Kuva: Thinkstock

Kuva: Thinkstock

Olet varmaan kuullut siipikarja, mutta ei tiedä etuja se voi tarjota ammattilaisille ja itse asiassa tietää merkityksen tämän toiminnan on Brasiliassa?

Fábio André Castile professori siipikarjan sertifioitu Muzenza ryhmä Capoeira, maisteri ihmisen liikkumiseen ja kirjoittaja "pedagoginen näkökohtien Capoeira", kertoo että Capoeira on afrikkalainen-Brasilian taidetta, joka sekoittaa taistelua, tanssia, musikaalisuus ja kulttuuri mustia afrikkalaisia, jotka tuotiin Brasiliasta, koska orjuudesta.

Mukaan Kastilian kuultiin puhua ensimmäistä kertaa siipikarjassa vuosisadan puoliväliin. XVII, Hollannin valloitukset Brasiliassa. "Se oli kielletty käytäntö rikoslaissa vuodelta 1890, ja lopulta tunnustettu urheiluun vapautumisensa jälkeen, vuonna 1935", hän sanoo.

"Tänään, Capoeira on brasilialainen kulttuuriperintö - kirjattu 2008 - ja on läsnä koko maassa, ja yli 200 maassa ja se on myös luokiteltu yhdeksi suurimmista levittäjän Brasilian ulkomailla", lisää professori Castilla .

13 etuja, että capoeira tarjoukset

Kuva: Thinkstock

Kuva: Thinkstock

Hyvää syytä harjoitella Capoeira runsaasti! Alla näet tärkeimmät edut että toiminta voi tarjota:

1. Täyttää kaikki yleisöt ja ikäryhmissä

Fábio Castilha selittää, että capoeira koska sen monipuolinen luonne, voidaan harjoittama kaikenikäisiä ihmisiä. "Nykyään on olemassa monia ammatillisia asiantuntijoita tietyillä alueilla kouluttamiseksi capoeira: capoeira lapsille, urheilijoille capoeira, capoeira vanhusten mm. Opetusmateriaali on myös lukuisia tänään, tuoden capoeira pedagogisen kuria tason merkitystä ", hän sanoo.

2. Auttaa vapauttamaan stressiä

Professori Castilla huomauttaa, että kuten useimmat urheilu, ihmisille, jotka pyrkivät parantamaan elämänlaatua, capoeira toimii varoventtiilin; Se on tapa vapauttaa stressiä hauskalla ja terveellä tavalla.

3. Se toimii koko kehon

Fyysisesti, kertoo professori Castilla, capoeira on yksi täydellinen toiminta työskennellä kaikkien kehon segmenttiin ja eri tehtävissä niiden käytäntöön.

4. Se stimuloi aerobinen kunto ja liikuntaelinten

Fábio Castilha huomauttaa, että capoeira luokitellaan pääasiassa toiminnallinen ja anaerobinen liikunnan, stimuloimalla sydän- ja liikuntaelinten ilmastointi käyttäen kehon oma paino.

5. Edistää joustavammin

Capoeira liikkeet vaativat ja kehittää joustavuutta kehon, melkein kuin jooga liikkeitä.

6. Se edistää parempaa koordinointia

Liikkeitä capoeira yleensä ohjaavat tanssia ja musiikkia, joka on mitä keho on koordinoidumpaa.

7. stimuloi nopeus

Koska ajatus on tehdä liikkeitä sujuvasti lyhyessä ajassa, capoeira stimuloi nopeus - joka aiheuttaa kehon tulla joustavampia vastaamaan takaisin liikkeitä toiset.

8. stimuloi luottamusta

Capoeira on erilainen liikuntamuoto, koska se sekoittuu taistelua, tanssia, musikaalisuus ... "Lähdet" ja tunnistaa tämän tyyppinen toiminta tekee varmempia henkilö.

