Miten on litteän vatsan raskauden jälkeen - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Yksi huolenaihe, että monet naiset ovat, kun ne päättävät tulla raskaaksi on miten vatsa raskauden jälkeen. Vauvan kasvaa päivä päivältä, unelma ottaa tai säilyttää oikean vatsan riippuu suoraan hoidon pre aikana ja jälkeen raskauden.

Fysioterapeutti asiantuntija dermatofuncional, pilates, urogynecology ja synnytykset, Amanda Gomes kertoo, että jokainen tapaus on erilainen, mutta nykyään, koska tekniikan, lääketieteen ja estetiikka, takaisin ennen kuin keho on vielä helpompaa.

Suuri salaisuus litteän vatsan synnytyksen

Yksi suurimmista ongelmista, että jotkut naiset kohtaavat raskauden aikana on diastasis. Se on erotus vatsalihasten oikealle ja vasemmalle. Tiedät lihaksia, jotka muodostavat "gominhos" vatsassa ja että on pareittain? No, nämä ovat lihakset, jotka voivat saada pois liikaa ja aiheuttaa diastasis. Se on kuin "reikä" kahden lihaksia.

Diastasis voi tapahtua raskauden ja naisille, jotka eivät käytännössä liikunnan ja eivät toimi vatsan on suurempi todennäköisyys sairastua ongelma raskauden aikana.

Mitä aikaisemmin diagnoosi tehdään, sitä parempi. Muutaman päivän kuluttua toimituksen, voit tunnistaa diastasis, jotka tuntuivat tahdikkaasti ja tentit mukaan Amanda:

"Äidin arvion synnytyksen, tämä valehtelu, terapeutti asettaa sormet, pitää avoin käsi navan alapuolelle; puhelut äiti nostaa päätään ja ohjata kädet kohti polvia. Fysioterapeutti voi sitten tuntea sekä leveys ja pituus tahansa erottaminen pystyssä ", kertoo fysioterapeutti.

Sopivin hoito diastasis on liikunnan ja naisen pitäisi aina tehdä niin mukana fysioterapeutti. Voimakkain toimenpide olisi plastiikkakirurgia ommella vatsalihaksia.

Mukaan Amanda, vahvistaa lantionpohjan ja lihaksia ennen raskautta ja sen aikana ovat kaksi tekijää, jotka auttavat, ja että nainen jatkaa suoran vatsa ennen.

Niistä harjoituksia, jotka auttavat vahvistamaan vatsalihaksia ja lantionpohjan fysioterapeutti lainausmerkkejä:

Kegel Harjoitukset

Kegel harjoitukset pyrkii vahvistamaan lantionpohjan eli välilihan alueella. Tämä auttaa naisen synnytyksen ehkäisemisessä virtsankarkailu ylikuormituksen takia kohtu virtsarakossa lisäksi edistää uudelleen kunto ennen raskautta.

pilates

Pilates on yksi kaikkein nautittavaa toimintaa naiset hakevat palata hyvässä kunnossa raskauden jälkeen. Hän työskentelee kehon kokonaisuutena, ja vahvistaminen edistämällä hyvinvointia ja elämänlaatua naisille.

Käyttö emättimen käpyjä ja Pompoir

Toinen vaihtoehto vahvistaa alueen lantionpohjan ja välttää ongelmat, kuten virtsankarkailu ja notko sulkijalihaksen (peräaukko) on Pompoir eli intiimi harjoitukset tehdään asianmukaiset välineet tukea, kuten on esitetty video fysioterapeutti.

Merkitys liikunnan niille, jotka haluavat jatkaa litteä vatsa

Varustettu seurannan ja vapautuu lääkärit ja asiantuntijat, liikunta on tärkeää niille, jotka haaveilevat pysyä ennen vatsa. Sekä auttaa vahvistamaan lihaksia ja työ lihaksia, jotka ovat kärsineet ylikuormitus, harjoitukset tarjoavat terveempään elämään.

Tärkeää on, että naisen pitäisi kunnioittaa varoaika annetaan asiansa, joka vaihtelee tyypin toimitus, muun muassa seuraavat seikat:

"Ottaen huomioon kirurgisen prosessin ja tämän yläpuolella välilihan Return-lauseita toimintaan on noin 2 kuukautta, kun keisarinleikkauksella. Kun on normaali toimitusaika, niin että naiset tuntevat olonsa. Kannattaa muistaa, että on erittäin tärkeää tehdä harjoituksia, jotka eivät pakota joko välilihan. ", Sanoo Amanda.

5 kultainen vinkkejä takaisin muodon raskauden jälkeen

Miten on litteän vatsan raskauden jälkeen - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

1. Seuraa kohdennettu ruokinta ravitsemusterapeutti

Riittävä ja terveellinen ruoka on tärkeää sekä terveyden äiti ja vauva, samoin kuin on suuri liittolainen takana vatsan normaalin synnytyksen.

