Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Kulutus orgaanisia vihanneksia, erilaisia ​​jyviä ja vähentää että tl sokeria kaikkein eivät aina vain tekosyy käytetty aika paeta ravitsemuskasvatukseen. Poikkeuksetta, uusien tapojen alkaa hyllyt ja usein tämä tieto päätyy palvelevat perustelu: onhan terveellisin tuotteita arvojen yleensä näyttää olevan korkeampi kuin toivottavaa.

Ylittävät esteettinen tarkoitus, mutta se on tärkeää ajatella, että tämä vähän kipua pään saattanut alkaa lautasella, onko sillä ruoka-allergioita tai jopa johtuu liiallisesta kulutuksesta sisältävien tuotteiden haitallisia aineita elimistöön, kuten rasvan, esimerkiksi.

Vaikka kaikki nämä varotoimenpiteet näyttävät vihaajia, syö hyvin ei ole niin vaikeaa, ja ei välttämättä tarvitse satuttaa taskussa.

Joten miksi ei lopeta viivyttää ja alkaa toteuttaa käytännössä terveellisemmin kuluttamatta paljon sitä?

ostoista

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Tämä on houkutteleva aika kaikille, jotka alkavat panostaa uusia tapoja nyt. Vastusta täytetyt paketin keksejä ja jättää valmisruokia on haaste, etenkin niille, jotka täytyy tehdä nopeita aterioita ja rakastaa käytännöllisyys. Kuitenkin kuten todetaan ravitsemusterapeutin Bárbara Rodriguez, Nutri Tuo, vanhassa kaupungissa, niin että tämä toiminnallisuus on mukana terveellinen ruokavalio, "riittää järjestää saada ravitsevaa ruokaa sekä kotona ja töissä."

Lue myös: 10 nerokkaalla tavalla kierrätyksen ruuantähteet

1. Ostoslista

Se saattaa tuntua itsestään selvältä, mutta poistua talosta erityisiä tavoitteita helpottaa suuresti kävelee hyllyt. Ei aina listan käsillä tarkoittaa, että pussit saavat vain muistutti tuotteita, mutta kohteita järjestäytynyt paperille voi auttaa keskittymään terveellisempiä elintarvikkeita ja miettiä kahdesti ennen kuin vietteli paistettua välipala pakkaus.

Toinen temppu, joka on arvoltaan testattava ei käydä ostoksilla nälkä, ja joka tekee kaikki asiat näyttävät paljon enemmän ruokahalua. Joten ne ovat vähemmän todennäköisesti impulsiivinen ja otat mitä ei sovi terveemmän ja ravitsevaa ruokaa.

2. Lue tarrat

Vaikka ei kovin mukava määrin, Bárbara Rodriguez huomauttaa, että lukeminen tuotemerkintöjen voi todellakin olla hyvä tapa auttaa sinua välttämään ainesosia, jotka eivät ole kovin ystävällisiä terveydelle. Asiantuntija huomauttaa, että ravitsemuksellinen tieto ei ole vain kaloreita, "nolla esimerkiksi jäähdytysneste, on nolla kaloria ja nolla ravintoaineita liikaa, ja sisällä säilöntäaineita ja väriaineita", hän lisää. Natrium- ja rasvat myös mainittu tekijöinä tulisi välttää ne, jotka haluavat terveellistä ruokavaliota.

3. Hedelmät ja vihannekset kauden

Joskus on parempi luopua joitakin vaatimuksia ja veto, joka on helpommin. Ei tietenkään kaikki luonnolliset tuotteet ovat niin houkuttelevia kaikille samalla tavalla, mutta valita mitä on "aika" voi varmistaa, että maku on parempi kuin kasvi- tai hedelmä, joka löytyy enemmän vaikeuksia ostohetkellä. Muista, että mitä monimutkaisempi löytää ruokaa, se mahdollisuus, että arvo on korkeampi korkeampi.

