Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Yhä useammat ihmiset ovat olleet huolissaan seurata terveellisempiä tottumuksia. Ja kun se tulee valtaan, kierrosta ja liikkua tulee uutuus: se on ruokaa, joka on hyväksi terveydelle yleensä; teetä, joka auttaa laihtumaan; ainesosa, joka on sisällytettävä valmisteluun astiat jne

Kaikki tämä päätyy jättää jotkut epävarma. Loppujen lopuksi, mitä todella toimii? Mikä olisi sisällytettävä valikosta?

On totta, että on olemassa lukuisia voimakkaita elintarvikkeet, vallitsee yksimielisyys, että terveys ja hyvä ravinto kulkevat käsi kädessä. Mutta joskus, jotkut elintarvikkeet / aineita / juomat merkitty "ihmeellinen" - varsinkin kun tavoitteena on laihtuminen - Saada "liioiteltu" mainetta.

Mutta yhdenlaista juoman, joka on ollut onnistunut jo pitkään ja että itse asiassa ansaitsee kohokohta on niin sanottujen vihreiden mehua. Ja jos oli epäilyksiä siitä, ihastut tietää hieman enemmän siitä ja etenkin antaa herkullisia reseptejä tehdä kotona!

Loppujen lopuksi, mikä on vihreä mehu?

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

"Vihreä mehu ei ole vain muodikas eikä osa ihme hoito, se on valmiste joilla on erityisiä ominaisuuksia, joihin käsitteet nutrigenomiikan - joiden tarkoituksena on edistää uudistamista fysiologisen toiminnan ruoansulatuskanavan, lisää elinvoimaa ja energia, parantaa verenkiertoa, vahvistaa elimistön vastustuskykyä ja hidastaa ikääntymisen prosessia ", sanoo Karyna Pugliese, joukkue ravitsemusterapeutin morsian kunnossa.

Lue myös: maustettu jää lähtee kaunein ja maukkaita juomia

"Kuitulähteet, vitamiineja, kivennäisaineita, runsaasti klorofylli, fenoliset hapot, glykosidit ja flavonoideja, vihreä mehut toimivat tehokkaina katalyytteinä poistamisesta toksiinien ja on tavoitteena tarjota kehon paljon ravinteita, aktivoimalla aineenvaihdunnan ja avustavien elinten, kuten kokonaisuutena ", kertoo ravitsemusterapeutti Karyna.

Thaianna Velasco, toiminnallinen ravitsemusterapeutin Clinic Helena Costa, Rio de Janeirossa, huomauttaa, että vihreän mehut ovat ne, jotka sekoittavat tumman vihreät lehdet hedelmiä ja muita elintarvikkeita pidetään toimiva. "Koska tämäntyyppinen biomuovista ravintoarvo on korkea, nämä ruoat yhdessä muodostavat rikas juoma vitamiineja, kivennäisaineita ja antioksidantteja, pystyy tuomaan lukuisia terveyshyötyjä", hän sanoo.

24 ehdotuksia vihreää mehua

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Varmasti on syytä muassa vihreässä mehua oman ruokavalion ja alla hyviä reseptejä ja vinkkejä, että!

1. vihreä kaali mehu sitruuna: 1 + ½ sitruunan lehtiä kaali + 200 ml vettä. Sijoita sitruunamehu yhdessä kaali lehtiä tehosekoittimeen ja vähitellen lisätä vettä muutama. Kun mehu on rakenne ja yhtenäinen väri, on valmis.

2. perinteinen vihreä mehu: 2 appelsiinit + 3 + 1 kaali lehti inkivääriä + 1 litra vettä. Kuori appelsiinit, leikkaa ne paloiksi, poistamalla siemenet; paikka sekoitin yhdessä hyvin pesty kaalinlehteä ja varsi. Lisää inkivääri ja vesi. Päihittää kaikki. Coe vain tarvittaessa.

Lue myös: 10 mehut lääkkeiden valtuuksia

3. Mehu kaali omena: 2 omenat kaali lehdet + 2 + ½ sitruuna + 200 ml vettä. Leikkaa omenat kahtia ja poista siemenet, laita tehosekoittimeen kanssa loput ainekset. Coe vain tarvittaessa.

