Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Olet päättänyt haluat menettää muutaman kilon tai yksinkertaisesti terveellisempää elämäntapoihin. Hän alkoi harjoittaa liikuntaa ja yrittävät noudattaa tasapainoista ruokavaliota. Mutta silloin tällöin, herää että nälkä koko päivän, jolloin olet halu "paeta ruokavalio" ja syö ensimmäinen asia, näet eteenpäin?!

Rauhoitu! Hyvällä ohjausta voit torjua nälkää terveesti ja pitää keskittyi pyrkiessään päämääräänsä (onko laihtua, aseta kehon tai yksinkertaisesti huolehtia oman terveyden). Tutustu alla olevasta listasta:

1. Syö salaatti ensin: ravitsemusterapeutti ja henkilökohtainen ruokavalio Sabrina Lopes selittää, että syö salaattia ennen pääruokaa on välttämätöntä. "Vihannekset ja läsnä vihanneksia salaatti ovat runsaasti vitamiineja ja kivennäisaineita, mutta myös hyvä määrä kuitua, jotka lisäävät kylläisyyden tunnetta ja vähentää mahalaukun tyhjenemistä. Tällöin henkilö kuluttaa vähemmän kaloreita suulla ja vasemman kylläisyyden tunteen, mikä vähentää kulutetun pääruoka ", hän sanoi.

2. vetoa vitamiineja: mukaan Sabrina, vitamiineja tehdä kotona ovat hyvä valinta torjuakseen nälkää. "Se, koska ne ovat maito, koska se on proteiinin lähde hidastaa ruoansulatuksessa. Ihanteellinen on yhdistää hedelmiä, rasvaton maito ja muroja. On aina hyvä voittaa vitamiini ja pian kuluttaa seuraavaksi. Ja välttää kulutuksen täysmaidon ", hän selittää.

3. Bet elintarvikkeita runsaasti liukoista kuitua: Sabrina kertoo, että on olemassa kahdenlaisia ​​kuitu: liukeneva ja liukenematon. "Liukoinen kuidut muodostavat eräänlaisen geelin veden pidättämiseksi. Mikä edistää kylläisyyden tunnetta ja vähentää mahalaukun tyhjenemistä, joten auttaa loitolla nälkää. Tämäntyyppinen kuitu löytyy hedelmiä, vihanneksia ja palkokasveja, ", hän sanoi.

Lue myös: 100 tapoja leikata 100 kaloria

4. Syö hyviä rasvoja: Sabrina selittää, että kun läsnä on välttämättömien rasvahappojen (hyviä rasvoja) ruokavaliossa tukien sekä kuituja, hidastaa mahan tyhjenemistä. "Toisin sanoen, se auttaa hidastaa ruoansulatusta. Tärkeimmät lähteet hyviä rasvoja ovat öljy, lohi, avokado ja neitsytoliiviöljyä ", hän sanoo.

5. Ota täysi aamiainen: ravitsemusterapeutin kertoo, että kuluttaa tasapainoinen ateria, kun heräät on välttämätöntä. Tämä johtuu siitä, että pitkän ajan paasto, joka edeltää tämän aterian. Tänä aikana elimistö käyttää energiaa myymälöissä pitää perustoiminnot kuten hengitystä ja verenkiertoa. "Ensimmäinen ateria, meillä on varastojen täydentämiseksi ja siten varmistaa hävittäminen päivittäiseen toimintaan ja elintarvikevalvonnan päivällä. Kun emme kuluta riittävästi ruokaa, kun heräät, varastot ovat vaurioituneet ja kehomme tuntee tarvetta kalori ruokaa säästää, mikä tekee meistä menettää valvoa nälkä ", hän sanoi.

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

6. Nuku hyvin: Sabrina huomauttaa, että useat tutkimukset osoittavat, että ihmiset, jotka nukkuvat huonosti on muutoksia hormonin tasot - mikä lisää nälkää ja vähentää kylläisyyden. "Nämä ihmiset etsivät yleensä korkea-kalori elintarvikkeet ja heillä on vaikeuksia tunne kylläinen, tuottaa humalahakuisen, mikä tekee laihtuminen prosessi", hän selittää.