4. geneeristen tuotteiden ja irtotavarana

erikoisliikkeet ja paikalliset tuottajat voivat olla hyviä vaihtoehtoja, kun he hakevat luonnontuotteita. Se voi olla kustannustehokkaampaa ostaa pienempi määrä, joka sopii tarpeisiisi, kuin investoimalla suljetussa astiassa ja merkitty markkinoilla.

Lue myös: 11 säilykkeitä, että sinun tulisi välttää

Sama koskee kohteita, jotka myydään yleensä joidenkin merkkien ja voi löytyä myös geneeristen tuotannot, kuten aamiaismurot, esimerkiksi. Monet markkinoilla on omat tuotantolinjat, sisältäen.

5. Frozen purkitettu

Toisin kuin voi tuntua, kulutus pakastevihannekset ei vihollinen terveellisen ruokavalion. Tuotteita, kuten maissi ja herneet säilytetään tölkeissä ei säilytä ravintoaineita ja säilöntäaineet seurataan taas jäädytetty paketit yleensä pitää niitä, koska matalissa lämpötiloissa.

6. valmis Vaihtoehdot

Aivan kuten purkitettu tulee välttää, ravitsemusterapeutin Barbara suosittelee virvoitusjuomat ja mehut laatikko myös hylätään. Yksi mahdollinen korvaaminen on jäädytetty hedelmälihaa tai omaan liemeen.

Siinä tapauksessa, hedelmiä, jotka on kuorittu kulutukseen, esimerkiksi asiantuntija viittaa sen paremmin käytännön versioiden "pakataan ja pakastekuivattiin hedelmät, jotka ovat paloja, jotka läpi alhaisessa lämpötilassa ja pitää pigmentin ja alkuperäiseen muotoon."

Tallentaa, tallentaa ja kuluttaa

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Kuinka terveellinen syöminen merkitsee kulutuksen kasvun pilaantuvia elintarvikkeita, on tärkeää tietää ja tuotteet voidaan paremmin säilytettävä siten, että niiden käyttöikä on pitkä ja hänen paras kulutusta etu.

Lue myös: 14 vinkkejä muuttaa ruokailutottumuksiaan ja valmistella terveempiä aterioita

7. Osat

Hyvä idea ruokaa ostetaan suuria määriä tai irtotavarana on jakaa ne pienempiin osiin helpotetaan niin varastointia ja kulutusta. Jotkut tuotteet voivat jopa pakastaa jotta ne kestävät pidempään.

8. Tilaa jääkaapissa

Joka ei koskaan unohtanut yhden hedelmän paketin piironginlaatikko ja huomattiin liian myöhään? Tällaisten tilanteiden välttämiseksi on edullista jättää pilaantuvia elintarvikkeita ennen muita kohteita jääkaapissa. Tämä taktiikka auttaa myös vastustamaan muita mahdollisia houkutuksia, kuten pizza "tunkkainen" tai muu viikonlopun kakun.

9. Viljely

Ottaa pieneen tilaan kotona ja vähän maa on myös hyvä tapa varmistaa terveellisen ruokavalion ja, jos ostat vihanneksia paikallisilta tuottajilta on jo talouden kuvitella istutus oman ruokansa! Viljellä pieni kasvimaa ei ole kovin työvoimavaltaista ja niiden avulla voidaan aina ovat uunituoreita tuotteita kotimaassa.

Aikaa valmistaa ruokaa

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Kun aika kokata myös tekee kaikki ero parhaillaan käyttöön uusia ruokailutottumuksia. Laajentamisen lisäksi vaihtoehtoja, voit myös auttaa murtamaan ennakkoluuloja ja kokeilla uusia ainesosia.

10. Joskus vähemmän on enemmän

Yksi osumapisteet elintarvikkeiden reeducações koskee määrää ateriaa päivässä. Sen lisäksi, että laatua mitä nautitaan, on tärkeää syödä enemmän kertaa päivässä pienempiä annoksia, mikä on helpompi varmistaa syödä paremmin, ja varmistaa paremman toiminnan aineenvaihduntaa.