4. Vihreä mehu ananas ja kurkkua: 1 väliaine + 1 siivu ananasta suuri lehti kaali + 1 pieni pala ohutta viipale kurkku + 1 + inkivääri 200 ml kookosmehu (tai vesi). Laita kaikki kohteet tehosekoittimeen ja sekoita hyvin, jotta sen rasitusta.

5. Vihreä kaalin ja omenamehu: 1 vihreä omena + 1 + iso kaali lehti 1 pieni pala tuoretta fenkoli + 200 ml kookosmehu (tai vesi). Laita kaikki kohteet tehosekoittimeen ja sekoita hyvin, jotta sen rasitusta.

6. diureetti vihreä mehu (Dr. resepti Karyna Pugliese.): 1 suuri arkki parsakaali + 1/2 koko sitruuna (massa ja kuori) + 1/2 Japani kurkku kuori, leikataan paloiksi selleri varsi + 1 + 1 + iso viipale meloni + 1 muutama persilja 200 ml vettä kookos. Beat kaikki ainekset tehosekoittimessa. Juoda rasittamatta.

7. energisoiva vihreä mehu (Dr. resepti Karyna Pugliese.): 1 nippu vesikrassia + 1 pieni porkkana leikataan paloiksi 1 + kappaleen (2 cm) inkivääri + 1 tl (tl) maca + 1 + sitruunan mehu 200 ml appelsiinimehua. Beat kaikki ainekset tehosekoittimessa. Juoda rasittamatta.

Lue myös: voima vaaleanpunainen mehua

8. myrkkyjä vihreä mehu (Dr. resepti Karyna Pugliese.): 1 lehtiä kaalia + 1 keskikokoinen omena kuori ja siemenettömänä, leikataan paloiksi + 1 fenkoli varsi + 1 nippu persilja ja minttu 1/2 + sitruunamehu + 200 ml vettä. Beat kaikki ainekset tehosekoittimessa. Juoda rasittamatta.

9. Tulehdusta Vihreä mehu (Dr. resepti Karyna Pugliese.): 1 kuppi yhdistelmä teetä tumman vihreät lehdet (paitsi raaka pinaatti, koska se sisältää runsaasti oksalaattia) + 1 kuppi (kahvi) Aloe Vera + 1 omena kuori + 1 rkl (pakattu) kultainen pellavansiemenet + 1 nippu + minttu 1 kourallinen rosmariinia. Beat kaikki ainekset tehosekoittimessa. Juoda rasittamatta.

10. Vihreä cashew mehu: 1 cashew jäädytetty massa-arkin + 1 iso kaali kourallinen + 1 + 1 selleri ohut viipale inkivääri + 200 ml kookosmehu (tai vesi). Beat kaikki ainekset tehosekoittimessa ja yrittää juoda rasittamatta.

11. Vihreä Päärynämehujauheet persilja (Dr. Carla Cotta resepti.): Ensimmäinen valmistaa kuutiot persilja (tap 1 nippu persilja 500 ml tai enemmän emäksistä vettä tai luonnollinen kookosmehu sekoitin kunnes hyvin vihertävän vettä. Ota rasittamatta alkua jään muodossa ja jäätyä jopa yksi viikko) . Mehun käyttö 2-3 kivet kuutiot persilja + 1 päärynä kuori ja ilman kokkareita + 6 mintunlehdillä + 1 pelimerkkejä tuore inkivääri tai tuore kurkuma kuoritut + 200 ml suodatettua vettä ja alkali- tai luonnollinen kookosmehu. Yhdistämme kaikki ainekset kunnes kaikki sisältävät ja ottaa seuraavaksi.

12. Vihreä mehu persikka: 1 persikka massa jäädytetty + 1 iso kaali lehtiä + 1 tl (tl) + 1 persilja ohut viipale inkivääri + 200 ml kookosmehu (tai vesi). Beat kaikki ainekset tehosekoittimessa ja yrittää juoda rasittamatta.

Lue myös: kaalin mehu: miksi lisätä sen omaan ruokavalioon?

13. Vihreä mehu acerola: 1 jäädytetty acerola massa-arkin + 1 iso kaali + 1 pieni pala tuoretta fenkoli + 1 + inkivääri ohut viipale 200 ml kookosmehu (tai vesi). Beat kaikki ainekset tehosekoittimessa ja yrittää juoda rasittamatta.

