Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Muna on yksi yleisimmistä ainesosat jälkiruokia. Sitä käytetään valmistuksessa kakkuja, voiteet ja jopa jäätelöä.

Näin ei kuitenkaan ole haitallista useimmat ihmiset voivat tehdä paljon haittaa terveydelle muita, joilla on siedä muna.

Ensi silmäyksellä, luoda resepti, joka ei ota tätä ainesosa voi tuntua haaste. Mutta tänään on useita blogeja, jotka ovat luoneet hyvin herkullinen reseptejä, jotka jättävät pois muna ainesosaluettelossa.

Naisten Vinkkejä valitsi 18 ei munan kakku reseptit voit kokeilla ja tarkistaa, että voit tehdä herkullinen resepti jopa ilman tätä ainetta kuin käytetään.

yksinkertainen kakkuja

1. kakku sekoitetaan: yksinkertainen sekoittaminen kakkutaikinan valkosuklaata massa, antavat ristiriitaisia ​​vaikutuksia.

Lue myös: 10 ruoka kalsium- ja laktoositon

2. Suklaakakku: suklaakakku suklaakastiketta, joka voidaan tehdä naudanlihaa tai soijamaitoa niille, joilla on laktoosi-intoleranssi.

3. kahvi kakku maitoa: kahviin kakku resepti maito on nopea valmistaa, varsinkin kun pikakahvia.

4. arvostetun kakku: lisäksi ei ota muna, tämä arvostettu kakun resepti ei myöskään oteta gluteenia, koska se vie riisijauhoa ja flaxseed massa. Se on täynnä suudella ja suklaata.

5. ylösalaisin ananas kakku: sijaan munia, tämä resepti vie muussattu banaani myös lähtee kevyempi kakun rakenne. Maku ja koristella tämän kakun vie ananasta.

6. Passionhedelmä kakku: muna korvikkeena, tämä intohimo hedelmäkakku käyttää pellavansiemen jauhe. Intohimo hedelmä käytetään sekä massa- ja siirapilla.

Lue myös: 100 reseptit laktoositon ateriat terveellisiä ja maukkaita

7. Lemon Cake: Tämä sitruuna kakku on ihanteellinen on ruokavalion rajoituksia, samoin kuin ei ota muna se ei myöskään oteta gluteenia, laktoosia tai soijaa.

8. cornmeal kakku resepti guava: tämä cornmeal kakku otetaan maahan Chia sekä kookos ja kookosmaito.

9. Tulot porkkana kakku: hyvä valinta niille, jotka etsivät vegaani resepti ilman munia, laktoosia tai gluteenia. Se on yksinkertainen kakku valmistaa lähes koko prosessi tapahtuu sekoittimessa.

10. Tulot omena ja banaani kakku: Terve kakku resepti, että lisäksi hedelmät vie rusinoita ja fariinisokeri.

11. mandariini kakku: tämä resepti käyttää mandariini mehu sekä siirappi ja massa, jossa sitrushedelmien kosketus.

Lue myös: 12 kevyt ruokaa yöllä saamatta raskas vatsaan

kehittää kakut

18 no muna kakku reseptit voit kokeilla ilman pelkoa

Kuva: toisto / Ham Kasvis

12. kakku resepti täytettyjä ananas ja kookos täyte: massa kakku on yksinkertainen, mutta täyte ottaa ananasmurskaa, kookosmaitoa ja raastettu kookos.

13. pellavansiemen kakku mansikkasiirappia: lisäksi ei ole munia, tämä kakku resepti ei myöskään oteta laktoosia ja gluteenia. Siirappi tehty mansikka, omena ja hunaja.

14. hunaja ja oranssi kakku: Kakkutaikinan käytetty oranssi, rommi ja hunaja. Tulot myös korvattaisiin oranssi sitruuna niille, jotka haluavat.

15. hasselpähkinä kakku mustikoita: tämä kakku mustikoita taikinaan ei ota gluteenia, laktoosia tai munia.

16. kakku sitruuna kerma ja mansikoita siirappi: kakun tämän resepti on valmistettu yksinkertaisia ​​valkean aineen, mutta on täynnä sitruuna kerma tehty riisimaitoa ja päällä kastiketta mansikoita hedelmiä.

Lue myös: 10 kakku reseptit herkullisia cornmeal ja helppo tehdä

17. bataatti ja manteli kakku: yksinkertainen resepti tehdä bataatti kakku, mantelit ja kaneli.

18. vanilja kakku pähkinät: yksinkertainen vanilja kakku peitetty pysäytysmutteri kerma valmistettiin ilman laktoosia.

Onneksi yhä näemme vaihtoehtoja jälkiruoat ilman munia jonka avulla ihmiset suvaitsematon, tai jopa ne, jotka seuraavat vegaani ruokavaliota, ei enää tarvitse lähteä jälkiruoka puolella. Useat sivustot ovat osioita, joissa vegaanireseptejä kuten minä Could Kill jälkiruoaksi, amerikkalainen sivusto Martha Stewart ja British blogin Herkullisen Ella.