Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Uusi nimi on saanut näkyvyyttä, kun se tulee laihtuminen: Morosil, kuivauutteen saatu mehu appelsiinit Moro, viljelty Välimeren ympärillä olevan alueen Etna Sisiliassa (Italia).

Parasta kaikessa: Darling hetki on luonnollinen voimavara, eli se ei ole huume, eikä tarjoa sivuvaikutuksia.

Morosil® on aito tuote Galena, yritys, joka jakelee raaka-aineiden pahentaa apteekeissa. Se voidaan käsitellä kapselit, pussit tai sisällyttää reseptejä, kuten suklaa, smothies, mehuja ja tärisee.

Koostumus Morosil

Morosil todella syntyi perustuu Välimeren ruokavalio (jo tunnettu monista eduista se tarjoaa terveys), koska Moro oranssin on tärkeä osa tätä ruokavaliota.

Claudia Coral, lääke- ja varatoimitusjohtaja Galena, muistuttaa, että elämällä ankarissa olosuhteissa (joka tekee selviytymisen eläinten ja kasvien), Moro appelsiinit oli tarve sopeutua erilaisiin olosuhteisiin, joissa ne ovat alttiina ja , koska näiden eri ilmasto- ja ympäristöominaisuudet, on ainutlaatuinen koostumus.

Lue myös: 10 ruokailutottumuksia jotka nopeuttavat aineenvaihduntaa

"Tutkimukset osoittavat, että Moro appelsiinit ovat tärkein lähde eräänlainen punainen pigmentit kutsutaan Antosyaanit, voimakas antioksidantti vastuussa laihtuminen. Tämä pigmentti ei löydy muiden sitrushedelmien. Se sisältää myös runsaasti C-vitamiinia, flavonoideja ja hydroksikanelihapoista, "farmaseuttinen selittää Claudia.

Alla olevasta taulukosta näet mitkä ovat tärkeimmät ravinteet Orange Moro (tai punainen) keskimäärin.

Kuvat Woman Vihjeitä

Kuvat Woman Vihjeitä

Ja ottaen huomioon erityiset edut Moro appelsiinien luoneen Morosil - joka erottuu erityisesti auttaa painonhallinnassa, mutta lupaa myös muita etuja.

Edut Morosil

Mukaan Gilberto Kocerginsky, Orthomolecular lääkäri ja Andreia Barros, ravitsemusterapeutin, The Linnus instituutti (RJ), nähdään tärkein etuja käyttämällä Morosil:

 • painonhallintaan;
 • Lisäämällä insuliiniherkkyyttä;
 • Vähentäminen triglyseridien ja kokonaiskolesterolin;
 • Vähentää vatsan rasvaa;
 • Voimakas antioksidantti toimia.

Claudia kertoo, että koska toiminnan Antosyaanin C3G kehossa, Morosil tulee tärkeä liittolainen hallinnassa ja vähentämiseksi. "Vain 90 päivää sinulla on menetys jopa 50% vatsan rasvaa. Mutta 60 päivän tulokset ovat jo nähtävissä ", hän sanoo.

Lue myös: 10 tapaa motivoituneita kun ruokavalioon

Mutta mukaan lääke-, hyödyt menevät paljon pidemmälle painonhallintaan. "Pienemmillä rasva kehossa, aktiivinen, myötävaikuttaa lisääntynyt synteesi adiponektiini, auttaa lisätä insuliiniherkkyyttä, on erittäin tärkeää, glykeemisen kontrollin."

Morosil auttaa myös alentaa triglyseridien ja kokonaiskolesteroli, kuten muistutti Claudia. "Mitä enemmän, viimeaikaiset tutkimukset osoittavat, että sen lisäksi, että hyödyt painonhallintaan, Morosil auttaa hoitoon rasvamaksaan (rasvan kertymistä maksaan)," hän lisää.

Morosil jopa laihtua?

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Johtuen toiminnan Antosyaanin kehossa, Morosil on tullut tärkeä liittolainen hallinnassa ja vähentämiseksi, erityisesti vatsan alueella.

