5 hyödyt tuorejuuston terveydelle - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Ei ole mitään maukkaampia kuin syö kunnon rulla tuorejuuston, eikö? Jos se on lämmin, vielä parempi! Mutta tiesitkö, että tällainen juuston tuo terveyshyötyjä eikä ole lihotus?

"Valkoinen juusto on runsaasti ravinteita (proteiinia ja kalsiumia) ja sillä on alhainen kaloreita. Se on kalsiumia, A-vitamiinia, D-vitamiinia ja B, ja mineraaleja, kuten fosforin, "kertoo Lorença Dalcanale, ravitsemusterapeutin. Tutustu lisää hyötyä tästä tyypillinen brasilialainen iloksi:

1 - Mahtava liittolainen ruokavaliosta

Lisää se ruokavalio voi olla oikea uloskäynti laihtua terveitä ilman luopua maukasta ruokaa. "Käyttö kevyempiä versioita ricotta ja mökki (käytä versiota rasvattomasta maidosta sen valmistuksessa) ovat hyödyllisiä ruokavaliota, koska ne auttavat laihtua", hän sanoo.

2 - Erinomainen post workout

Kalsiumin lähde, juustoa kaivokset torjua osteoporoosia ja sanotaan senkin jälkeen koulutusta kuntosalilla. "Ne ovat erinomaisia ​​valintoja liikunnan jälkeistä lihasten elpymistä. Myös versioita rikastettua probiootteja, jotka auttavat tasapainottamaan suolistoflooran ", sanoo ravitsemusterapeutti.

3 - vitamiinien

Se on A- voimakas antioksidantti, D-vitamiinia, joka parantaa immuniteettia ja B-vitamiinia, joka auttaa ylläpitämään tervettä ihoa, silmiä ja jopa hiukset.

4 - Combat verenpainetauti ja diabetes

Teettämä tutkimus tiedekunnan kansanterveystieteen korkeakoulu São Paulo paljasti, että kuluttaa tuorejuuston kanssa rutiini voi vähentää tapauksia verenpainetauti ja diabetes. "Mukaan Food Guide Pyramid, pitäisi kuluttaa maitoa 3-5 annosta päivässä," ehdottaa Lorença.

5 - on pienempi suolapitoisuus

Jos vertaa tuorejuuston enemmän rasvaa versioita kuten cheddar ja provolone, se on pienempi määrä natriumia, joka myös auttaa estämään nesteen kertymistä. "Verrattuna keltainen versioiden sillä on vähemmän suolaa, mutta koska valmistusprosessi. Mutta muista, että sinun täytyy verrata elintarvikemerkinnöissä aina ennen kuin ostat", kertoo ravitsemusterapeutin.

Juusto kaivokset kontraindikaatioita?

Ihmiset, joilla on mitään rajoituksia kulutuksesta proteiinia, kuten munuaisten potilaiden tulisi kiinnittää huomiota kulutuksen. Ne, joilla on laktoosi-intoleranssi olisi rajoitettava Juuston kulutus tai yhdistää jauhot kulutukseen ruoansulatus entsyymi, mutta tämä on tehtävä vain opastuksella gastroenterologist.

Ideoita ovat valkoinen juusto niiden valikosta

Eri salaattia vaihtoehtoja on runsaasti niille ruokavaliota. Entä parantaa niitä vieläkin? Voit leikata pieni valkoinen juusto kuutioiksi ja pelata salaattia salaattia, rucola tai jopa tomaattia Saladinha. Tavata ystäviä, valkoinen juusto kuutioiksi oliiviöljy ja ripaus oreganoa muuttuu herkullinen välipala!

Miten saada tuorejuusto

Jos haluat tehdä oman juustoa, katso video alla, jossa voit nähdä ohjeita tutkija Embrapa lauhkea ilmasto, Ana Cristina Krolow, opetus miten saada maidon tehdä juustoa miinoja. Seuraavat ovat tarvittavat ainekset:

  • 5 litraa maitoa;
  • 75g rasvaton tavallinen jogurtti;
  • 2 ml 50%: kalsiumkloridiliuosta;
  • 4,5 ml juoksutteen laimennetaan vedellä.

Katso askel askeleelta niin kuin me seuraavissa video: