Lipomax jopa laihtua? Pharmaceutical selventää - Naiset vinkkejä

Kuva: Disclosure

Niille, jotka haluavat menettää muutaman kilon vaa'alle, kaikki apu on tervetullutta, jos ne eivät tarjoa terveysriskejä! Tällä hetkellä markkinoilla on monia tuotteita, jotka lupaavat antaa forcinha laihtuminen ruokavaliosta, vaikka "luonnollinen" tapa.

Tässä yhteydessä tuotelinjan on riittävästi herättänyt huomiota naisiin: Tällä Lipomax, joka löytyy kapseleina tai ravista, ja lupaa vähentynyt rasvan imeytymistä syödään ruokaa, lisäksi vähentää kolesterolia.

Flavia de Oliveira José, lääkeyhtiö makea Flora ja koordinaattori tekniikan opintoja Farmasian, School of Health Piracicaba (Esaup), kertoo, että Lipomax on ravintolisä eikä sitä pidetä huume. Se koostuu polysakkaridin kuitua, ja C-vitamiinia

Mukaan valmistajan tuotetietoja, polysakkaridi kuitu vaikuttaa aineenvaihduntaan rasvan imeytymistä nautitun ruoan ja vähentää kolesterolin määrää veressä.

Kun nautitaan vedellä, se muuttuu eräänlaiseksi geeli, joka kaappaa rasvaa elintarvikkeessa, estää niiden ruoansulatusta ja imeytymistä elimistöön. Koska C-vitamiinia, voimistaa vaikutukset polysakkaridin kuitua, mikä parantaa entisestään imeytymistä rasvasoluja.

Se on tehokas niille, jotka haluavat laihtua?

Vuonna Flavia drugmaker mielestä tuote liittyy vähäkalorista ruokavaliota (vähäkalorinen), voi auttaa laihtuminen järjestelmissä. "Jos käytetään ohjeiden The Lipomax on tehokas, mutta joko vähentää rasvan ja kolesterolin ja jopa laihtuminen", hän sanoo.

"Muista, että laihdutus vaatii elämäntapojen muutoksia: vähentää saanti korkean kalori elintarvikkeet (kuten leipää, leivonnaisia, pastaa, virvoitusjuomat, alkoholi) ja liikuntaa. Tiedetään, että 'ihmeet' ei ole olemassa ja että terveellisen painonpudotuksen pitäisi olla hidasta, jopa estää pelätty 'harmonikka vaikutus', ", hän lisää.

Osta Lipomax halvimmalla hinnalla!

Lipomax kapselit ja ravista Lipomax

Farmaseuttinen Lipomax Flavia kertoo, että on löydetty kapselia (60 kapselia polysakkaridialdehydijohdannaisten kuituja ja C-vitamiini) ja myös ravistelupulloissa versio. "Halkeamat on lisätty vitamiineja, kivennäisaineita ja kollageenin taistelemaan herpaantunut. Seitsemän yksittäistä pussia 50g, jotka tulevat rasvaton maito ", hän sanoo.

Kuten tulisi nauttia

"On suositeltavaa ottaa kaksi kapselia Lipomax kolme kertaa päivässä ennen aterioita täysi lasillinen vettä. Mutta pussi shake on laimennettava 250 ml vettä tilalle yhden aterian päivässä ", kertoo apteekista.

Lisäksi mukaan Lipomax valmistajan tiedot, nopeammin tuloksia, on suositeltavaa käyttää molempia tuotteita samanaikaisesti: ota kapselia ennen ruokailua ateriaa ja korvata yhden ravista.

Lipomax: kuinka paljon? Katso hintoja ja mistä ostaa

Lipomax jopa laihtua? Pharmaceutical selventää - Naiset vinkkejä

Kuva: Disclosure

Mukaan lääketeollisuuden Flavia, pakkauksessa kapselia 60 Lipomax maksaa noin $ 30 US $ 40 R. "Muista, että sen jälkeen ohjauksessa käytetään kahta kapselia kolme kertaa päivässä, kolme pakettia tarvitaan 60 kapselia kuukaudessa, yhteensä kuukausimaksulla noin R $ 120", hän selittää.

Jo ravista paketti sisältää seitsemän yksittäistä pussia ja arvo on noin R $ 20 R $ 25. "Koska käyttö ehdotus on korvata päivittäinen ateria pussi Lipomax, tarvitsisi noin neljä laatikkoa yhteensä kuukausittainen määrä noin R $ 100" lisää Flavia.

Lipomax löytyy useita apteekkeja kaikissa Brasilian osavaltioissa. Virallisilla verkkosivuilla, löydät nimilista niistä paikoista. Internetissä voit ostaa Lipomax kapseleina ja ravista hyvin hinnat Netfarma. Ne toimittavat ympäri Brasilia.

Osta Lipomax nyt!

Vaikka markkinointi Lipomax on sallittua ja ostosta ei vaadi reseptiä, kannattaa asiasta lääkärin tai ravitsemusterapeutin ennen vievää tuotteen. Tämä on paras tapa saada tietää, jos se todella on voimassa oman laihtumiseen ruokavalio ja myös, jos ei tarjoa mitään vaaraa terveydelle.

Vasta

Kuten selittää lääkealan Flavia, siellä on vasta allergikoille kalastaa tai äyriäisiä - kuten käytetty kuitu on peräisin äyriäisistä - raskaana olevat naiset, imettävät äidit ja lapset. Kun kyseessä on ravista, se on vasta henkilöille, joilla on laktoosi-intoleranssi, koska se sisältää kuivattu rasvaton maito.

Tilit, jotka ottivat Lipomax

Renata Lima, 22, opiskelija, kertoo, että ensimmäisellä viikolla otimme, menetti kolme kiloa. Tämän jälkeen laihtuminen oli hieman hitaampi, mutta edelleen tyydyttävä. "Hän estää ruokahalua ja antoi minulle tunteen 'täyteyden', eli en syönyt mitään mässäily", hän sanoo. Mutta hän huomauttaa, että käyttö Lipomax liittyi liikunnan ja ravitsevia aterioita.

Mitä Helen Fernanda, 26, sihteeri, tulos ei ollut positiivinen. "Otin kaksi viikkoa ongelmat alkoivat. Tunsin hengenahdistusta, pahoinvointia ja paljon ärsytystä. Mielestäni todella kulkee kehosta kehoon. Mutta en suosittele sitä ", hän sanoo.

Laura Melani, 31, opettaja, otti Lipomax noin kuukauden. "Olin lukenut siitä paljon, ja olin utelias kokeilemaan. Minulla ei ollut sivuvaikutuksia, mutta eivät ole nähneet tuloksia. Olen jopa laihtua, mutta samalla nopeudella, joka oli jo harvennus, tekemällä liikunnan ja hallita minun ruokavalio. Eli ei johdu tuotteen käytön ", hän sanoo.