20 parasta harjoituksia laihtua - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Laihdutus on toive lähes kaikki naiset, jotka ovat (tai pitävät) muutamalla ylimääräistä kiloa. Mutta tehtävä ei ole aina helppoa. Laihtuminen vaatii kurinalaisuutta ja pysyvyys. Hyvä ravitsemus on kaiken perusta, mutta se ei ole salaisuus, että liikunta voi tehdä forcinha tämä taistelu asteikot!

Mukaan Leandro Galende, Bachelor of Sport valtion yliopistosta Londrina (UEL), sopivin menettely aiheuttavan myönteinen vaikutus painonhallintaan on harjoitella ns aerobinen liikunta, keskimäärin ponnisteluja pitkäaikaisen, dynaaminen luonne, tasaisesti ja kohtalaisia. "Tässä mielessä, kävely, juoksu, pyöräily ja uinti ovat hyviä liittolaisia ​​naisille, jotka haluavat vähentää kehon rasvaa", hän sanoo.

Alla näet listan näistä ja muista suuri toimintaa laihtua:

1. Race

Kisa on harjoitus liikennemuotojen erittäin kätevä painonhallintaan ohjelmia, kertoo Leandro Galende. "Yksi eduista on lisääntynyt energiantarve käytäntö käynnissä, mikä vähentää aikaa saavuttaa toivottuja tuloksia, verrattuna muihin liikunnan", hän sanoo. Kun kilpailu, voimakkuudesta riippuen, voit käyttää noin 500 kaloria tunnissa.

2. Uinti

Uinti on varmasti suuri liikunta laihduttaa, varsinkin kesällä, kun ihmiset tuntevat motivoituneempia mennä kouluun joka loppujen lopuksi virkistää. "Uima tuo myönteinen tekijä, että kelluvuus vesiympäristössä, vähentää yhteinen ylikuormitus. Koska vesi on enemmän vastarintaa kuin ilmaa, uima aiheuttaa yhä hyvä voitto lihasmassaa, "mainittu Leandro Galende. Voit käyttää jopa 800 kaloria tunnissa oppitunnin.

3. Pyöräily

Pyöräily voi harrastaa perinteiseen tapaan tai sisätiloissa polkupyörää, sanoo Leandro. "Tämän tyyppinen toiminta, taakkaa tukevat nivelet kehon paino on minimaalinen, minimoiden loukkaantumisen", sanoo ammattilainen. Outdoor Pyöräily on ennen kaikkea suuri vapaa vaihtoehto. Ja hyvä uutinen on, että voimakkuuden jossa polkea, voit polttaa 500-1000 kaloria tunnissa.

4. Spinning

Silti ehdotetun syklin luokat Spinning, pidettiin tänään useimmissa akatemioiden Brasilia, ovat hyvä niille, jotka haluavat laihtua. "Myönteinen puoli pyörä sisätiloissa oppitunteja on, että opiskelija voi olla kuormituksen ohjaus ja intensiteetti on räätälöity heidän tarpeisiinsa", sanoo Leandro Galende.

5. Walk

Vaikka jotkut ihmiset epäilevät, kävely on, kyllä, suuri liittolainen ihmisille, jotka haluavat laihtua. "Kävely suositellaan naisille haluavat päästä ulos lähisuvussa tai niille, joilla on liikaa kehon paino ja jotka eivät siedä voimakkaampi fyysistä rasitusta. Tuottaa vähemmän vaikutusta jäsentää, vähentää loukkaantumisriskiä ", sanoo Leandro ammattilainen.

Jos tehtävä maltillisesti (ei liian hitaasti), voi tarjota arviolta kulua 350 kaloria tunnissa.

6. Vaihe

Vaihe on aerobinen toimintaa, joka käyttää alusta (nimeltään vaihe, portugaliksi, vaiheessa), jossa lääkäri voi tehdä useita liikkeitä yleensä ylös ja alas sen. Liikunta ääniä varsinkin jalat, lantio ja maalialue. Voit polttaa jopa 800 kaloria tunnissa, riippuen toiminnan rytmi.

7. Tennis

Se on urheilua, että lisäksi polttaa kaloreita, auttaa sävy reidet ja sääret. Se vaatii nopeita liikkeitä, tarpeeksi huomiota ja silti antaa sosialisointi pelaajien keskuudessa. Voit polttaa jopa 800 kaloria tunnissa.

8. elliptinen

Elliptinen voidaan määritellä ei-vaikutus vaellus simulaattori, mutta lisäksi tarjoaa jalkojen liike, laitteessa on aseita, jotka voivat tarjota työtä samanaikaisesti yläraajojen pienempi. Kanssa elliptinen, se on jopa voit sykkeeseen, joten on mahdollista saavuttaa hyvä harjoitus, jossa voimaa saada ja korkea lämpöarvo polttaa (jopa 600 kaloria tunnissa).

