Kreikkalainen jogurtti: 10 kotitekoinen reseptejä voit nauttia kuluttamaan vähemmän

Kuva: Getty Images

Se ei ole tänään, että jogurtti on onnistunut, sekä tuoreena kulutettavaksi täydentävänä hedelmiä, muroja tai yksinkertaisesti ainesosan erilaisia ​​reseptejä. Mutta jo jonkin aikaa, tietyntyyppisiä on kunnostautunut, on läsnä suuria määriä useimmissa maan supermarketit: Kreikkalainen jogurtti.

Jogurtti on valmistettu samasta ainesosat jugurtti, kuitenkin, vastaanottaa lisäämällä mussalina, aine, joka ei jätä juoksute ja resepti korkeissa lämpötiloissa, lisäksi, kuten seerumi poistetaan, se on creamier johdonmukaisuus.

Patrícia Cruz, henkilökohtainen ruokavalio, TtM, School of Public Health, University of São Paulo (USP), jäsen ravitsemusyksikkö Brasilian Association for Study of Obesity ja metabolinen oireyhtymä (ABESO), erikoistunut ravitsemus ja syömishäiriöt hän kertoo, että Kreikan jogurtti saadaan heraproteiinikonsentraat- (maito seerumi), rasvaton maito, kerma. "Kuitenkin, se käy läpi" synereesiä suurempi, tulee paksumpi ja kermainen. Esittelee vielä suurempi keskittyminen proteiinia ja rasvaa, ", hän sanoo.

Tuote on jo erittäin suosittu muissa maissa, kuten Yhdysvalloissa, mutta Brasiliassa, vaikka se on yhä enemmän näkyvyyttä, on vielä uusi monille ihmisille. Alla herkullisia tehdä oman kreikkalainen jogurtti kotona, ja tietää enemmän sen keskeisiä piirteitä.

10 reseptejä Kreikan jogurtti tehdä kotona

Kreikkalainen jogurtti: 10 kotitekoinen reseptejä voit nauttia kuluttamaan vähemmän

Kuva: Getty Images

1. Jogurtti kotitekoinen kreikka: ensimmäinen askel on valmistella perustiedot resepti jogurtti, niin se on välttämätöntä poistaa osa seerumi häntä olemaan johdonmukaisempi ja kermainen. Tarvitset taustan aluksen kulho tyyppi, siivilä ja pesulapuksi hieno, samoin hyvä puhdas puuvilla.

Lue myös: 10 tilalle tehdä terveellistä ruokavaliota kesällä

2. Jogurtti käytännön kreikka: supermarketit, kreikkalainen jogurtti on kalliimpi kuin yhteinen versio, sekä ottaa enemmän kaloreita. Jo tämä kotitekoinen resepti on herkullinen, halpa ja helppo tehdä. Se kestää makeutusaine, mutta jos tarvitset jogurtti valmistella suolaisia ​​ruokia eivät vain lisää tämän ainesosan.

3. Jogurtti erityisesti kreikkalaisen on paksu rasvakerros yli (herkullinen queijinho) ja kermaista alla. Onneksi laittaa hedelmien päälle lautasen! Hunaja kääntää myös herkullinen jälkiruoka!

4. jogurtti täysmaitojauhe: herkullinen, voi syödä hedelmiä, hyytelöt, muroja, mysliä, hyytelöt tai jopa valmisteluun kastikkeet, leivät, leivonta.

5. kreikkalainen jogurtti kerma ja maitotiiviste: käytät maitoa, kermaa, jogurttia ja maitotiiviste. Tuloksena on makea kreikkalainen jogurtti oikeaan toimenpiteeseen, paljon kermainen ja halvempaa kuin löytyy supermarketeissa.

6. kreikkalainen jogurtti makeutusaine ja vanilja: sen lisäksi valoa, on hyvin terveellistä, säilöntäaineita ja väriaineita. Tarvitset lämmintä maitoa, luonnollinen koko jogurttia, makeutusaine ja vanilja olemus.

Lue myös: 14 vinkkejä muuttaa ruokailutottumuksiaan ja valmistella terveempiä aterioita

7. Kreikan jogurtti mansikka kastiketta: tekstuuri ja ihana maku, tämä kreikkalainen jogurtti vie herkullinen sokeriton mansikkasiirappia. Silti se toimii pohjana useille muille reseptejä.

8. fake kreikkalainen jogurtti paahdettu kookos ja inkivääri siirappi: valmiste on helppo ja saanto on neljä annosta. Tarvitset tuoretta kookoshiutaleita, sokeri, vesi, raastettu inkivääri, kuiva rahka, maustamatonta jogurttia ilman sokeria ja hunajaa.

9. kreikkalainen jogurtti vanilja, hunajaa ja hedelmiä siirappi: se on herkullista ja tuottaa tarpeeksi. Vaikka tulot on työvoimavaltaista (pitkä), se ei ole vaikea tehdä. Käytät pohjimmiltaan maitoa, jogurttia, persikat ja sokeria.

10. kreikkalainen jogurtti laktoosi: hyvä vinkki niille, jotka eivät voi käyttää laktoosia. Tässä resepti käytät nolla laktoosi maitoa, jogurttia laktoosia, suuren potin, siivilä ja ohut kangas valua.

