Tutkimus osoittaa, että mikroaaltouuni popcorn voi vahingoittaa - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

mikroaaltouuni popcorn on hätäratkaisu, käytännöllinen ja maukkaita mukana vapaa-aikaan tai sammuttaa äkillinen nälkä. Mutta on tärkeää olla varovainen, koska kemiallista yhdistettä käytetään tekemään sen herkullinen maku voita pidettiin terveydelle haitallisia.

mauste- vaarallinen

Diasetyylisyn-, yhdiste, jota käytetään tuotannossa popcorn mikroaaltouuni kemiallisina maku- kiinnitti huomiota, koska hengittäminen on syynä keuhkojen ongelma satoja amerikkalaisten työntekijöiden popcorn tehtaissa, obliteroiva bronkioliitti.

Lempinimeltään "popcorn keuhkot", bronkioliitti obliteroiva on vakavia ja peruuttamattomia sairaus, joka supistaa keuhkoputkissa aiheuttaen hengitysvaikeuksia. Suuri taistelu johtuivat kysymyksiä, missä määrin tuntea keinotekoinen voita maku ekshaloiman mikroaaltouuni popcorn voi olla vaaraa kuluttajille myös.

Huolimatta minimaalinen altistuminen kuluttajilla on tuoksu ei ole todistettu olevan vaarallisia, amerikkalainen Wayne Watson oli korvausvelvollinen R $ 14,5 miljoonaa euroa tämän jälkeen väittämällä, että kehitetään obliteroiva bronkioliitti hengittämisestä keinotekoinen voita mikroaaltouuni popcorn.

Voitto Tämän toimen oikeudessa on aine tutkittava perusteellisesti amerikkalaisen tiedeyhteisön.

Tekemän tutkimuksen University of Minnesota (USA) osoitti, että diasetyylin pystyy voittamaan "veri-aivoesteen", joka estää myrkyllisten aineiden pääsyn aivoihin; Se stimuloi kertyminen beeta-amyloidin proteiineja, jotka edistävät kehitystä Alzheimerin tauti; ja estää glyoksalaasi proteiinia, joka suojaa hermosoluja pääsyn aivoihin.

On kuitenkin tärkeää huomata, että tutkimukset ja kaikki kiista voi olla liioiteltu lähestymistapa, koska diasetyyli on läsnä myös luonnossa joissain elintarvikkeissa kuten voita, jotkut maitotuotteet, viini, olut ja jopa hedelmistä.

Popcornia valmistajat ovat ilmoittaneet mikroaaltouuni hylänneet diasetyyli, tämä on korvattu nimisen aineen 2,3-pentaanidioni sitä ei pidetä täysin turvallinen.

Terveellisiin valintoihin

Koska tämä kiista liioittelua vai ei, vain jäännökset varoa liiallinen kulutus mikroaaltouuni popcorn ja välttää oleskelevat keittiössä samalla, että väärennetyt voin tuoksu ilmassa.

Jos mahdollista, suosia perinteisen valmistusmenetelmän, pannulla, koska tapa, eikä ongelmien välttämiseksi aineilla epäillään, voimme valvoa tasoa suolaa, rasvaa ja saada vain hyötyjä popcorn, runsaasti antioksidantteja pystyy taistelemaan vapaita radikaaleja ja auttavat ennenaikaista vanhenemista ja erilaiset syövät.