Kuva: Thinkstock

Kuva: Thinkstock

Kaneli on yksi vanhimmista mausteet maailmassa. Kuori tämän puun aromaattisia kotoisin Sri Lanka käytettiin pelinappulana idän ja Euroopassa tuolloin suuren matkoilla vuonna 15. ja 16-luvuilla Nykyään voidaan sanoa, että kaneli vielä syytä kuin kulta hyödyllisiksi keittiössä ja silti tuottaa terveyttä.

Paljon on tehty maustetaan apuohjelma valmistelussa ruokaa, juomaa ja jopa seksuaalista, mutta tutkimukset myös huomauttaa mahdolliset edut kanelia torjua korkea verenpaine, diabetes, herpes, akne, reumatismi, muistinmenetys, virtsatietulehdukset ja jopa jotkut syöpiä.

Niistä ominaisuuksia kanelia, on voimakas antioksidantti, joka auttaa kuivatuksen eri sairauksiin.

Tämä parantava ominaisuus tulee aktiivisia komponentteja eteeriset öljyt uutetaan puun kuoresta, joiden kautta myös rentoutua jännittyneitä lihaksia, lievittää kipua väsynyt nivelissä, kuukautiskipuja, ja estää bakteerien ja sienten, kuten Candida albicans, vastuullinen by kandidiaasi.

Kaneli pidetään suuri antikoagulantti. Tämä proque esiintyvä yhdiste Cinnamon kutsutaan sinnamaldehydi vaikuttaa verihiutaleiden, jotka ovat veren komponentit, jotka on ryhmitelty hätätilanteissa (leikkaukset, vammat) ja tehdä kyseinen alue pysäyttämään verenvuodon.

Normaalioloissa kulutus alle puoli teelusikallista (tl) kanelia päivässä auttaa normalisoimaan verensokeri ja auttaa hoidettaessa tyypin 2 diabeteksen tapana sekoittamalla teetä kanelitanko myös apua.

Muut lääkkeelliset käyttötavat kaneli on edistää ruoansulatusta, lievittää ilmavaivat. Lisäksi, mauste sisältää anti-inflammatorisia yhdisteitä, jotka voivat aiheuttaa huomattavia tuloksia kivun aiheuttama niveltulehdus. Mutta tämä, sinun täytyy kuluttaa osan pöly kaneli yhdistettynä ruokalusikallinen hunajaa aamulla ennen ensimmäistä ateria.

Tiedät resepti tulee noista ajoista kanelia isoäiti paranna flunssa? Koska se toimii erittäin hyvin. Kaneli pystyy neutraloimaan erilaiset virukset ja infektiot. Joten kun tunnet kylmä tai flunssa lähestyy, ota kaneli teetä tuoretta inkivääriä, ammutaan ja syksyllä.

Lämmin, mausteinen tuoksu kanelia herättää ruokahalua, stimuloi aisteja, vähentää väsymystä, ärtyisyyttä ja usein päänsärkyä. Kynttilät ja aromia ympäristöt kaneli suositellaan parantamiseksi aivojen käsittelyä, edistää tarkkaavaisuushäiriö, muistin ja ketteryyttä.

Nyt kun tiedät kaiken, kaneli voi tarjota terveydelle, lisää se omaan ruokavalioon, joko teetä, kahvia, sekoitettu viljan, vitamiinit ja hedelmät, erityisesti banaanit.