Viinirypäleet: paljon terveyshyötyjä - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Rypäleet ovat osa valikon useimmat ihmiset. Docinhas ja maukas, niitä voi esimerkiksi aamiaisen tai aterian jälkeen kuin terve jälkiruoka vaihtoehto.

Vaikka se on hedelmä hyvin tunnettu, harva tietää sen hyödyt ja myös ero erityyppisten rypäleen.

Alla ravintoterapeutin Sabrina Lopes mainitsee tärkeimmät tiedot tästä hedelmää.

hyötyjä

Sabrina toteaa, että rypäleen on funktionaalinen elintarvike ja hiilihydraattien lähteen, tärkeitä toimittaa energiaa organismin, ja sisältää C-vitamiinia, B-ryhmän vitamiineja, rautaa, kalsiumia ja kaliumia. "Rypäleet on antioksidantti, vapailta radicas ja ovat syöpälääkkeen", hän sanoo.

Ravitsemusterapeutin lisää kuori jotkut viinirypäleitä resveratrolin on kardioprotektiivisen ainetta, joka auttaa kolesterolin, alentaa veren hyytymistä ja tukosten ehkäisyyn.

Erityyppiset rypäleen ja sen erityispiirteiden

Ravitsemusterapeutin Sabrina huomauttaa, että tummat rypäleet ovat antioksidantteja. Alla hän puhuu eri tyyppiä:

  • Kansalliset Rypäle: erinomainen hillojen ja mehujen. Kärsii heikkoudesta kuljetusta ja varastointia varten.
  • Cabernet Sauvignon: Se on yksi jaloin rypäleitä, luodaan perusta kuuluisa punaviinit Bordeaux'n alueella Ranskassa. Se on hyvä laatu juoda, maku ja tuoksu kehittyä ikääntymiseen.
  • Italia: maukkaista massaa ei yleensä käytetä viinintuotannon, mutta on eräänlainen hyvin suosittu tuoreita hedelmiä. Se on vaaleanpunainen versio, nimeltään rypäleen rubiini Brasilia.
  • Merlot: yhdessä cabernet, Pinot Noir ja Syrah, pidetään yhtenä neljästä halutuimmista punaviinit.

Jo ruusuinen viinirypäleet, silti mukaan ravitsemusterapeutin Sabrina, on kuoren resveratrolia. Ne ovat:

  • vaaleanpunainen Niagara: pehmeä ja makea hedelmälihaa on tyyppi rypäleen eniten kulutetaan maassa.
  • Thompson sen vetonaula ei ottaa siemeniä, joten se suosituin rypäleen Yhdysvalloissa. Se toimii myös tuottaa rusinoita.
  • chardonnay: Tämä erilaisia ​​pieniä klustereita on perinteisin tuotannossa valkoviinien maailmassa.
  • Valkoinen Muscat: Brasiliassa, sitä käytetään elintarvikkeiden ja tuotantoa valkoviinit.

riittävä saanti

Kun ajattelen hedelmiä, monet ihmiset luulevat voivansa syödä niitä ilman valvontaa, koska ne ovat terveellisiä elintarvikkeita. Mutta tämä ei ole totta.

Sabrina Lopes kertoo, että rypäleet voidaan kuluttaa päivittäin, mutta kulutus saa olla korkeintaan 10 yksikköä tai lasi 200 ml hedelmämehua.

"Tämä määrä riittää saamaan ravitsemuksellisia etuja. Rypäleen on hedelmä, joka on korkea fruktoosipitoisuus, hedelmät sokeri, joten se on kalorien ja sen käytön tulisi kontrolloida ", sanoo ravitsemusterapeutin.

Hyödyt rusinoita

Viinirypäleet: paljon terveyshyötyjä - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Sabrina Lopes korosti, että rusinat ovat lähde oligofrutossacarídeos kanssa prebioottisen rikas toimintaa flavonoidit ja fenolihapot, liukoista kuitua ja boori. "Fenoliset yhdisteet estävät rappeuttavien sairauksien ikääntymisen ja krooninen. Kuivassa hedelmät, kuten rusinat, määrät näitä yhdisteitä annosta kohti ovat korkeampia kuin hedelmiä "natura", koska nämä aineet ovat keskittyneet kuivausmenetelmän ", hän selittää.

Ravitsemusterapeutin lisää määrä rautaa ja B-vitamiineja on korkeampi kuin rusinoita tuoreista rypäleistä, mutta määrät vitamiineja ja C ovat huonompia.

"Rusinat paksusuolen syöpä, koska ne sisältävät runsaasti kuituja ja joissa oligofrutossacarídeos prebioottis toimia. Se myös estää sydän- ja verisuonitautien, koska kuidut ja fenoliset yhdisteet, jotka vähentävät kolesterolin imeytymistä. Ja boorin läsnä rusinoita tukien luuston terveyteen ", sanoo Sabrina.

Rypäle kulutus on

Huolimatta kaikista eduista ne tarjoavat, kulutus rusinoita pitäisi olla enempää kuin lusikka (keitto) vuorokaudessa. "Ne voidaan kuluttaa välipaloja aterioiden välillä voi myös liittyä vähärasvainen jogurtti tai valon, joka on proteiinin lähde. Tämä yhdistys pystyy välttämään piikkejä verensokeri ja ylimääräinen nälkä ", sanoo Sabrina Lopes.

Ravitsemusterapeutin lisää, että osa lusikka (keitto) rusinoita säädetään 45 kaloria.

Näin sinun on hyvä syy sisällyttää hedelmät 'Natura' ja rusinat oman ruokavalion! Mutta aina muistaa, että ne tulisi nauttia kohtuudella.