Kuva: Thinkstock

Kuva: Thinkstock

Jo pitkään avokado pidettiin kalorien ruokaa, joka liittyy painonnousu ja rasvaa. Kuitenkin tällä hetkellä tiedetään, että avokado on hedelmä korkea ravintoarvo ja edistää useita etuja elimistöön.

Alla Pâmela Miguel, ravitsemusterapeutin Functional Nutrition Clinic São Paulo, esitellään joitakin näistä eduista, että riittävä kulutus avokadot voi tarjota:

1. Se sisältää hyviä rasvoja. Avokado on runsaasti tyydyttymättömiä rasvoja, "hyviä rasvoja", joka auttaa alentaa kolesterolia ja auttaa vähentämään "paha" kolesteroli (LDL-kolesteroli) ja lisääntynyt "hyvä" kolesteroli (HDL-kolesteroli).

2. kannattaa enemmän kylläisyyden. Avokado on myös runsaasti omega 9, joka auttaa edistämään kylläisyyden. "Tämän perusteella voidaan sanoa, että avokado auttaa laihtuminen, koska se sisältää 'hyviä' rasvoja, jotka edistävät kylläisyyden (omega 9)", sanoo ravitsemusterapeutin Pamela.

3. Estää sydän. Avokado sisältää beetasitosteroli kasvisterolia, joka pyrkii vähentämään LDL-kolesterolia. "Näin se auttaa ehkäisyssä sydän- ja verisuonitautien," kertoo Pâmela Miguel.

Lue myös: 9 kotitekoinen kauneus reseptejä avokado

4. estää kertymistä rasvaa. Avokado parantaa insuliinin eli vältetään glukoosi huiput elimistössä ja kertymistä rasvaa.

5. Apua toimintaa suolistossa. Avokado on runsaasti kuituja, jotka lisäksi edistää kylläisyyden auttamaan moitteettoman toiminnan suolistossa.

6. Se on antioksidantti ja tulehdusta. Avokado sisältää myös aineita antioksidantti ja tulehdusta, jotka vähentävät tulehdusta rasvasolujen ja auttaa laihtuminen prosessissa.

7. Suojaa ennenaikaista vanhenemista. Avokado sisältää E-vitamiinia, luteiinia ja glutationi, voimakas antioksidantteja, jotka lisäksi auttaa laihtuminen, suojaamaan kehoa kroonisia sairauksia (sydän- ja verisuonisairaudet, syöpä) ja ennenaikaista vanhenemista, tuo etuja ihoa.

8. auttaa vähentämään selluliittia. Pamela kertoo, että aineita, tulehdusta ja antioksidantteja myös auttaa vähentämään selluliittia.

Lue myös: Avokadoöljy auttaa hoidossa venyttää markkaa ja ryppyjä

9. Estää nivelsairaudet. Avokado on suojaava vaikutus ruston koska sen anti-inflammatorinen vaikutus, mikä auttaa ehkäisyssä nivelsairauksien, kuten niveltulehdus ja nivelrikko.

10. Se parantaa toimintaa hormoneja. Pâmela Miguel huomauttaa, että avokado sisältää aineita, jotka auttavat hallitsemaan verensokeria lisäämällä hormonin insuliinia. "Hedelmä auttaa myös muuntelemisessa kortisolin (stressi hormoni)", hän sanoo.

11. On runsaasti ravinteita. Avokado on myös runsaasti ravinteita, kuten kaliumia, kalsiumia, rautaa ja fosforia.

"Näin, avokado tasapainoinen saanti on positiivinen toimia kolesterolin, diabetes, sydän- ja verisuonitautien, nivelsairaus, ja laihtuminen", sanoi Pâmela Miguel.

Miten avokado kulutusta?

Pâmela Miguel kertoo, että avokado tulisi olla osa tasapainoista ja tasapainoista ruokavaliota. "Riittävä saanti on 2-3 ruokalusikallista päivässä", hän sanoi.

Lisäksi mukaan ravitsemusterapeutin, avokado voi liittyä salaatteja tai syödä lusikalla (tee) hunajaa ja kaakaota niille, jotka haluavat hallita makea tahtoa.

Avokado "lihotus" tai avokado "laihduttaa"?

Kuva: Thinkstock

Kuva: Thinkstock

Jo pitkään avokado pidettiin erittäin kalorien ruokaa ja liittyi painon nousu ja rasvaa. Mutta, sanoo Pâmela Miguel, nyt tiedetään, että rasvan läsnä avokado, sekä auttaa hallitsemaan kolesterolia, lisäävän kylläisyyttä - mikä on välttämätöntä laihtuminen prosessissa.

Ravitsemusterapeutin huomauttaa, että hedelmä on myös runsaasti aineita antioksidantti ja tulehdusta, vähentää tulehdusta rasvasolujen, mikä helpottaa niiden poistaminen tai laihtuminen.

"Avokado auttaa laihtuminen, koska se sisältää 'hyviä rasvoja', jotka edistävät kylläisyyden (omega 9), parantaa insuliinin (vältetään glukoosi huiput elimistössä ja kertyminen rasvat), on runsaskuituinen (edistämisessä kylläisyyden ja auttaa moitteettoman toiminnan suolistossa) ", sanoo ravitsemusterapeutin Pamela.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että avokado, kuten kaikki muutkin elintarvikkeet, sisältää kaloreita ja että liiallinen kulutus voi johtaa painonnousuun.

Jokainen voi syödä avokado?

Pâmela Miguel selittää, että kun kulutetaan tasapainoisesti ja säännöllisesti, avokado voidaan kuluttaa kaikki ihmiset, koska se on paljon terveyshyötyjä: Kolesteroli ohjaus, positiivisia toimia diabeteksen, kroonisten sairauksien ennaltaehkäisy jne

Avokado Oil Hyödyt

Kuva: Thinkstock

Kuva: Thinkstock

Oletko myös ehkä kuullut avokado öljyä. Pâmela Miguel kertoo, että se on runsaasti tyydyttymättömiä rasvahappoja (60-80%) - ensisijaisesti öljyhappo - jotka ovat rasvat, jotka auttavat vähentämään kokonaiskolesterolin, lisäämällä "hyvä" (HDL) kolesteroli ja lasku " paha "kolesteroli (LDL-kolesteroli). "Nämä rasvahapot myös lisäävän kylläisyyttä ja avustaisivat laihtuminen prosessissa", hän sanoo.

Ravitsemusterapeutin huomauttaa, että muun aineen avokado öljy on beeta-sitosteroli fytosterolin, että lisäksi auttaa kolesterolin ohjaus, yhdessä öljyhapon on toimia aineenvaihdunta, synteesi ja sääntely tärkeitä hormoneja, kuten insuliinia ja kortisoli .

"Avokado öljy on myös runsaasti E-vitamiinia ja glutationin, aineet, joilla on antioksidanttisia ominaisuuksia, jotka auttavat laihtuminen prosessissa, Sydän- ja verisuonisairauksien ehkäisy ja syövän, ylläpitää terveen ihon ja suojaa ennenaikaista vanhenemista ja on suojaava vaikutus niveliin "sanoo ravitsemusterapeutti Pamela.

Lisäksi mukaan Pâmela Miguel, avokado öljyä voidaan käyttää mausteena salaatteja ja viimeistely kuuma. Ihanteellinen määrä on enintään kaksi ruokalusikallista päivässä.

Nyt sinulla on hyvä syy sisällyttää avokado (tai avokado öljy) ruoan! Mutta muista, että nauttia, tämä hedelmä on myös tärkeää noudattaa terveellistä ruokavaliota.