Claudia mainitsee tuoreessa tutkimuksessa, joka julkaistiin arvostetussa International Journal of Obesity, osoitti, että Moro saatu uute rikastetusta mehua, voi ehkäistä painonnousua ja rasvan kertymistä koe-eläimissä syöneet runsasrasvaisen ruokavalion rasvan vähentäminen vatsan 25-50%.

Kocerginsky ja Andreia huomata, että kaikki keinot, joilla yksinään laihdutustarkoituksiin (vaihtoa rasvaa laihaa massa) on tehokas itse. "Käyttö Morosil on tärkeä työkalu muita työkaluja. aina pitäisi yksittäisiä kiinnostuneita käyttämään etsiä terveydenhuollon ammattilainen. "

käyttämällä Morosil

Morosil® löytyy manipulointia apteekeissa. Kocerginsky Andrea ja muistuttaa, että se voidaan antaa kapselit, pussit ja lisättiin funktionaalisten elintarvikkeiden (kuten kiinteän ja instant juomia), painonhallintaan.

Yleisin muoto sen käyttö on ollut kapseleissa, aktiivisen tai yhdessä muiden omaisuutta.

Claudia huomauttaa, että Tavallinen suositeltu annos on 400 500 mg päivässä voidaan jakaa tai ei. "Morosil ole erityistä aikaa annetaan", hän sanoo.

Vasta

Vasta mukaan Kocerginsky ja Andreia São:

 • raskaana;
 • Naiset rintaruokinnan;
 • Lapsille.

On aina mielenkiintoista nähdä ammatillinen luotat ennen kuin aloitat Morosil, vaikka tutkimuksia ei ole nimitetty mitään sivuvaikutuksia.

Morosil ja Actgym

Yhdistyksen Morosil® Actgym + ™ on herättänyt paljon huomiota. Mukaan Claudia, tämä on täydellinen ratkaisu kehon modulaatio koska varainhoitaja (sisäiseen käyttöön) ja Out (ulkoinen käyttö) toimii synergisesti aktiivisuutta omaisuutta.

"Morosil®, käytettäväksi, on monia etuja. Actigym ™, käyttävät Out, on aktiivinen meribioteknologiainstituutti saatu edistämällä eheyden lihassäikeiden tyypin I ja lisää mitokondrioiden toimintaa asettamalla kehon ja antaa sävy vatsan alueella, käsivarret ja pakarat ", sanoi apteekista.

"Merkintä on Actigym ™ sovelletaan halutuilla alueilla (aseiden, reidet ja vatsa tai tarpeen mukaan) kahdesti vuorokaudessa", kertoo Claudia. Jo Morosil, muistuttaa, kulutetaan kautta kapselit, pussit tai lisätä funktionaalisia elintarvikkeita.

Morosil ja muut yhdistykset

Morosil voidaan edelleen käsitellä yhdessä muiden omaisuutta. Siksi ihanne on hakea ammatillista ohjausta varmistamaan mukautetun kaavan, joka parhaiten sopii tarpeisiisi, millä varmistetaan vielä parempia tuloksia.

Claudia mainitsee esimerkkejä käyttäytymisen (käytön):

 • Morosil® + Kaktukset-Nea ™: tuki vähentää vatsaontelon rasvan ja nesteen kertymistä.
 • Morosil® + Saffrin: yhteistyö hillitsemiseen ja lasku ahdistusta.
 • Morosil® + ID-ALG ™: vähentävien toimenpiteiden eri ja täydentäviä mekanismeja.

Hän kiinnostui etuja, joita Morosil voi tarjota? Neuvotella lääkärin ja / tai ravitsemusterapeutin selvittää, mikä on paras kaavaa voit mennä apteekkiin käsittelyyn hänen kaupunkinsa.

Muista, että tuote "tekee ihmeitä." Todella merkittäviä tuloksia, ihanteellinen on liittää käyttöä Morosil (yksin tai aktiivisempi) terveellisen ruokavalion ja liikunnan.