14. Vihreä mehu passionfruit ja klorofylli (Dr. Thaianna Velasco tulot): ½ passiohedelmistä + 100ml kookosmehu + 1 omena + Frozen klorofylli. Sulautuvat yhteen.

15. Vihreä mehu vesimeloni ja mansikoita (Dr. Thaianna Velasco tulot): 2 oksat minttu siivu vesimeloni + 1 + 4 + 1 mansikat pala inkivääri (pieni) + 1 ripaus kanelia. Sose tehosekoittimessa tai sentrifugia.

16. Vihreä mehu pinaatti ja mustikka (Dr. Thaianna Velasco tulot): Kuutiot (jää) + pinaatti ja kaalia 150 ml kookosmehu + mustikka + 1 rkl chia. Sulautuvat yhteen.

17. Vihreä mehu sitruunan (tri Thaianna Velasco tulot): 2 kaali lehdet omena + 1 + 1 + 1 sitruuna Sisilian pieni pala inkiväärinjuurta. Sentrifugia. Lisää lasin jälkeen se on tehty ruokalusikallinen pellavansiemenöljy keittoa tai vihreä banaani jauhoja.

18. Vihreä mehu kiwi: 1 kiivi suuri lehti kaali + 1 + 1 + pieni pala kurkku nappuloita tuoretta minttua 3 + 200 ml kookosmehu (tai vesi). Beat kaikki ainekset tehosekoittimessa ja yrittää juoda rasittamatta.

19. Vihreä mehu parsakaali: Sitruunamehua 1 + 2/3 kuppi (tee) + parsakaali nappuloita minttua 3 + 200 ml kookosmehu (tai vesi). Beat kaikki ainekset tehosekoittimessa ja yrittää juoda rasittamatta.

20. Vihreä mehu passion: 1 + 1 intohimo suuri lehti kaali + 1 pieni pala ohutta viipale kurkku + 1 + inkivääri 200 ml kookosmehu (tai vesi). ensin tehdä mehu kookosmehu (tai vesi) ja passion kosketa sitten muiden ainesosien ja yrittää juoda ilman paineita.

21. Vihreä mehu meloni: 1 viipale meloni keskimäärin + 2/3 kuppi (tee) vesikrassia + 1 pieni pala tuoretta fenkoli + 1 + inkivääri ohut viipale 200 ml kookosmehu (tai vesi). Beat kaikki ainekset tehosekoittimessa ja yrittää juoda rasittamatta.

22. Omenamehu kurkkua: 1 omena + 1 + 1/2 kaali lehti japanilaisen kurkku + 1 ohut viipale inkivääri + 1 tl (tl) ja Chia + 400 ml kookosmehu. Beat kaikki ainekset tehosekoittimessa ja yrittää juoda rasittamatta.

23. Vihreä mehu myrkkyjä vesimeloni: 2 paksuiksi viipaleiksi vesimeloni + 1 pieni nippu persiljaa + 2 omenat + 2 selleri varret ja lehdet + 3 fenkoli varret + 1 porkkana + 2 + 2 appelsiinit kaali lähtee +1 koko kurkku. Beat kaikki ainekset tehosekoittimessa. Coe vain tarvittaessa.

24. Vihreä mehu punaisia ​​hedelmiä: 1 + 1 kaali lehtiä ja puoli kuppi punaisten hedelmien (mansikka, vadelma, karhunvatukka) + 150 ml appelsiinimehua + 1 kourallinen piparmintunlehti. Beat kaikki ainekset tehosekoittimessa. Juoda rasittamatta.

Huomaa, että nämä ovat vain joitakin niistä monista vihreitä mehu reseptejä, joita voit tehdä! Hyvien ainekset voit luoda herkullisia ja supersaudáveis ​​mehut!

Hyödyt vihreää mehua

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Carla Cotta, toiminnallinen ravitsemusterapeutin essendi Clinic Rio de Janeirossa, kertoo, että vitamiinien ja kivennäisaineiden yhdistelmä tummanvihreä hedelmiä ja vihanneksia tarjota täyteläisyyttä ja elinvoimaa. "Hyöty liittyy emäksinen potentiaalia tumman vihreitä vihanneksia ja vitamiineja ja kivennäisaineita, kuten magnesiumia ja kalsiumia, esiintyy hedelmiä ja vihanneksia, erinomainen 'biosaatavuus' solujen ravitsemus", hän sanoo.

