Kuva: toisto / Gastrolândia

Kuva: toisto / Gastrolândia

Ruoka on tärkeä tekijä pitää kehon ja mielen terveenä ja näin ylläpitää tasapainoista ruokavaliota ja kuten erilaisten ruokien (proteiinien, hiilihydraattien, hedelmät ja vihannekset) on niin tärkeä.

Ruoanlaitto kotona on yksi yksinkertaisimmista voidaan helpottaa valvontaa ruokailutottumukset kuitenkin yhteismarkkinoille ajaa päivittäin, on entistä vaikeampaa vastustaa pikaruokaa mukavuutta ja ylläpitää tapana arjen ruoanlaittoon .

Vaikka näyttää paljon helpompi syödä ravintoloissa, voit syödä hyvin tuhlaamatta paljon aikaa keittiössä tai menettää mahdollisuuden syödä välipalan aika ajoin.

Tsekkaa seuraavat reseptit ja mehukas kotitekoinen hampurilainen käytännöt yhdistää molempien maailmojen parhaat puolet ja tuo pikaruokaa kotiisi. Vaihtoehdot vaihtelevat perinteisistä välipalaohjeita pikaruokaa ystäville, jotta valot ja kasvissyöjä hampurilainen reseptejä, niille, jotka eivät syö lihaa tai haluavat kokeilla uusia ideoita keittiössä.

1. Picanha burger Bacon: Tämä on kuuluisa hampurilainen pihvi resepti. Se on ainesosana pekonia, joten se ei ole niin terveellistä, mikä tekee siitä parempi vaihtoehto viikonlopun tai juhliin kuten ateria ei niin usein.

Kuva: toisto / Francinha Kokit

Kuva: toisto / Francinha Kokit

2. X-salaatti kotieläimenä: tämä on perinteinen X-salaatti resepti ja lisäksi maukkaita on helppo valmistaa. Omistajan mukaan resepti, se on helppo lyödä ensin.

3. Cheddar Burger: seuraava rivi perinteisin reseptit, tämä on kuuluisa leipä-lihan juustoa tai kestää muutaman ainesosia. Helppoa ja herkullista!

4.Juustohampurilainen Taco: hampurilainen Tämä on niille, jotka haluavat ripaus mausteinen ruoka. Lisäksi pippuria, sandwich on antelias kerros guacamolea (Meksikon alkupala). Suuri mahdollisuus kokea makuja meksikolaista ruokaa.

5. Picanha burger: tämä on toinen pihvi hampurilainen resepti, mutta jossa on ripaus mausteinen. Salaisuus on lisätä maahan pekonia ja chimichurri (Argentiina mauste) on hampurilainen seos. Se on hyvät karamellisoitua sipulia ja perunoita.

Kuva: toisto / Minun potin

Kuva: toisto / Minun potin

6. Savustettu burger: erityinen salainen, resepti lupaa olla sama maku pikaruokaa hampurilaisia. Arvoinen testaus!

7. Burger juustoa ja sipulia: tämän seoksen hampurilainen on parmesaania ja raastettu sipuli ja vihje jättää terveellisin resepti on ottaa hampurilaisen uunin sijasta paistamiseen se.

8. Burger chutney ja banaani gorgonzola: resepti on rohkea, antaa tietää nimeltä, mutta yhdistelmä makuja lupauksia. Vaikka tulot on useampia vaiheita kuin perinteinen, kannattaa kokeilla eksoottisia seoksesta.

9. Burger Voi Kurpitsa, Kvinoa ja pähkinät: syöttämällä enemmän valoja vaihtoehtoja, tämä on tehty kurpitsan hampurilainen ja on hyvä vaihtoehto kokeilla eri reseptillä. Lisäksi terve, tuloja ei ota lihaa, voidaan myös kuluttaa kasvissyöjille.

Kuva: toisto / Benice tehdä kakku

Kuva: toisto / Benice tehdä kakku

10. Kevyt Burger ja maalaismainen kurpitsa: seoksen hampurilainen on perus, mutta terve kosketus on seuranta: Koruton kurpitsa. Se on loistava valinta helppoa ja tasapainoinen illallinen.

11. Burger kikherne: tämä resepti sisältää myös naudanlihaa hampurilainen ja on valmistettu kikherne perusta. Vaikeus resepti tarvitsee murskain, mutta se on herkullista kasvisruokaa vaihtoehto.

12. Kasvissyöjä burger valkosipulikastikkeella: resepti tehdään perustuen quinoa, kesäkurpitsaa, munakoisoa ja muita terveellisiä ainesosia. Välipala vaihtoehto kasvissyöjille ja niille, jotka haluavat ylläpitää terveellistä ruokavaliota.

13. Hampurilainen juustoa ja mausteista kastiketta Kreikan jogurtti: sulkea listan mausteinen reseptejä, voileivän, joka vie mausteinen jogurttikastike. Niille, jotka ovat fani mausteinen ruoka, tämä on hyvä valinta.

Valokuva: Toista / Viisi Oranssi huone

Valokuva: Toista / Viisi Oranssi huone

14. Kanahampurilainen jogurtti kastike: ei menetä Kanahampurilainen resepti. Tämä on mukana jogurttikastike näin kana kevyt ja herkullinen yhdistelmä.

15. Kanahampurilainen porkkanaa: toisen resepti, joka kestää kanaa ja porkkanan yhdistelmä. Se on hyvä vaihtoehto lisätä vihannes ruokinta lapsia.