenraali kattavuus: Kakkutaikinan on valkoinen ja yksinkertainen, mutta kohokohta on valkoinen prikaatikenraali kattavuus ja siirappi vesimassa joka johtaa kookosmaito. Koristelu voit käyttää paloja täytetyt keksi.

16. Pesä maito kakku: Kakku on tämä ero maitoa läsnä pesä massa ja kattavuus. Kansi koostuu yksinkertaisen seoksen sokeria, vettä ja maitoa pesä. Koristeluun, bloggaaja ehdottaa, että se on ripoteltu kookoshiutaleita.

Lue myös: 41 herkullisia reseptejä kesäkuun Festival tehdä Arraiá menestys

17. Kakku Pesä maitoa kansio: massa maitojauhetta, joka kattaa kakku ja on osa koristelu on kohokohta tämän reseptin. Resepti osoittaa massa ja täyte kakku, mutta tämä on epäilemättä resepti, joka voidaan mukauttaa niiden etusija. Koristelu, anna luovuutesi virtauksen.

18. Pesä maitoa kakku manteleita: Tämä kakku ei ota hiivaa, niin taikina ei juurikaan kasva. Kohokohta resepti on pesä kontrasti maitoa manteleita, jota voidaan käyttää myös koristeluun.

19. Maito kakku Pesä ja prikaatikenraali: Tämä kakku on yhdistetty kaksi ainesosia, jotka takaavat onnistumisen resepti: maito Nest ja prikaatikenraali. Vaniljakastike pesä on läsnä täyttö- ja kansi. Tulot myös osoittaa, että siirappi vanilja uute tehdään märkä kakku taikina.

20. maito kakku tryffeli Pesä: Tällä Boleira Lene Portugalin alussa resepti osoittaa, että kakku voidaan räätälöidä toiveidesi mukaan käyttämällä valkoista massaa tai suklaata ja täytteen mukaan valinta. Pesä maito integroi gourmet prikaatikenraali täyttö ja koristelu Lene viittaa siihen, että vaahtokarkkia käytetään.

21. Pesä maito kakku Nutellaa: Kakku on täynnä Nutellaa ja päällä kerman valkoista suklaata ja maitojauheen. Saat parannetun ulkonäön, kakku voidaan asentaa alasti kakku tyyli ja sisustus voidaan valmiiksi maitojauhe itsestään.

Pesä kakku kerma. Kuva: toisto / syön tätä

Pesä kakku kerma. Kuva: toisto / syön tätä

22. Kakku Pesä kerma: Cream maitojauhe käytetään täyttö- ja kattavuus, ja koristelu käytetään valkoista suklaa lastut. Tässä linkki löytyy myös listan vinkkejä, joita voidaan käyttää suorittaessaan useita reseptejä.