Kuva: Thinkstock

Kuva: Thinkstock

Pieni, mutta erittäin terveellistä! saksanpähkinät, jotka tällä hetkellä ovat osa valtaa niin monet ihmiset voidaan määritellä: jotkut päättävät kuluttaa niitä suoraan (eli syö yhden tai useampia päivässä); toiset, sisällyttää ne suolainen tai makea reseptejä.

Mutta, vaikka se hyvin onnistunut Brasilian ruokaa, saksanpähkinöitä vielä tuottaa muutamia kysymyksiä, kuten: on olemassa erilaisia ​​pähkinöitä? Miten syödä niitä? He lihoa?

Ensinnäkin on tärkeää ymmärtää, että mutterit todellisuudessa ovat osa ryhmää elintarvikkeiden kutsutaan pähkinöissä. Eli kun henkilö puhuu pähkinät, viittaa todennäköisesti eri tyyppisiä öljyjä.

Professori G. A. Jurucê Borovac, ravitsemusohjelma koordinaattori Anhanguera College Guarulhos kertoo, että öljy siemenet ovat syötäviä, kompakti rakenne, runsaasti rasvaa ja peitetty kova kuori. "He ovat läsnä kaikilla mantereilla ja ovat osa ihmisten ruokavaliossa jo pitkään", hän sanoo.

Pähkinät eniten käytetty ihmisravinnoksi, mukaan Jurucê opettaja ovat: pähkinä, manteli, hasselpähkinä, cashew-pähkinöitä, parapähkinöitä (nykyisin tunnetaan parhaiten parapähkinöiden), macadamia ja pistaasi.

"Yleensä nämä siemenet ovat niiden koostumuksessa korkea pitoisuus rasvaa, proteiinia, kuitua, antioksidantteja, E-vitamiinia ja kivennäisaineita," lisää ammatti.

Pähkinä ravitsemukselliset ominaisuudet ja muiden öljykasvien

Kuva: Thinkstock

Kuva: Thinkstock

Opettaja kertoo Jurucê alla mitkä ovat ravitsemukselliset ominaisuudet pähkinöiden eniten käytetään elintarvikkeissa:

pähkinä: Tyypillisiä kylmässä ilmastossa karkaistu, joka sisältää runsaasti tyydyttymättömiä rasvoja ja vitamiineja. Sen kulutus liittyy pienentynyt sydän- ja verisuonitautien riskiä.

Almond: kotoisin Aasiasta, manteli sisältää hyvä määrä kuitua ja kivennäisaineita mangaani, magnesium ja fosfori.

pähkinäpensas: Tyypillinen öljykasvien kylmillä alueilla, on huomattava määrä tyydyttymättömiä rasvoja, kuparia, mangaania ja E-vitamiinia

Cashew-pähkinöitä: tämä on tosi hedelmä cashew, cashew on vain tukea aihe. Se on lähde kuparin, mangaanin ja magnesiumin.

Parapähkinät: kutsutaan myös parapähkinän, se on seurausta yksi tärkeimmistä puita Amazonin sademetsää. Se on proteiinin lähde ja kivennäisaineita, seleeni pidetään paras virtalähteenä koska vain yksi mutteri pitää suositellun päiväannoksen mineraali.

macadamia: kotoisin Australiasta on, kaikki öljy, joka on korkeimman tyydyttymättömiä rasvoja.

Pistache: kotoisin Kaakkois-Aasiassa, se on runsaasti beetakaroteeni ja E-vitamiinia

Edut öljy

Kuva: Thinkstock

Kuva: Thinkstock

Vähennä "paha kolesteroli". Opettaja Jurucê selittää, että vaikka öljykasvien yleensä rasvan lähteitä, useimmat näistä on tyydyttymättömiä rasvoja, jotka liittyvät alhaisempi "paha kolesteroli". "Tutkimukset osoittavat, että sen järjestelmällinen kulutus auttaa vähentämään riskiä sairastua sydän- ja verisuonitauteihin", hän lisää.

Vähentää kuoleman riskiä sairauden. Tutkimus tutkijat instituutin Dana-Farber Cancer, Brigham ja naisten sairaala, ja kansanterveyden School of Harvard, Yhdysvalloissa, todettiin, että ihmiset, jotka kuluttavat päivittäin annos öljykasvien, kuten pähkinät ja pähkinät, on vähennys 20% riski kuolla taudin. Ilmeisin hyöty oli 29% vähennys kuolemia sydänsairauksiin, mutta se havaittiin myös vähenee 11% vuonna syöpäkuolemista.

Jurucê Borovac toteaa, että vaikka öljyn tarjoavat mielenkiintoisia etuja, sen kulutus olisi usein kuitenkin kohtalainen määrä, koska sen lämpöarvo on hyvin korkea, koska rasvapitoisuutta.

Miten kuluttaa öljyä?

