Kakku kieltää hullu: hemmottele itseäsi näitä uskomattomia reseptejä!

Kuva: Getty Images

Yksi tyyppi kakku, että useimmat lähtevät intohimoinen Brasilian on "kieltää hullu", perinteisesti tehty suklaa taikina ja peitä rakeisia prikaatikenraali. Ei ihme, että hän on kulta, eikö olekin?

On olemassa kaksi eri versiota syntyminen tämän hämmästyttävän resepti. Ensimmäinen on, että se olisi syntynyt Brasiliassa vieressä 1840. Siinä tarinassa orja olisi tippuu suklaa resepti toisen kakun. Koska hän ei puhu Portugalin lakia, sitä kutsuttiin "kieltää hullu" ja uusi kakku päätyi voittaa hänen lempinimi.

Toinen versio tarinasta on myös se, että samaan aikaan. Mikäli orja muutti aineista alkuperäisen reseptin, mistä "hullu" tavalla. Se olisi syy reseptin nimen.

No, tärkeintä on, että tämä kakku on ilo ja valloittaa kaikille! Joten nauti ja katso 19 kieltää tulot hullu antaa suu vedellä!

yksinkertaisia ​​reseptejä

Kakku kieltää hullu: hemmottele itseäsi näitä uskomattomia reseptejä!

Valokuva: Toista / I Could Kill jälkiruoaksi

Haluat aloittaa perinteisten? Joten nauti ja tavata näitä uskomattomia reseptejä ja ovat hyvin käytännöllisiä ja helppo tehdä!

Lue myös: 10 reseptejä Alfajor tehdä käsi selässä ja syödä rukoilee

1. Kakku kieltää hullu perinteinen: tunnetuin ja tehnyt versio tästä herkullista kakkua! Hyvin käytännöllinen, se on valmis 40 minuutissa ja niiden kattavuus ei ole liian makea, täydellinen niille, jotka haluavat jotain pehmeämpää!

2. Yksinkertainen hullu Negan: Haluatko yksinkertaistaa? Katso tämä video, joka tekee yksinkertaisin versio resepti, hieno hyvin selitetty! Resepti tuottaa keskimäärin aluksella ja todella melko helppo tehdä!

3. Estä pähkinät bikarbonaatti: avulla natriumbikarbonaattia, massa saada keveys ja tilavuus. Voit voittaa kaikki ainekset resepti jopa kädessä, jos ei tehosekoittimessa tai mikseri.

4. Kieltää hullu helppo ja halpa: yksinkertainen ja halpa ainesosia, on täydellinen resepti teille, jotka tarvitsevat säästä! Tämä resepti otetaan myös vähemmän sokeria kuin muut, mikä on vähemmän makea ja terveellistä.

5. Kieltää hullu kostea: Täydellinen niille, jotka rakastavat viehätys kostean kakun. Tämä resepti otetaan myös maitoa, mikä tekee taikinasta on jopa maukkaampia! Vastustamaton, eikö?

Lue myös: 13 herkullisia reseptejä onnellisesti naimisissa nauttia missä tahansa tilanteessa

6. hullu Negan mikroaaltouuni: haluat säästää aikaa ja saada käytännöllisyys? Tämä on ihanteellinen resepti sinulle! Maku on yhtä hyvä saavutus perinteisessä uunissa!

7. hullu Negan tehosekoitin: miten tehdä tätä herkullista kakkua ja nopeasti käyttämällä tehosekoitin, pelaajan kaikki ainekset. Se on valmistettu 50% kaakaota chocoate, jolloin kakku on voimakas maku!

8. Kieltää hullu munanvalkuaiset: että erittäin pehmeä taikina ja herkullinen? Käytä valkuaiset päästä tähän pisteeseen! Kansi tehty suklaa on enemmän docinha ja on ikuinen niille, jotka rakastavat hyvää Brigadier!

9. Vesi hullu Negan: Suositellaan ei niin makea resepti, käytön kiehuvaa vettä resepti on ammuttu ja pudota! Kattavuus otetaan myös maitoa sen koostumus, jolloin erityinen maku!

Reseptit erityistä väriä

Kakku kieltää hullu: hemmottele itseäsi näitä uskomattomia reseptejä!

Kuva: toisto / mauste Alternative

Sinulle, joka haluat antaa entistä kehittyneempiä ilmaa kakku, entä kierre resepti?

Lue myös: 10 kakku reseptit herkullisia cornmeal ja helppo tehdä

10. Kieltää hullu kookos: napin kookoshiutaleita taikina tekee tämän version kakku herkullista! Muistuttaa lähes arvostetun kakku resepti, mutta vielä on perinteinen tunnelma kakun kiistää hullu!

11. Kieltää hullu maitotiiviste: Innovate laittamalla maitotiivistettä irtotavarana, jotain aivan muuta perinteisistä! Kattavuus on tässä tapauksessa tehdään maidosta, välttää liikaa sokeria ja tulot on ällöttävä.

12. Kieltää hullu fariinisokeri: terveempiä ja maukkaampia, tämä versio jättää sinut ihastunut! Lisäksi resepti on täysin vegaani, täydellinen niille, jotka seuraavat tätä elämänfilosofia!

13. Kieltää hullu ripaus vaniljaa ja kermaista keveiden: että erityistä vanilja-aromi, joka muistuttaa lapsuuden, herkullisen keveiden! Se tuottaa 10 annosta, jolla on loistava valinta välipalaa myöhään iltapäivällä!

14. Kieltää hullu kiiltävä kansi: joko uskomattoman kaunis kakku tulla ulos hyvin valokuvia ja jätä vieraita kunnioitusta? Tämä kattavuus antaa hämmästyttävä vaikutus! Taikina on myös hyvin hiilihapotettu, täydellinen niille, jotka rakastavat hyvin pehmoinen kakku!

Lue myös: 17 maniokki kakku reseptit lapsuuden maku

15. Kieltää hullu tummaa suklaata kansi: haluaa murtaa liikaa karkkia? Joten liikkua! Lisäksi tumma suklaa, resepti vaatii luomusokeria, joka on paljon terveellisempää kehosta.

16. Kieltää hullu kahvia täynnä prikaatikenraali: jotka voivat johtua liitto herkullista kakkua, kahvia (joka auttaa määrittämään maku suklaa) ja täyttämällä Brigadier? Keksi! Voit olla varma, että kahvi tekee eron! Lisäksi resepti vaatii munanvalkuaiset, joka jättää pehmeän ja vastustamaton kakku!

17. Kieltää hullu täytetyt makea maito: joko innovoida tekemättä virheitä? Täytä kakku makea maitoa! Maku tämä ihana makea talossa täydellisesti prikaatikenraali ja suussa sulavat!

18. Kieltää hullu ruokavalio: ja hän sanoi, että diabeetikot jää pois? Ei ollenkaan! Voit käyttää suosikki makeutusaine uuni tehdä se hiljaa. Suklaan käytetään myös ruokavalio, varmistaen, että tulot voivat olla jopa käyttänyt sinulle!

19. Kieltää hullu fit: Pidä kunto ruokavaliota ja nauttia tässä versiossa kaikkein herkullinen kakku siellä! Jauhot on korvattu perunatärkkelystä ja riisijauhoa ja edelleen johtaa manteli aterian, mikä lisää toiminnallisia!

Niin niin monia muunnelmia resepti, ei ole mitään tekosyytä et tehdä kakku kiistää hullu nyt, eikö vain? Tee ja ilahduttaa sen edullisen version!