Karyna ulos keskeisinä eduista vihreää mehu:

 • Se detoxication;
 • Se antioksidanttina;
 • Ja tulehdusta;
 • On termogeeninen;
 • Vahvistaa immuunijärjestelmää;
 • Se auttaa hoidettaessa anemia;
 • Auttaa verenkiertoelimistön;
 • Aids laihtuminen prosessi;
 • Edistää suolen toimintaa;
 • On virkistäviä;
 • Se on kosteuttava;
 • Se on energinen ja virkistävä;
 • Ehkäisee sairauksia.

Mikä voi olla huomaamatta tuloja?

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Thaianna huomauttaa, että vihreän mehun saa olla tumman vihreät lehdet, esimerkiksi kaali, persilja, pinaatti, klorofylli, piparminttu.

Karyna puhuu alle noin "superfoods", jotka tekevät kaikki ero vihreä mehu:

Vihreät lehdet: on magnesium, mineraali, on osuuden lihasten supistumisen ja rentoutumista, toimii tiettyjen entsyymien kehossa, tuotantoa ja kuljetusta energian ja proteiinin tuotannon ja auttaa lisäämään adiponektiini hormoni vastuussa kylläisyyden. "En ole hemirauta, mikä tekee hapen kuljetusta ja sääntelyn solujen kasvua ja erilaistumista. Nitraatti jotka aktivoivat mahalaukun contratabilidade ja lihasten rentoutumista, on antioksidantteja auttaa nesteyttää verta ja verihiutaleaggregaation nauroi, auttaa maksan puhdistuksen ja toiminta ", lisää ravitsemusterapeutin Karyna.

inkivääri: Root käytetään ruoanlaitossa ja lääketieteessä on tunnustettu termogeenisen ruokaa, pystyy nopeuttaa aineenvaihduntaa ja edistää polttamalla rasvaa. "Se on bakterisidinen, myrkkyjä, suorituskyvyn parantaminen ruoansulatuskanavan, hengitysteiden ja verenkiertoelimistön. Inkivääri vähentää myös pahoinvointia. Vaikuttaa suoraan maksaan avustaminen puhdistus- ja aineenvaihduntaa ravinteita, "lisää Karyna.

Apple: pektiiniä rikas hedelmät, joka auttaa kylläisyyden intragastrisella geeliytyminen ja kolesterolia tasapainoa. "Se on myös inuliini, voimakas parabiotic (ruokaa hyvä suoliston bakteerit)," ravitsemusterapeutin Karyna.

sitruuna: Erinomainen lähde C-vitamiinia, auttaa ylläpitämään mahan pH välttää metabolista asidoosia, "on paitsi tehokas antioksidantti, joka vahvistaa immuunijärjestelmää, hidastaa ikääntymistä, lohkot vapaita radikaaleja, mikä tarjoaa suojan syöpää ja muita sairauksia "sanoi Karyna.

Vihreä mehu: rasittamatta tai kanta?

Ravitsemusterapeutin Thaianna kertoo, että voidakseen hyödyntää kaikki edut vihreää mehua ja vähentää glykeeminen indeksi, ihanne on, että se ei ole kireät. "Kuitenkin ihmiset suoli joilla on taipumusta vapauttaa voi vähentää määrää kovia mehu kuituja", hän sanoo.

Tärkeä kärki on aina voittaa ainekset hyvin tehosekoittimessa ole tarvetta jännittäen mehua.

Miten kuluttaa vihreää mehu?

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Karyna kertoo, että lasi 300 ml vihreää mehu on tyydyttävä määrä kulutetaan päivässä. "Kulutus tulisi tapahtua 10 minuuttia valmistuksen jälkeen, ja edullisesti paastotilassa. Niinpä on vähemmän mahdollisuuksia hapettua ja stimuloi purkuun maksassa, poistaa myrkkyjä ja kertynyt ylilyöntejä, auttaa nopeuttaa aineenvaihduntaa ja valmistelee kehon vastaanottamaan ravintoaineita päivästä. Sitten se on suositeltavaa odottaa 15-30 minuuttia seuraavalla aterialla ", hän sanoo.

