7 helppo ja tehokas tapa nopeuttaa aineenvaihduntaa - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Vaikka kamppailee ruokavalio, monet ihmiset eivät poistamaan niitä ylimääräisiä kiloja, jotka vaivaavat asteikolla. Tämä johtuu siitä, että pää rasvojen riippuu paitsi kaloreita kulutat. Laihtuminen (tai ei) vaikuttaa aineenvaihduntaa, tai miten elimistö muuttuu kaloreita energiaksi.

Jos sinulla on hidas aineenvaihdunta, se voi olla todella vaikea laihtua ja erittäin helppo saada se takaisin. Lisäksi hidas aineenvaihdunta vaikuttaa mielentilaan päivän-to-day. Vaikka tämä "nopeus" määritetään geneettisesti, jotkut elämäntapojen muutokset voivat nopeuttaa sitä. Alla seitsemän vinkkejä, miten tämä tehdään.

1. Vähennä väli aterioiden

Mikään pysyä koko päivän syömättä. Pysyä pitkään tuntia syömättä tai vain kaksi tai kolme ateriaa päivässä liioiteltu lehdet jopa hitaampi aineenvaihdunta ja kehon päätyy varastointia rasvaa.

Ihanne on syödä pikkuhiljaa, tekemällä pieniä aterioita kolmen tunnin välein ja aina samaan aikaan. Myös etsiä syömään enemmän aikaisemmin päivällä ja vähemmän päivällisellä.

2. Liitä rasvat (hyvä) ruoan

Rasvat ovat välttämättömiä aineenvaihduntaa. Ne hidastaa ruoansulatusta hiilihydraatteja ja aiheuttaa energiaa kuluu tasaisemmin. Mutta ei vain mitään rasvaa! Voit sisällyttää valikosta (ei tuskien omantunnon) välttämättömiä rasvahappoja löytyy maapähkinöitä, saksanpähkinöitä, kastanja-pähkinä ja cashew, pinjansiemeniä ja seesaminsiemeniä, esimerkiksi.

3. lisätä saanti Whole Foods ja proteiinia

Toinen tapa nopeuttaa aineenvaihduntaa ja laihtuminen on syödä enemmän proteiinia ja vähemmän hiilihydraatteja. Kalaa, naudan, kanan, kananmunat, maitotuotteet ovat erinomaisia ​​proteiinin lähteitä ja ne voidaan sisällyttää ruokavalioon.

sijoittaa myös korkean fiber elintarvikkeet, koko. Ne vaativat enemmän vaivaa kehosta märehtiä ja prosessi ruuansulatusta. "Kalorikulutuksen ruoansulatuksen aikana johtuvat työstä, jota elimistö on imeä ravinteita ja poistaa mitä ei sovi. Kun syöt koko elintarvikkeet, jotka toimivat on korkeampi, koska ne muodostuvat ketjut molekyylien vaikeampi murtaa ", kertoo ravitsemusterapeutti Denyse Aline Povh. Toinen etu on, että nämä elintarvikkeet ovat runsaasti ravinteita, jotka osallistuvat aineenvaihduntaan ja niitä käytetään polttaa rasvaa ja rakentaa lihaksia, lisää Denyse.

4. Juo runsaasti vettä

Kylmä edullisesti. Aineenvaihduntaa tarvitsee paljon vettä toimimaan paremmin. Jos vesi on kylmää, keho kuluttaa energiaa nostaa sen lämpötilaa kehosta. Tehokkuutta tämä tapa on vielä keskusteltu, mutta se on niin helppo tehdä, joka ei loukkaantunut kokeilla.

5. aerobinen liikunta

Jos et tunne vetoa matto, ehkä tarkistaa joitakin makuun. Aerobisia harjoituksia ovat suuria liittolaisia ​​operaation nopeuttaa aineenvaihduntaa. Ihannetapauksessa niitä käytetään vähintään 30 minuuttia, viisi kertaa viikossa.

Mutta muut pienet (ei vähemmän tärkeitä) ärsykkeitä voi myös tehdä ero. Kävellä enemmän, vaihda hissi alakertaan ja vetäytyä kaukosäätimen. Laita itsesi liikkeessä aina kun mahdollista.

6. Kannusta lihaksia

Fyysinen aktiivisuus on olennaista aineenvaihdunnassa kiihtyvyys, onko harjoitettu kuntosalilla tai jopa kotona (kuten HYPPYNARUN). Lihaskudos on metabolisesti aktiivinen ja tarvitsevat virtaa, vaikka et harjoittele (eli kulutat energiaa jopa lepää!).

7. Nuku hyvin

Jos haluat laihtua, tiedämme, että nukkuminen hyvin on tärkeää pitää kaikki keho toimii sopivana tahtiin. Unenpuute häiritä tasapainoa hormonien ja funktio kehon aineenvaihdunta hiilihydraatteja. Tuloksena on ärsytys, haluttomuus kohdata päivän aktiviteettien ja lisännyt nälänhätää.

Hyväksyä nämä tavat ja alkaa nopeuttaa aineenvaihduntaa tänään. Pieni muutos voi olla yksityiskohtia puuttuvat sinua saavuttamaan tavoitteesi ja on parempi elämänlaatu.