Opettaja Jurucê selittää, että jokainen näistä pähkinöihin esittelee ominaisuus ja erittäin miellyttävä maku, mutta siitä huolimatta näitä ominaisuuksia, sinun pitäisi olla kuluttamatta niitä "välipala" (pieni ateria).

"Ihanteellinen on, että ne ovat läsnä päivittäistä ruokavaliota, kohtalaisia ​​määriä ja lisätä muihin elintarvikkeisiin, kuten salaatteja, mysliä, hedelmiä, risotot, jälkiruoat jne", hän sanoo.

Suositeltu päivittäinen annosta ovat enintään 2 yksikköä Para Brown ja 4 tai cashew-pähkinöitä, mukautuu kohokohtia opettaja.

Öljy voidaan jopa kulutettu laihdutusohjelmia selitti Jurucê, koska kulutus on maltillista ja että sen lämpöarvo on yhtenä osana päivittäinen määrä kulutettuja kaloreita.

Tulot Para pähkinät ja mutteri

Kuva: Thinkstock

Kuva: Thinkstock

Alla Jurucê opettaja kirjoittaa reseptiä Brasilian pähkinät:

Risotto rusinoita ja parapähkinöitä

ainesosat:

 • 2 kuppia risottoriisiä
 • 6 kupillista kasvisliemi
 • 1 lanka ekstraneitsytoliiviöljy
 • 1 hienonnettu sipuli
 • 1 valkosipulin kynsi
 • Suolaa ja pippuria maun mukaan
 • 1 kuppi kuivaa valkoviiniä
 • 1 kuppi hienonnettu pähkinöitä Para
 • 1/2 cup musta rusinoita
 • 50g tuoretta raastettua parmesaania
 • 100g mökki "mureni"
 • 2c. keitto ekstraneitsytoliiviöljy

valmistus:

 1. Keittämisen jälkeen pitää kasvisliemi miedolla lämmöllä ei jäähtyä.
 2. Isossa kattilassa (tai wok mahdollisesti), aseta lanka öljy ja keitä valkosipulia sipuli. Kaada riisi ja kuullota kunnes läpikuultava. Lisää viini ja sekoita, kunnes se haihtuu. Vähitellen lisätään kasvisliemi kuoret yksitellen sekoittaen hyvin ei tartu, aina miedolla lämmöllä. Älä anna liemi kuivua kokonaan. Joten mitä vielä yhdellä sormella liemi, lisää toinen kauhoa.
 3. Prosessin aikana, kaada rusinoita ja Brasilian pähkinät, hyvin sekoittaen.
 4. Kun riisi on al dente, korjaa suola, mausta pippurilla, sekoita joukkoon parmesaani ja mökki ja neitsytoliiviöljyä ja tarjoile heti.

Tekee 5 annosta.

"Tämä resepti on terveellisempiä, jos kasvisliemi valmistetaan keittämällä valikoituja vihannekset (porkkanat, purjosipuli, selleri, sipuli ja tomaatit), yrttejä miedolla lämmöllä," lisää Jurucê.

täynnä jogurtti kakku saksanpähkinät

ainesosat:

 • 4 kokonaisia ​​munia
 • 1 kuppi rasvaton tavallinen jogurtti
 • 1 ½ tl vanilja olemus keitto
 • 1 kuppi öljy
 • 1 ½ kuppi ruskea sokeri
 • 2 kuppia koko vehnäjauhoja
 • 1 tl leivinjauhetta keitto
 • 1 kuppi kaakaojauhetta
 • Pähkinät (hienonnettu) maun

valmistus:

 1. Sulautuvat yhteen munat, jogurtti, öljy, vanilja.
 2. Sitten, aseta sokeri, kaakao, koko vehnäjauhoja ja leivinjauhe ja sekoita kaikki yhteen.
 3. Voitele voita (tai öljyä) ja täysjyväjauhoa.
 4. Aikaa laittaa taikinan muodossa, mene laskemisesta pähkinärouhetta kahtia. Paista kohtalainen uunissa.

Joka öljysiemenlihalle valita?

Nyt tietää erilaisia ​​öljyä (usein kutsutaan yleisesti "pähkinät"), voi syntyä kysymys: mitä valita? Saksanpähkinä, manteli, hasselpähkinä, cashew-pähkinöitä, parapähkinöitä, macadamiapähkinöitä, pistaasipähkinöiden ... Mikä on terveellisin vaihtoehto?

Opettaja Jurucê Borovac että ne kaikki ovat samanlaisia ​​ominaisuuksia. "Tärkeintä on pitää päivittäin ja kohtalainen kulutus", hän toteaa.

Nyt tiedät, että kun henkilö puhuu pähkinät, viittaa todennäköisesti eri öljyä: pähkinä, hasselpähkinä, cashew-pähkinöitä, parapähkinöitä jne Mikä parasta, tiedät etuja että nämä elintarvikkeet voivat tarjota terveydelle, jos ne kulutetaan kunnolla!