7 valintoja salaatti vihannekset vaihdella sen valikko - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Runsaasti kuitua, salaattia pitäisi syödä päivittäin terveessä ruumiissa. Sen lisäksi, että maukkaita, ne ovat suuria liittolaisia ​​ruokavalion ja virkistää hyvin kuumina päivinä. "Ne sisältävät runsaasti kuitua. Tumman vihreät lehdet on suurempi raudan ja foolihapon sekä muita mineraaleja ", kertoo ravitsemusterapeutti, Lorença Dalcanale.

He myös näytellä suolen sääntelyn, ehkäistä sairauksia, kuten diabetesta ja gastriitti. Tutkimus Oxford University todettiin, että ihmiset, jotka sisältävät saladinhas valikossa vähentää huomattavasti mahdollisuuksia sydänkohtauksen.

"Se on yleensä suositeltavaa kuluttaa 5 annosta päivässä vihanneksia ja hedelmiä. Tutkimuksen mukaan, syömällä säännöllisesti kahdeksan päivittäistä annosta vihanneksia, me vähentää riskiä sydänkohtaus 22%, verrattuna ihmisiin, jotka söivät vähemmän kuin kolme annosta päivässä. Riski kohtalokkaan sydänkohtauksen laskee 4% joka osaa enemmän hedelmiä tai vihanneksia päivässä asetettu ruokavaliota ", kertoo ravitsemusterapeutti.

Mitä enemmän salaattia, sen parempi!

Ravitsemusterapeutin selittää, että kunkin laitoksen ja vihannesten on omat erityispiirteensä ja ainutlaatuisia etuja. Siksi eroavat päivittäin on oikea tapa hyödyntää tehokkaammin kiinteistökohtaisesti.

"Jokainen ruoka on hallitseva ravinteiden, joten monipuolisempi ruokavaliosi on suurempi valikoima käyttökelpoisia ravinteita varten riittävän ravinnon. Ja sitä suurempi määrä vihanneksia, sitä parempi ruokavalio. Ole luova ja käyttää niitä molempia raaka versioista keitetty versio "viittaa Lorença.

7 vinkkejä nopeaa ja maukkaita salaatteja

Keittiömestari Maria Apparecida Lorenzo esittelee alle joitakin ehdotuksia salaatteja sinulle vaihtelevat päivittäin! Töihin!

  1. Salaatti lehdet sokerijuurikkaan ja valkoinen juusto: Juusto on kalsiumin lähde kaivosten ja torjuntaa osteoporoosi. Entä lisätä sen salaatti salaattia, rucola ja juurikkaiden?
  2. Endives kämmen: Palm sisältävät rautaa, kalsiumia ja C-vitamiinia Levitä rodelinhas pieni Endiivi salaattia. Maku ei voi erehtyä.
  3. Vihreä salaatti, manteleita ja endiivi: Suuri valikosta ehdotusta saada ystäviä - tällainen salaattia virkistää energiaa.
  4. Jäävuorisalaatti ricotta: toisen tyyppistä juustoa, jäävuorisalaattia saa hieman enemmän erityinen ja mukana voi olla herkullinen appelsiinimehua.
  5. Rucola, salaattia ja sipulia: Niille, jotka haluavat jotain enemmän mausteinen, sipulia voi tätä roolia, kun kaikki, ei vahingoita ruokavalio, estää vilustuminen ja flunssa.
  6. Rucola, kihara salaattia ja tomaattia: Erittäin maukasta, tomaatit voi antaa 'up' teidän salaattia. Invest in hyvin ohuiksi viipaleiksi ja valuta päälle oliiviöljy ekstraneitsytoliiviöljy.
  7. salaattia, juustoa kaivokset ja porkkanaraastetta: raasta porkkanat, kunnes ne ovat pieniä "farpinhas". Heittää salaatti ja palvella mukana vesimeloni mehu.

Nyt vain mennä markkinoille tai oikeudenmukainen ja valita parhaat ainekset valmistella salaatteja ja ravitsee kehon vihreitä vihanneksia.