Patricia korostaa, että kreikkalainen jogurtti voidaan pitää terveellistä ruokaa, koska se on hyvä keskittyminen proteiinia ja kalsiumia. Ongelmana on se, että joitakin tuotteita löytyi myyntiin tänään on paljon säilöntäaineita ja lisäaineita, jotka voivat olla haitallisia terveydelle.

Lue lisää: Opi ero jogurtti, hapatettu maito ja maitojuomat

Miten siis tehdä omia kreikkalainen? Valitse suosikkisi resepti ja hemmotella rakenne ja ihana maku tämän jogurtti!

Myyttejä ja totuuksia kreikkalainen jogurtti

Kreikkalainen jogurtti: 10 kotitekoinen reseptejä voit nauttia kuluttamaan vähemmän

Kuva: Getty Images

Alla huomioon niiden pääasiallinen huoli Kreikan jogurtti:

1. Kreikan jogurtti maistuu paremmin kuin tavallinen jogurtti

Totuus. Tämä on kysymys melko suhteellinen, mutta yleisesti ottaen kreikkalainen jogurtti yleensä enemmän miellyttävä, koska, jossa seerumin poistamisen, vähentää azedinho maku ja se saa enemmän kermainen konsis- tenssi.

2. kreikkalainen jogurtti auttaa laihtumaan

Myytti. Patricia selittää, että et voi tehdä tuollaista lausuma. "Koostumus kreikkalainen jogurtti Brasilian markkinoilla on korkeampi rasvapitoisuus. Meillä on kuitenkin valo / nolla versioita, ja jos kulutetaan kohtuullisesti, tämä tuote voi olla osa terveellistä ruokavaliota ", hän sanoo.

3. Kreikan jogurtti voi aiheuttaa painonnousua

Totuus. Patricia kertoo vain siitä, että ruokaa, jos kulutetaan liikaa, kreikkalainen jogurtti voi aiheuttaa painonnousua. "Jos ylität kaloreita tarvitaan päivässä, mutta tämä auttaa painonnousua", hän sanoo.

Lue myös: 39 kookos kakku reseptit vastustamaton ja helppo tehdä

4. Kaikki Kreikkalainen jogurtit saatavilla supermarketit ovat yhtäläiset

Myytti. On aina tärkeää arvioida tuotteen etiketissä. "Kaikki riippuu kuluttajan lopussa, mutta kun ajattelemme jogurtti, meidän on otettava huomioon erityisesti tuotteiden runsaasti kalsiumia ja vähemmän rasvaa. Tätä varten on kehitetty hetkellä valinta ", sanoo Patricia.

5. kreikkalainen jogurtti on proteiinin lähde

Totuus. Patricia korostetaan joitakin merkkejä, mutta on hyvä proteiinin pitoisuus. Silti Kreikan jogurtti on yleensä paremmin (kuin maustamatonta jogurttia) niille, jotka harjoittavat liikuntaa, vaikka ero tässä mielessä ei ole niin merkittävä.

6. kreikkalainen jogurtti auttaa parantamaan suoliston toimintaa

Totuus. "Teollisuusmaiden tuotteita Brasiliassa ei esittänyt tätä väitettä, mutta kuten kaikki jogurtti on lähde teerien, Lactobacillus tiedossa, Kreikan jogurtti voi todellakin auttaa moitteettoman toiminnan suolistossa.

7. Kreikan jogurtti on hyvä kalsiumin lähde

Totuus. "Kreikan jogurtti on erinomainen kalsiumin lähde, joka auttaa luuston terveyteen", sanoo asiantuntija.

On syytä huomata, että Kreikan jogurtti on rikkaampi tässä ravintoainetta kuin perinteinen jogurtti.

8. Kreikan jogurtti on paljon rasvaa

Totuus. Patricia korostaa, että valitettavasti jotkut merkit on korkea rasvapitoisuus. Täsmälleen joten se on aina mielenkiintoista arvioida tuotteen merkinnät ja ennen kaikkea luottaa ohjausta ravintoterapeutin tietää, sisällytetäänkö (tai ei) tätä ruokaa omassa ruokavaliossa, ottaen huomioon niiden erityispiirteet ja tavoitteet.

9. Kreikan jogurtti ei ole hyvä liittolainen tehtäessä reseptejä

Myytti. Patricia korostaa luonnon version kreikkalainen jogurtti voidaan käyttää vanukkaat, piirakat, pateet, kastikkeet. "On jopa tapa korvata ylimääräinen rasva pois ruokavaliosta, eli jotta voimme sulkea voita ja öljyä käytettäessä kreikkalainen jogurtti", hän sanoo.

Määrää koskevat sokeria, Patricia kertoo, että versiot kreikkalainen jogurtti mauton on alhaisempi sokeripitoisuus. "Meillä on vaihtoehtoja hedelmänmakuiset siirapit ja yleensä vähän enemmän", hän sanoo. Tämä vahvistaa jälleen kerran, että on tärkeää arvioida tuotteen merkinnät.

Nyt tiedät pääasialliset erot Kreikan jogurtti ja perinteisten jogurtti, ja jopa hyvin reseptit tehdä kotitekoisia kreikkalainen jogurtti. Palauttaa mieliin, että hän voi syödä hedelmiä, hilloja, muroja ja jopa valmisteluun kastikkeet, leivät, piirakat, kakut jne Tärkeintä on käyttää luovuutta!