Dyshydrosis: täyttävät uusimmat ja tehokkaita hoitoja tähän tautiin

Kuva: iStock

Dyshidrosis tai Disidrosico Ihottuma on krooninen ihosairaus. Se on melko yleinen tyyppi ihottuma (allergisia), joka vaikuttaa kämmenten, sormet ja jalkapohjiin. Sen tärkein ominaisuus on pieniä kuplia yhdestä kahteen millimetriä leveä ja punertava pohja. Mutta vaikeissa tapauksissa voi kehittyä halkeamia ja säröjä. Näissä tilanteissa, sinun täytyy ottaa enemmän hoitoa, koska sivusto on altis bakteeri-infektioita.

On kiistanalaista, onko tauti on yleensä korkeampi esiintyvyys naisilla vai se vaikuttaa myös molempia sukupuolia. Mutta selvää on, että ikäryhmä todennäköisimmin sairastuminen on välillä 20 ja 40 vuotias. Rakkuloita viimeistä noin kolme viikkoa, jonka jälkeen tavallisesti häviävät. Kuitenkin, että krooninen sairaus, se tulee uudelleen näkyviin jonkin ajan kuluttua. toistuvat kohtaukset voivat johtaa ihon paksuuntuminen (hyperkeratoosi).

Mukaan ihotautilääkäri Izabella Maia, diagnoosi on kliininen dyshydrosis: yksityiskohtaisesta sairaushistoria, eli kuvaus taudin kehitystä, on mahdollista luoda syitä ja onko oikeastaan ​​se on dyshydrosis. Ihotautilääkäri kertoo, että joitakin testejä voi tilata, koska suorat mykologisen tutkimusta epäiltäessä sieni-infektio; patch-testi, liittyvissä tapauksissa kosketusihottumaa; ja koepala, kun ei voi tunnistaa taudin aiheuttaja.

Ihotautilääkäri sanoo myös, että dyshydrosis voidaan sekoittaa kuvia atooppisen ihottuman, allergisen kosketusihottuman, kosketusihottuma ensisijaisen ärsyttävä, nummular ekseema ja muut ihotaudit, on mahdollista erottaa ihon tutkimus.

Dyshydrosis ei ole parannuskeinoa, mutta voidaan ohjata eri tavoin. Niin tiedät syyt, oireet ja hoidot taudin.

Lue myös: 50 uskomattomia etuja papaija kauneus ja terveys

Mitkä ovat syyt dyshydrosis?

Dyshydrosis: täyttävät uusimmat ja tehokkaita hoitoja tähän tautiin

Kuva: iStock

Dyshydrosis johtuu inflaatio iho tekee pieniä kuplia, jotka räjähtää jättäen ihon hilseilevä ulkonäköä. Noin puolet sairastuneista on taipumus kehittyä allergiat ja muita allergisia reaktioita historiansa, kuten ihottuman tai jopa keuhkoputkentulehdus.

Mukaan Izabella Maia syyt dyshydrosis eivät ole täysin vakiintunut. Siitä huolimatta se voidaan jakaa kahteen tyyppiin: idiopaattinen tai dyshydrosis totta, kun se ei ole mahdollista selvittää taudin alkuperää; ja disidrosiformes purkauksia, kun dyshydrosis syntyy liittyvät toiseen ongelmaan, kuten atooppinen ihottuma, kosketusihottuma, lääkeaineen purkaus (allerginen reaktio huumeiden), ja dermatofítides (allergiset reaktiot sieni).

Muun laukaisee taudin ovat fyysinen tai psyykkinen stressi ja hyvin usein käsien pesu. Tauti on usein kesällä tai äkillisiä lämpötilan, ja voi liittyä ylituotantoa hiki kädet ja jalat, vaikka olevan nesteen sisällä kuplia ei hikoile.

On tärkeää huomata, että dyshydrosis ei ole tarttuva tauti: ei ole vaaraa lähetyksen, jopa tulemasta suoraan kosketukseen ihon toisen henkilön.

Mitkä ovat oireita dyshydrosis?