Lue myös: 15 hyötykäyttötapoja appelsiininkuori

11. The Art of Cooking

Väistämättä pitäville ruoanlaitto olisi huomannut ainakin kerran, että paras tapa syödä todella hyvä valmistelee oman aterian tai ainakin joitakin valvoa mitä he kuluttavat. Ruoka ravintoloissa ei ole aina hyvä vaihtoehto, koska se on tuskin mahdollista tietää kaikki käytetyt ainesosat valitun lautasen.

12. Natural Makeiset ...

Joskus näyttää siltä, ​​että hieman sokeria voi tehdä ihmeitä, jälkiruoka voi tehdä kaikki ero jälkeen päivällisen, mutta ei aina suklaata tai leivonnaisia ​​täynnä täytteet yhdistää terveellisiä ruokailutottumuksia. luonnon sokerit löytyy hedelmiä ja joitakin vihanneksia ovat edullisia tällaisissa tapauksissa, koska he ovat runsaasti vitamiineja ja siksi ravitsevia.

13. ... ja koko viljatuotteissa

Korvataan koko jalostettuja ruokia on myös hyvä tapa varmistaa terveellisen aterian, etenkin jyviä ja viljaa. Tämä johtuu siitä, että prosessi on taipumus hidastaa tuotteen kuituja.

14. pannulla

Helppo kärki tehtävä - erityisesti niille, jotka ovat tyytyväisiä uskaltaa keittiö - ja se ei satuta taskussa on mieluummin luonnollinen mausteita antaa enemmän makua aterioita. Bárbara Rodriguez selittää, että ainesosia kuten "oregano, paprika, curry (mauste kastike), yleensä, on hapettumisenestoaktiivisuutta komponentteja ja nolla kaloria."

Jos haluat päästä pois natriumia, toinen mielenkiintoinen vaihtoehto on käyttää sitruunan sijasta suolaa, etenkin salaatteja.

Muut tavat voit hyväksyä

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Kaikki edellä mainitut vinkit ovat erittäin tärkeää, että ihmiset haluavat tehdä terveellisempiä tyyliä, mutta yksinkertaisin asenteita myös ei voi unohtaa!

15. joit vettä?

Aterioiden aikana on tärkeää välttää nesteen saanti, erityisesti koska tämä tapa voi laimentaa mahanesteessä ja siten aiheuttaa reaktioita, kuten närästystä, lisäksi "temppu" vatsassa, mikä sinusta tuntuu täysin ennen kuin itse ovat . Tämä saattaa kuulostaa hyvältä aluksi, mutta tällä tavalla, ravinteet metaboloituvat nopeammin, mikä aiheuttaa nälkää takaisin nopeammin.

Aterioiden välillä, asianmukainen ei kuluta mehuja tai virvoitusjuomia. Janoon, vesi on edelleen paras ystävä ihmisen ja ihanne on, että keskimäärin kulutetaan kaksi litraa nestettä päivässä.

16. värikkäin ruokia

Jos et ole varma, jos syöt terveellistä, hyvää voidaan arvioida, kuinka paljon sen värikäs aterioita. Vihanneksia, kasviksia ja hedelmiä voi syödä sen eri lajikkeiden ja ihanne on, että kunkin näiden elintarvikkeiden kuluu eri aterian.

Nämä luonnolliset vaihtoehdot ovat runsaasti vitamiineja, antioksidantteja, kuitua, kalsiumia ja rautaa, joukossa muita elementtejä, jotka on korvattava ihmiskehossa.

Jos olet vielä punnitus arvot jokaisen elämäntapaan, ravitsemusterapeutin Bárbara Rodriguez tarkkaavainen yhtä yksityiskohtaa myöten: "vaihtoehtoja, kuten vihannekset ja hedelmät ovat joskus helpommin saatavilla ja entistä ravitsevia kuin pikaruokaa, esimerkiksi."

On olemassa useita havaintoja vaaditaan kaikille, jotka haluavat syödä paremmin. Aluksi se voi tuntua liian monimutkainen, mutta kuten kaikki uusi tapa, sopeutuminen on ajan kysymys, ja ainakin tässä tapauksessa hyödyt ovat palkitsevaa!