9. Remo

Soutu on erinomainen tapa sävy kädet ja myös erittäin miellyttävä toimintaa. Palovammoja jopa 600 kaloria tunnissa, parantaa ryhtiä, vähentää stressiä ja lisää lihasmassaa. Se voidaan tehdä avoimesti tai yksinkertaisesti kanssa soutulaite salilla.

10. Tanssi

Ehkä se on yksi hauskimmista tavoista laihtua. Tanssi toimii koko kehon ja auttaa lievittämään ja / tai ehkäistä stressiin. Mutta huomiota, toimintaa pitäisi tehdä vähintään tunnissa Voimakkaasta (no bullshit!). Joten voit polttaa 600 ja 800 kaloria.

11. Liikunta DVD

Katsomassa ja oikein ohjeiden DVD liikuntaa voi polttaa noin 300 kaloria tunnissa. Positiivinen puoli on, että toiminta voidaan tehdä mukavasti kotona.

12. Ratsastus

Ei jokainen, joka on hevonen käytettävissä. Mutta ratsastus kerran viikossa on hyvä tapa pysyä kunnossa ja myös mukava kävellä, tarkkailla luontoa. Aktiivisuus voi tarjota menoja enemmän kuin 200 kaloria tunnissa, ja auttaa kiinteyttää pakarat, vatsa ja reidet.

13. Jump

Hypätä luokat (jossa lääkäri hyppy / tanssi trampoliinilla) ovat tehneet menestyksekkäästi akatemioiden, kuten korkea lämpöarvo menoja ne tarjoavat. Tunnin toiminta voi polttaa 300-600 kaloria, riippuen vauhti koreografian.

14. Zumba

Tämä on uusi toiminta, joka on tehnyt suuren suosion naisilla, jotka haluavat laihtua tai yksinkertaisesti haluavat käyttää. Zumba luokan sekoittaa eri liikkeitä ja rytmejä, joten se miellyttävä toimintaa ja voi polttaa noin 500 kaloria tunnissa.

15. taistelee

The, kuten nyrkkeily, Muay Thai ja Jiu jtisu, ne ovat kuume useimmissa kuntosaleja. Paitsi edistää jotain kalorien menot (noin 600 kaloria tunnissa), auttaa määrittelemään kehon ja lievittää stressiä.

16. Jooga

Venyttely on hyväksi keholle ja mielelle. Mitä harvat tietävät, että joogan voi myös auttaa ihmisiä, jotka haluavat laihtua! Sen lisäksi parantaa joustavuutta, vähentää lihaskipua, voit polttaa noin 180 kaloria tunnissa näissä luokissa.

17. Jalkapallo

Pelaa jalkapalloa, vaikkakin epävirallisesti, on loistava tapa polttaa kaloreita (noin 400 tunnissa) ja siten laihtua.

18. Lihas

Vahvuus toimintaa tehdään kuntosalilla, liittyy aerobinen liikunta ovat välttämättömiä laihtua, ja lisätä kehon rasvattomaan massaan ja mallintaa koko kehon naisen.

19. Puutarhanhoito

Harva tietää, mutta puutarhanhoito voi polttaa noin 200 kaloria tunnissa. Mutta se on tarpeen suojata auringolta ja pitää sammutettua, juomalla runsaasti vettä!

20. Puhdista talo

Entä tuloaan huvin? Puhdistus talossa voit käyttää noin 200 kaloria tunnissa. Antaa henki kaikkein toiminnan, tee valinta miellyttävää musiikkia ja tanssia, kun lakaistaan, vie jauhe jne Tehtävänä on tulossa hauskempaa.

Mitä liikuntaa valita?

20 parasta harjoituksia laihtua - Naiset vinkkejä

Ennen kuin se haluaa harjoittaa liikuntaa laihtua, naisten pitäisi etsiä kardiologian arvioida ehdot verenkiertoelimistön, korostaa ammatillista Leandro Galende.

"Mahdollisuus liikuntaa, kärki on etsiä toimintaa, joka tuo sinulle iloa ja hyvinvointia", sanoo Leandro.

"Toiminta on valvottava ammattilainen alalla liikunta ja urheilu, joka lisäksi osoittaa parasta toimintaa kyseisen henkilön, ohjaus voimakkuus ja kesto suojatussa moodissa liikunnan, jotta naiset voivat saavuttaa tavoitteensa ilman loukkaantumisriski", lisää ammatti.

Älä pysähdy! On monia toiminnan vaihtoehtoja, on ihmisille, jotka haluavat laihtua, on niille, jotka haluavat varmistaa terveempään elämään.