Dyshydrosis: täyttävät uusimmat ja tehokkaita hoitoja tähän tautiin

Kuva: iStock

Vuonna dyshydrosis kriisi, iho tulehtuu. Tämä tekee tilojen luoma tulehdus ihosolut täytetään nesteellä. Se miksei pieniä kuplia ominaisuus taudin. Izabella Maia ihotautilääkäri auttoi meitä koonnut listan tärkeimmistä ominaisuuksista ja taudin oireita:

Lue myös: 7 aineiden kosmetiikkaan että sinun pitäisi välttää

 • kuplia: pieniä ulokkeita että kun naarmuuntunut, saattaa kehittyä suurempi kuplia ja purkaus nesteen nykyisten sisällä. Ne näkyvät ryhmissä, koskaan yksin. On olemassa kaksi erilaista kuplia dyshidrosis ominaisuudet: pieniä kuplia ja työntyy syvemmälle läpinäkymätön kuplia, ihon myötäisesti tai hieman koholla. Tämä toinen tyyppi ei katkaista helposti.
 • kutina: ei ole aina kutina, mutta on mahdollista, että kuplat kutiavat ja olla tuskallista. Kutina voi pahentua kosketus ärsyttävien.
 • Säröjä (halkeamia): naarmuja kun kuplia, ne voivat revetä, vapauttaen sisäisten nestettä. Parantua, iho voi tulla paksunnettu ja kuivattiin, ja se voi murtua. Halkeamat voivat olla melko kivulias ja kestää viikkoja tai kuukausia parantua.
 • Polttamalla tai paikallinen kuume, kipu ja / tai turvotus: näitä oireita saattaa ilmetä, jos on tarttuva prosessi paikallaan. Siinä tapauksessa, etsiä lääkäri infektion hoitoon ja palaa hallitsemaan oireita.
 • pistely: Joissakin tapauksissa dyshydrosis kriisi voi liittyä turvotusta imusolmukkeiden, joka voi aiheuttaa kihelmöinti kyynärvarren.

Miten hoitoon?

On olemassa useita hoitoja dyshydrosis, mutta yleisin hoito toteutetaan soveltamalla ajankohtaisista lääkitys kuten voiteet ja voiteet. Niitä käytetään torjumaan oireita, koska kuten sanottu, tauti ei ole parannuskeinoa.

Mukaan ihotautilääkäri kuullaan vain vakavammissa tapauksissa ilmoitettu lääkkeiden käyttö suullisesti. Lisäksi siinä tapauksessa, että läsnä on toissijaisen tartunnan, osoittaa antibioottien, ja kestävät paremmin tavanomaisiin hoitoihin tapauksissa voidaan käyttää immunosuppressiivisen ja valohoitoa.

paikalliseen hoitoon

Dyshydrosis: täyttävät uusimmat ja tehokkaita hoitoja tähän tautiin

Kuva: iStock

Voiteet käytetty hoitoon dyshydrosis yleensä levitetään kahdesti päivässä ja on vaseliini, mineraaliöljy tai kasviöljyä sen kaavassa yrittäessään säilyttää nesteytystä ihon. Jotkut tyypit voiteiden käytetään:

 • Voiteet ja kortisoni voiteet: lievittää oireita dyshydrosis ja nopeuttaa paranemista. Parhaan imeytyminen, kohdealue voidaan ympäröi muovikalvo muutaman minuutin. Mutta varokaa: pitkäaikainen käyttö voi uuvuttaa ja kuivaa ihoa, ja tehdä tilaa toissijaisia ​​infektioita.
 • Voiteet urea-pohjainen: kuorintaan ja kosteuttavat ihoa, estää taudin kehittymistä ja lievittää oireita.
 • Voiteita immunosuppressiivisille: syntymisen estämiseksi kuplia, mutta muuta immuunijärjestelmää, lisätä mahdollisuuksia saada ihon infektio.
 • Liuosta, jossa oli kaliumpermanganaattia tai alumiini asetaatti: "Kuiva" ja neutraloida kuplia hyvin nestettä ja on antiseptinen vaikutus, mutta sitä tulee käyttää varoen: hakemuksen voi olla tuskallista ja jäämän iho voi aiheuttaa palovammoja.