Thaianna huomauttaa, että paasto ja aamulla on paras aika ottaa vihreää mehua. Mutta se ei tarkoita sitä ei voida ottaa muulloin. "Itse paasto, hyödyt ovat vain pahentaa", hän sanoo.

Ravitsemusterapeutin Thaianna korostaa, että ei pitäisi käyttää vihreää mehu yhdessä pääaterian. "Tämä johtuu siitä, syöttämisen aikana, tarvitsemme happamuus asianmukaista ruoansulatusta ja vihreä mehu on erittäin emäksinen, muuttamalla happamuus tarpeen tällä hetkellä", hän selittää.

Kenelle vihreä mehu on osoitettu?

Thaianna kertoo, että vihreä mehu sopii kaikille ihmisille, erityisesti niille, jotka etsivät ruokaa uudelleenkasvatukseen ja parantaa suoliston terveyttä ja yleistä terveydentilaa.

Ravitsemusterapeutin Carla huomauttaa, että tällainen mehu on tarkoitettu luuston terveyteen, elinvoimaa, joissakin tapauksissa anemia ja detoksifikaatioprosessin - kuten kaalia ja muita tummanvihreä vihannekset suosivat poistamisesta toksiinien maksassa pääasiassa.

Vinkkejä laatimisen helpottamiseksi ja kulutus vihreä mehun

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Kun kiire päivittäin monet ihmiset sanoivat, että he eivät ehdi valmistella vihreitä mehua. Kuitenkin muutamat vihjeet voivat auttaa tässä asiassa. Lähtö:

1. jäädytetty vihreä mehu

Karyna huomauttaa, että jäädytetty vihreä mehu on mahdollistaja niille, jotka haluavat kuluttaa sen, mutta ei ole aikaa valmistautua sitä päivittäin. "Ihannetapauksessa valmistaisivat joka kolmas päivä", hän sanoo. Huom resepti:

 • 1 nippu kaali lähtee voita
 • 3 omenaa
 • 1 koko ananas (kuoritut)
 • 1 pieni koko inkivääri (kuoritut)
 • 3 varret selleri tai fenkoli
 • 1 nippu salsat
 • 1 paketti mints
 • kivennäisvettä tarpeen.

Valmistus: kaikki beat sekoittimessa, jolloin muodostuu paksu tahna ja aseta jäihin muotteja tai suoraan pulloissa 200 ml ja kylmäkuivattiin, ei hapettuvat nopeasti. Irrota iltana pitää jääkaapissa. Seuraavana päivänä lisätään 150 ml vettä tai kookosmehu.

2. kaali jäätä

Kun ostat paketin ituja, eivät yleensä käytä sitä kokonaan. Suuri kärki pitää lehdet ja myös helpottaa valmisteluun mehu on tehdä niistä jäätä.

Aseta lehdet tehosekoittimessa pienellä vesimäärällä (vain saada osuma). Sen sisältö siirretään Jääpalarasiaan. Sitten vain käyttää kaali jään kiviä tehdä vihreitä mehua.

3. Leikkaa ruokaa iltana

Voit nopeuttaa valmistelua mehua, voit jättää hedelmät ja vihannekset jo puhdistettu ja leikkaa pieniksi kuutioiksi jääkaapissa iltana.

Mutta ihanteellinen, mukaan ravitsemusterapeutin Carla, jotta vältetään menetys vitamiineja, kuten vitamiini C, joka on hyvin herkkä, on se, että valmiste on suoritettu aikaan kulutuksen, vältetään myös hapettumisen ravintoaineita. "Menetelmät, jotka säilyttävät enemmän ravinteita ovat ne, joissa käytetään kylmäpuristus. Vihje: Käytä emäksistä vettä, mieluiten valmistella kuutiot tumman vihreät vihannekset ja kaali tai jätä pakastettua jopa viikon ", hän toteaa.

Lopuksi arvokas kärki on aina vaihdella resepti! Kokeile erilaisia ​​yhdistelmiä vihreitä mehu jopa sairastuvat eivätkä pysty ylläpitämään rutiini ottaa sitä. Vaihda hedelmät, lisää kookos vettä tai toisella resepti, kokeile lisätä mausteita ... Kaikki on voimassa!