Amanda paljastaa, kun ottaa virran suositellaan lääkärit ja ravitsemusterapeutit, nainen välttää liian lihava ja kiristää ihoa vatsa. "Koska oli terveellinen ruokavalio raskauden aikana, raskaana automaattisesti lihottaa luonnollinen kiloa raskauden."

2. Lyö vetoa lymfaterapiaan ja esteettisiä hoitoja

Paitsi ruokaa ja liikuntaa, kauneushoitoja, että naiset saavat hyvän sysäyksen jatkamisen ennen ruumiin.

Amanda paljastaa, että lymfahierontaa on perusarvo synnytyksen vähentämiseksi nesteen kertymistä. Muihin hoitoihin, on litteä vatsa synnytyksen on helpompaa:

"Hoidot kuten carboxiterapia, akupunktion, lipocavitação, radio, rulla- ketju ja useita muita helpottaa poistamista ei-toivottuja flab. Pilates on tuonut tarpeeksi hyötyä äidit, jotka haluavat palata täydellinen laitos", kertoo Amanda.

3. Imetys on suuri liittolainen laihtuminen

Rintaruokinta on myös erinomainen liittolainen aika menettää paino sai raskauden aikana ja uudelleen suora vatsa. Tämä johtuu siitä, että rintaruokinta kolmen tunnin välein johtaa keskimäärin menot 500 kaloria päivässä, sanoo asiantuntija, joka lisää: "Toiveena on, että kuuden kuukauden täysimetystä äiti menettää 0,5-1 kiloa kuukaudessa."

Rintaruokinta vapauttaa myös tärkeitä hormonien elpyminen kehon ja vatsa ennen. Amanda kertoo: "Imetys aiheuttaa vatsa menetä tätä näkökohtaa raskauden, joka jää myös synnytyksen jälkeen. Tämä johtuu siitä, kun imetys on vapauttaa oksitosiini, hormoni, joka muun tärkeitä tehtäviä, auttaa kohtu palaa normaaliksi. "

4. Vältä notko jälkeen sääntö 12 kg

Parempi katsoa kuin katua on ennaltaehkäisy. Ei lihoa mikä on tarpeen on yksi parhaista tavoista toipua kehon ennen ja välttää pelätty notko.

Jos nainen on saanut monta ylimääräistä kiloa, vaikeus poistaa ylimääräiset ihon lisääntyy huomattavasti. Joten ihanteellinen ei lihoa yli 12 kg, mukaan asiantuntija:

"Tuskin tapauksissa, joissa nainen hyvin lihasikojen hän voi palauttaa vatsa ennen. Joskus hän voi laihtua, mutta yleensä on, että ylimääräinen iho. "Pohtii fysioterapeutin.

Mutta jos notko ilmenee, on olemassa keinoja tilanteen kääntämiseksi, jossa kosmeettisia menettelyt ja vaikeammissa tapauksissa leikkausta, sanoo fysioterapeutti.

5. Genetics on suuri vaikutus elpyminen ruumiin

Genetiikka on suuri liittolainen aikaa saavuttaa hänen hoikka ruumiin kuin ennen, mutta naiset, jotka eivät ole tätä tukea voidaan myös unelma kuiva vatsa raskauden jälkeen. Asiantuntija paljastaa, että ottaa riittävästi ruokaa ja harjoitellaan liikunnan, oikea vatsa on mahdollista tahansa:

"Jotkut (naiset) mukaan jo harjoitellaan liikunnan ja on suuri valta ennen raskautta ja sen aikana on sama hoito voi lihottaa vain sopiva paino tiineyden ja kun se synnytyksen mennä jatkamista pian kehosi." Sanoo Amanda .

Hoito että naisen pitäisi olla

Miten on litteän vatsan raskauden jälkeen - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Amanda sanoo, että kävely, aerobic, tanssi, pilates, lymfahierontaa ja oikea ravinto ovat joitakin parasta hoitoa, että naiset voivat olla terveyden on hyvä maine ja vatsa takaisin helpommin normaaliksi synnytyksen jälkeen: "On huomionarvoista että raskaus ei ole sairaus, mutta vaatii jonkin verran huolta! ", hän lisää.

On kaikki tarvittavat sairaanhoidon, asiantuntijoiden pystyy arvioimaan, mikä on parasta kussakin tapauksessa on myös tärkeää, että muutoksia tapahtuu elimistössä terveellä tavalla.

"Raskaus on ylevä hetki elämässä jokainen nainen ja tämä aika hoito on tärkeää saada se terveellä tavalla, kun otetaan huomioon elpymisen ja kehon rakennemuutoksen vuoksi terveyttä ja hyvinvointia," neuvoo asiantuntija .