5 tapoja unclog nenä - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Majoittuminen tukkoinen nenä ei ole sellainen asia, joka keskeyttää rutiini, joka vaatii matka kiidätettiin sairaalaan. Mutta epämukavuus ei pysty hengittämään kunnolla on suuret mahdollisuudet häiritä koko yöunet. Ja päivää myös. Vaikka ei olla vakavia seurauksia, nenän tukkoisuus saa suun kuivuminen, aiheuttaen hänelle epämukavuutta, joka vaikuttaa hyvä suorituskyky mihinkään toimintaan.

Mukaan Dr. Pedro Luiz Mangabeira Albernaz ENT Sairaala Israelita Albert Einstein, nenä tukkeutuu takia (turvotus liiallisesta veren) nenän limakalvolla.

Ja syyt voivat olla mitä erilaisimpia, kertoo tohtori Albernaz. Kuten nenän limakalvon on tarkoitus lämmittää ja kostuttaa hengitysilman se on erittäin vaskularisoitunut ja erilaisissa olosuhteissa voi vapauttaa asianmukaisen toiminnan että järjestelmä. Kuten infektioita, allergioita, äkillisiä lämpötilan muutoksia ja lääkkeitä verenpainetauti.

Se voi myös olla ongelmia mekaanisessa kunnossa, kuten nenän väliseinän poikkeama ja hypertrofiaa nenäkuorikoista. "Lapsilla on hyvin tavallista liikakasvua nielun nielurisojen, joka tunnetaan yleisesti nimellä rauhasmainen", hän lisää. Ja lopettaa tämän ongelman kertaheitolla, tohtori Albernaz on joitakin kultaisia ​​vihjeitä, tarkista alla.

1. Umidifique niiden ympäristöt

Lämmin, kostea ilma voi auttaa auki nenäonteloista, jolloin ilman kulkea helpommin. Lämmin kylpy, voi esimerkiksi olla hyvä idea. Ja käyttöä ilmankostuttimet laitteita. Jos sinulla on jokin näistä noin, älä unohda tehdä säännöllinen puhdistus, mukaan valmistajan ohjeiden. Hengittää puhdasta ilmaa on yhtä tärkeää kuin hengitys kostea ilma.

2. Pese nenä

Pese nenä tislatulla vedellä voi helpottaa epämukavuutta jonkin aikaa. Vain olla varovainen, ettei käytä vesijohtovettä, koska se saattaa sisältää joitakin bakteereja, jotka voivat lopulta kehittää vieläkin harmittaa infektioita että nenän tukkoisuus.

3. Käytä nenän vasokonstriktorin

On olemassa useita erilaisia ​​vasokonstriktorin lääkkeiden apteekeissa. Ne lievittää kipua, desentupindo nenä jonkin aikaa. Mutta yksi on oltava varovaisia ​​käyttää niitä, koska rebound vaikutus.

Mukaan Dr. Albernaz, kun teho häviää, nenä päätyy tukkeutumisen edelleen. "Näitä lääkkeitä voidaan käyttää aikana flunssa, mutta korkeintaan viikon", hän varoittaa. Jos sitä käytetään pidempään kuin, että he voivat päätyä aiheuttaen mitä kutsutaan "huume nuha", ja nenä tulee yhä huonommin.

Lisäksi mukaan asiantuntija, riippuvuus on nenään vasokonstriktorin on vakavia sivuvaikutuksia, kuten verenpaineen nousu ja sydämen sykkeen nousu ja unettomuus.

4. Tunnista syyt

"Paras tapa käsitellä ongelmaa on tunnistaa ja hoitaa syitä," neuvoo otolaryngologist. Mikä vetää next tip:

5. Etsi lääkäri

Jos yrittänyt käyttää nenän vasokonstriktorin viikon ja lääke ei ole vielä ollut toivottua vaikutusta, se voi olla aika etsiä ENT lääkäri. Hän osaa tunnistaa aiheuttaa tai aiheuttaa, sekä asiansa ja osoittaa sopivimman hoidon.

Jos tukkoinen nenä on yleinen tilanne, varmasti vielä yhteyttä lääkäriin.