Lisäksi on tärkeää käyttää hyvä kosteusvoide, koska dyshydrosis jättää kuiva iho.

On tärkeää muistaa, että, lukuun ottamatta kosteusvoidetta, kaikkia näitä lääkkeitä tulisi lääkärin määräämän, harkitessaan erityistapaus.

Lue myös: 15 lääkkeitä käytät ilman reseptiä, mutta voi olla vaarallinen

Suun kautta

Dyshydrosis: täyttävät uusimmat ja tehokkaita hoitoja tähän tautiin

Kuva: iStock

Kuten jo mainittiin, suun kautta annettava lääke on tarkoitettu tapauksissa hieman vakavampi tauti. Näissä tilanteissa lääkäri voi ilmoittaa antihistamiinia (allergia) parantaa oireita kutinaa ja polttaminen; yksi kortikosteroidin määrän vähentämiseksi ja kuplien koko; tai antibakteerinen, kroonisen tapauksissa. Lääkäri arvioi tapauskohtaisesti määrittää, mikä on sopivin lääke.

ruokavalion muutos

Dyshydrosis: täyttävät uusimmat ja tehokkaita hoitoja tähän tautiin

Kuva: iStock

Izabella Maia ihotautilääkäri tarkennetaan, että eräissä tapauksissa dyshydrosis voivat johtua nikkeliallergia. Tällöin syödä elintarvikkeita tällä metalli johtaisi tauti. Jos asia on, että ruokavalion muutos, välttäen säilykkeitä, happamat elintarvikkeet, elintarvikkeiden keittää ruostumattomasta teräksestä potin tarvitaan, osterit, parsa, pavut, sienet, sipulit, maissi, pinaatti, tomaatit, herneet, koko vehnä, päärynä, tee, kaakao ja leivinjauhe.

Hoidot vakavimmissa tapauksissa

Dyshydrosis: täyttävät uusimmat ja tehokkaita hoitoja tähän tautiin

Kuva: iStock

Kun mikään aikaisempi hoito on tehokas, lääkäri voi suositella valohoitoa haava altistamalla ultraviolettivalolle, mikä vahvistaa ihoa, vähentää ärsytystä. Vaikeammissa tapauksissa, on mahdollista, että lääkäri tehdä suosituksen botuliinitoksiinin (Botox), vähentää toimintaa hikirauhaset.

Hoidon aikana on erittäin tärkeää kiinnittää huomiota asianmukainen hygienia on vaikuttanut alueella, joka pitäisi tehdä lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla. Iho tulee kuivata perusteellisesti puhdistuksen jälkeen, ja sammutettua vähintään kahdesti päivässä. On myös tärkeää välttää kosketusta ärsyttävät.

koti hoitomuotojen dyshydrosis

Dyshydrosis: täyttävät uusimmat ja tehokkaita hoitoja tähän tautiin

Kuva: iStock

On joitakin asioita, joita voit tehdä kotona taudin torjumiseksi ja kriisinhallintaa. Tutustu reseptejä ja annoskokojen hoitoon dyshydrosis:

Aloe Vera Gel

Talonmies tai käsitelty Aloe vera (Aloe) voidaan soveltaa teennäinen vähentää tulehdusta ja kutinaa, bakteeri-infektioiden estämiseksi ja nopeuttaa paranemista ihon.

Pakkaa kylmää vettä

Jos kuplat ovat hyvin vihaisia ​​ja on voimakas kutina, sovelletaan kylmä vesi pakkaa sideharsolla tai muiden puhtaalla liinalla ja pehmeä koostumus voi lievittää tätä tunnetta.

etikalla liuos

Etikalla toimii pH-tasapainon ihon, estää homeen kasvua. Soveltaa sitä, sekoita yksi kupillinen etikkaa jokaista litraan vettä ja liota jalat tai kädet tätä seosta 15-20 minuuttia kahdesti päivässä.

Infuusio kuiva ruoho Kamomilla

Kamomilla on useita tulehdusta aineita, jotka voivat vähentää allergisia ihoreaktioita. Tämän vaikutuksen aikaansaamiseen, aseta kuiva ruoho kamomilla cup kiehuvalla vedellä ja anna jyrkkä 15 minuuttia. Jäähdytä ja, puhtaalla sideharsolla sovelletaan infuusio tuhoalueilla. Levitä kaksi tai kolme kertaa päivässä.