7. Valvontaa Ahdistuneisuus: Sabrina kertoo, että valvonta ahdistus on kriittinen. "Koska ahdistuskohtauksia hakea kalori elintarvikkeet ja saada ahmiminen hyökkäyksiä - joka sattuu myös prosessin ravitsemuskasvatuksen. Ja usein, nämä hyökkäykset tulevat vakiona aiheuttaen henkilö luopua ", hän sanoo.

8. Syö 3 3 tuntia: Tämä on erittäin tärkeää, mukaan Sabrina, monestakin syystä. "Sen lisäksi, että säilytetään korkea energian tasoilla, lisätä aineenvaihduntaa, vähentää rasvan varastointiin, se myös auttaa hallitsemaan nälkää päivän aikana. Koska kun olimme monta tuntia syömättä ja nälkä, se on merkki siitä, että kehomme tarvitsee energiaa, joten ainoa asia, että asiat on syödä, emme välitä laadusta ruokaa, että kulutamme. Näin päädymme kuluttavat paljon lisäenergiaa tajuamatta sitä. Ihanteellinen ei ole nälkä ", hän sanoi.

Lue myös: Miten laihtua: täydellinen opas 16 vinkkejä luotettu

9. Syö hitaasti: on tärkeää syödä hitaasti, mukaan ravitsemusterapeutin, koska prosessin ruuansulatusta alkaa suussa. "Kautta märehtiä rikkoa ruokaa pienemmiksi hiukkasiksi ja sylki alkaa prosessin ruuansulatusta joidenkin ravintoaineiden. Kun syöt hitaasti, kehomme stimuloi hormoneja, jotka tarjoavat kylläisyyden ja vähentää tuotantoa nälän hormoneja. Sen lisäksi, että syöminen hitaasti estää ruoansulatuskanavan ongelmia, kuten närästystä, polttava, kaasu, vatsakipu, jne ", hän sanoo.

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

10. Aseta karkkia terveellisempiä vaihtoehtoja: Sabrina huomauttaa, että kun se osuu halu syödä makeisia, ihanteellinen on etsiä lisää makeutettu hedelmiä tai puoli tummaa suklaata hieman määrinä. "Mutta ihminen tasapainoisen ruokavalion tuskin herättää halu syödä makeisia. Vaikka sillä syöminen makeisia on noidankehä: mitä enemmän makeisia kuluttaa, sitä enemmän täytyy syödä ", hän selittää.

11. Juoma vesi: jos syöt 3 ​​3 tuntia, mutta silti osuma, että nälkä, juoda vettä! Tämä johtuu siitä, että jano signaali on sama nälkä - mikä saattaa häiritä sinua.

12. syödä pienempiä levyillä: Tuntuu oudolta, mutta suunta on syödä pienempiä ja punaisella ruokalaji. Tämä johtuu siitä, että väri liittyy varoitusmerkkejä ja ohjausta pysähtyä liikennevaloissa. Tämän, henkilö pyrkii syödä vähemmän.

13. Liikunta ja muita asioita, kuten: ei ole ruokaa ainoana lähteenä nautinnollisia rutiinia. Liikkua päivittäin, lisäksi muuta toimintaa nautit. Miten esimerkiksi puhumista ulos kävelemään hänen ystävien?!

Ja kahvi, voi auttaa loitolla nälkää?

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Monet ihmiset kommentoivat, että he ottavat kahvia torjuakseen nälän, onko aamu joko iltapäivällä. Mutta tämä käytäntö on perusteltu? Kahvila itsessään on terveellinen tapa torjua nälkää? Aihe on kiistanalainen.

Sabrina huomauttaa, että joissakin tutkimuksissa sanovat, että kahvinjuonti vapauttaa joitakin endorfiineja kehossa, mikä lisää kylläisyyden tunne ja siksi päätyy pettää nälkä. "Mutta on runsaasti kofeiinia, kahvi voi muuttaa motiliteettia maha kauttakulku aiheuttaen tulevia ongelmia kuten gastriitti. Siksi mielestäni on hyvä välttää kahvinjuonti tähän tilanteeseen ", hän selittää.

Tästä ja muista syistä, ihanteellinen on aina luottaa ohjauksessa ravitsemusterapeutin. Ammatillinen tulee täysi valikko ja sopii tarpeisiisi ja mieltymykset sekä tärkeitä vinkkejä välttää nälkäinen hetkiä koko päivän (jos niitä ilmenee).