10 vaihtoehtoja tappaminen cravings makeisten

jäädytetty viinirypäleitä. Kuva: Lisääntyminen

Kuka tykkää makeisia osaavat vaikea vastustaa karkkia, suklaata tai mukava paketti luoti osuessaan että hallitsematonta halua syödä jotain tarpeeksi pitoisuus sokeria.


Kuitenkin kuluttaa liikaa makeaa elintarvikkeet voivat aiheuttaa painonnousua ja muita komplikaatioita, jotka voivat olla vakavia vaikutuksia terveyteen. Siksi on välttämätöntä etsiä vaihtoehtoja korjaamiseksi tahdon karkkia, jotka ovat vähemmän haitallisia kehomme.

Seuraavassa annetaan joitakin ehdotuksia elintarvikkeita, jotka voivat korvata kalori karamelli täynnä hydrattua rasvaa, joka on houkutus elämässäsi. Huomaa suosituksia ja pohditaan tänään muuttaa ruokavaliota on kevyempi ja terveempinä.

1 - Kaurapuuro: Kaurapuuro on ravitsevaa, nopea ja helppo vaihtoehto tehdä ja auttaa vastaamaan hullun halu makeisia. Niiden valmistus kestää enintään viisi minuuttia, seuraa vain ohjeita tuotepakkaus.

2 - Frozen Viinirypäleet: Se voi tuntua oudolta, mutta se on herkullinen jälkiruoka ja maistuu rypäleen mehujää. Yksinkertaisesti sanottuna siemenettömiä viinirypäleitä pataan ja kuumenna pakastin. Ja kun saat kulta, syödä uvinhas.

3 - Frozen Yogurt: Jäädytetty jogurtti voi olla vaihtoehto runsaasti kaloreita makeisia, jotka usein elävät mielemme aikaan mässäily. Mutta muistakaa: ei täytä jäädytetyt kohtelee, mutta terveellisempi vaihtoehto muuttuu konna.

4 - Uuniomena: Leikkaa yksi tai kaksi omenaa 4 osaan ja keitä vedessä. Huomattuaan, että hän on jo pehmeneminen, poistaa lämpöä ja anna jäähtyä. Makeuttamiseen vähän, ping hunajaa tippaa.

5 - pähkinät, pähkinät ja kuivatut hedelmät: tehdä sekoitus pähkinöitä ja pähkinöitä (mieluiten vähän tai ei lainkaan suolaa) ja kuivattuja hedelmiä voi auttaa taistelemaan halu makeisia, mutta älä liioittele annosta, koska jotkut kastanjoita ja saksanpähkinöitä ovat varsin lämpöarvo.

6 - Sweet hedelmät: suloisin hedelmät kuten banaani, mango ja kaki ovat luonnollisia vaihtoehtoja syödä sijasta jalostettujen makeisia. Aina mukanasi hedelmiä voit työskennellä saada jotain syötävää, kun tahtoa makeaa syntyy.

7 - Vitamiinit hedelmiä: ottaa vitamiinia hedelmiä oman tappaa makea tahtoa. Ne ovat ravitsevia ja jättää sinut tyytyväinen pitkään.

8 - Kaakaota suklaa suuri prosenttiosuus kaakaota on hyväksi terveydelle ja voi turvallisesti korvata teollisuusmaiden makeisia. Valmistele kaakaohetken katkera suklaata ja nauttia kylmässä päivää vuodessa.

9 - paalit ilman lisättyä sokeria: Nopea ja käytännöllinen vaihtoehto tappaa makea toive on luoti ilman sokeria. Tällä hetkellä markkinoilla on tarjolla valtava valikoima vaihtoehtoja sokerittomia makeisia ja nämä ovat hienoa olla kanssanne pussiin ja käyttää makea hädän.

10 - Juice: appelsiinimehua, mansikka- tai rypäleen ovat hyviä korvikkeita perinteisille jälkiruokia. Lisäksi se auttaa hydraatti kehon, ne ovat välttämättömiä ravintoaineita ihmisen. Valmistellessaan mehua, älä käytä sokeria, vain antaa luonnon tuoreita hedelmiä ja välttää juomista tai valmistetaan jalostettuja mehuja. Tee liemeen hedelmän.

Se ei ole helppo paeta halu syödä makeisia, mutta se on mahdollista korvata runsaasti kaloreita makeisia ja täynnä sokereita muita elintarvikkeita, jotka ovat makeita, mutta heillä ravinteita ja joilla ei ole teollista lisättyä sokeria. Tapat halu makea ja huolehtia oman terveyden samanaikaisesti.