9. Asettaa kehon

Capoeira on myös pidetään yhtenä parhaista toimintaa niille, jotka haluavat pysyä kunnossa ja "vetää" elin, joka myös auttaa usein nostamaan itsetuntoa.

10. korostaa arvo puolustus (eikä hyökkäys)

Capoeira on selvä ero puolustus ja hyökkäys ja jotka tekevät tämä toiminta ei rohkaista "ulos hyökätä", mutta, kyllä, näyttää, pohtia ja tarvittaessa osaa toimia sen varmistamiseksi itsepuolustukseksi. Tämä tekee orsi erinomaisen välineen oppimisen lapsille, jotka ovat taipuvaisia ​​ymmärtämään nopeammin ja leikkisällä tavalla, että väkivalta ei ole sen arvoinen.

11. stimuloi noudattaa seuraavan

Siipikarja kehittyy suhteessa toleranssi. Lapsille, erityisesti tätä toimintaa he oppivat esimerkiksi niiden on oltava varovainen liikkeen ne aikovat eivät vahingoita muita; He ymmärtävät, että toiminta tapahtuu kaikkien (riippumatta siitä, onko suurempaa kykyä tai sen puute yhdellä tai toisella) jne

12. laajentaa tiedon

Ne, jotka käytännössä capoeira paitsi liikuntaa, mutta saa tärkeää tietoa populaarikulttuurin alkuperä Käytännössä perinteet vietetään musiikkia ja lauluja jne Kaikki tämä on aivan totta sekä lapsille että aikuisille!

13. kannusta ujous

Capoeira on toimintaa, joka liittyy tanssia, musiikkia, erilaisia ​​liikkeitä ... On siis ujous tilaa. Kaikki osallistujat - ovat aikuisia, lapsia - ovat siellä altistuvat ryhmään puutteistaan ​​huolimatta. Näin vähitellen mitään epävarmuutta menettää vahvuus, koska kaikki ovat arvostettuja ja ovat siellä kokea kaiken yhdessä.

Miten harjoitella Capoeira?

Kuva: Thinkstock

Kuva: Thinkstock

Sinulla täytyy olla aiempaa kokemusta? Capoeira edellyttää erityisiä vaatteita tai tarvikkeita? Nämä ovat yleisiä kysymyksiä, kun se tulee siipikarjaa.

Opettaja capoeira Fábio Castilha korostaa kuitenkin, että juuri alkaa! "Kuten kaikki muutkin tilassa puhkeavat kanssa opetella teknisiä näkökohtia, ensimmäinen puolustava liikkuu, sitten seurasi ensimmäinen loukkaavaa liikkuu. Mukaan opiskelijan kehitystä, monimutkaisempia liikkeitä lisätään koulutukseen ", hän selittää.

Mitä tulee mekko, kertoo professori alussa, mukavat vaatteet riittää: sweatpants, tactel tai lycra, ja paita, ja yleensä paljain jaloin; naisille, se on suositeltavaa käyttää "top" alla paita. "Muutaman käytännössä aika, on suositeltavaa ostaa ja käyttää virallisia yhtenäinen käytäntö - valkoinen puuvilla paita, housut ja valkoinen elanca köysi (valmistuminen)", sanoo Castilla.

Hoito tarvitaan capoeira käytännössä

Haluatko aloittaa harjoitellaan Capoeira?! Varmasti hyvät syyt runsaasti! Mutta varo on tärkeä asia.

Fábio Castilha muistuttaa, että on tärkeää, että noviisi etsivät tietoa ammattilainen, jonka kanssa haluat harjoitella. "Suosittelen etsivät kokenut ammattilainen asiaan ja tunnustettu työ, jossa tunnustetaan perinteinen capoeira koulu ja, mikäli mahdollista, korkeakoulutus, mieluiten liikunta", hän sanoo.

"Tärkein voimavaramme on terveytemme ja lapsemme, jotta tiedämme kuka on ammattilainen, joka toimii kehomme on välttämätöntä", toteaa professori capoeira Fábio Castilha.