Kerma herneitä ja jogurtti

Sulautuvat yhteen kourallinen tuore herneet tarvittava määrä jogurtti seokseen muuttuu kiinteäksi kerma. Välittää tämän kermaa teennäinen ja jättää teko 10 minuuttia. Poista seuraavat pumpulitupolla kasteltu lämpimässä vedessä.

kaalin mehu

Kaulin, murskaa useita kaali tuoreita lehtiä, kunnes ne viedään pois joitakin sen mehu. Kerää neste ja soveltaa siteellä teennäinen. Jätä 10 tai 15 minuuttia ja sitten pestä kädet tai jalat normaalisti.

Avokado kermaa tai voita

D-vitamiinien ja E läsnä avokadot auttaa kollageenin, edistää ihon uudistumista. Avokado voita voi ostaa valmiina kaupoista, jotka toimivat eteeriset öljyt ja kasvien voitelee, mutta avokado kerma voi tehdä kotona. Tämän ja hieman murskata avokado massan ja siirtää vaikuttaa, poistamalla 15 minuutin kuluttua.

kehäkukka teetä

Kehäkukka sisältää parantava ja rauhoittava aineita, jotka auttavat lievittämään kutinaa ja kuivaa rakkuloita aiheuttama dyshidrosis. Saada nauttia kaikista sen eduista, on välttämätöntä valmistaa sen muodossa infuusiona.

ainekset

 • 2 ruokalusikallista (keitto) ja kehäkukka
 • 200 ml vettä

valmistus

Kiehauta vesi kattilassa ja sammuta lämpöä ja laita kehäkukka vedessä, antaen seistä 10 minuuttia. Edelleen, kanta, jäähtyä hieman, kunnes se on lämmin ja soveltaa puhtaan pakkaa teennäinen, jättäen 5-10 minuuttia.

jasmiinitee

Jasmine kukat ovat tunnettuja kipua lievittäviä ominaisuuksia, antioksidantti, antibakteerinen, tulehduksia, ruoansulatuskanavan ja rauhoittava. Suihku, auttaa myös hallitsemaan kolesterolia ja estää puhkeamista sydänsairaus. Näin valmistaa sitä:

ainekset

 • 1 litra vettä
 • 1 rkl (keitto) ja jasmiininkukilla

valmistus

Kiehauta vesi kattilassa ja sammuta lämpöä ja laita jasmiininkukilla. Anna jäähtyä kokonaan vasta sitten kantaa sitä ja soveltaa teennäinen siteillä tai sideharsolla.

Luontaistuotteet voivat olla erittäin hyödyllistä ohjata useita sairauksia, mutta eivät korvaa kuulemista ja lääkärin lähete.

ehkäisevät toimenpiteet

Dyshydrosis: täyttävät uusimmat ja tehokkaita hoitoja tähän tautiin

Kuva: iStock

Jotkut toimet voi estää puhkeamisen. Tutustu ehkäiseviä toimenpiteitä merkitty ihotautilääkäri Izabella Maia:

 • Pese kädet lämpimällä vedellä;
 • ja kuivaa kädet ja jalat;
 • Pidä jalat puhtaina ja kuivina;
 • Poista soi ennen käsien pesu;
 • Käytä hajusteettomia saippuat;
 • Käytä kosteuttavia koko päivän;
 • Naarmuunnu rakkuloita;
 • Vältä ärsyttäviä tuotteita;
 • Suosia käyttö nahkakenkien ja sukat helpottaa haihtuminen hiki.

Älä unohda kuulla ihotautilääkäri selvittää todellinen alkuperä sairauden ja saada oikeaan suuntaan suhteessa hoitoon.

Ja kuten sanottu, vaikka dyshydrosis ole parannuskeinoa, voit hallita oireet vasta lähes katoavat. Seuraa vain osoitti sairaanhoidon ja ehkäisemiseksi hoidon ja pystyt välttämään aiheuttama haitta tähän tautiin.