Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Aasian Centella on ikivanha yrtti esiintyy Etelä-Aasiassa ja Australiassa, joka auttaa vähentämään toimia ja on useita esteettisiä etuja, ja siksi on herättänyt huomiota monet ihmiset käyttävät.

Sitä käytetään laajalti perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä ja myös Intiassa. On raportoitu käyttää tätä yrtti Itä maissa yli 2000 vuotta, osoittaa, että se ei ole tänään, että sen lääkkeen, terapeuttisia ja kosmeettisia käyttötarkoitus on tiedossa.

Kulutus Aasian centella voi tuoda useita etuja kehon ja sen kauneutta, mikä lisää niiden hyvinvointia ja itsetuntoa!

Hän oli utelias ja haluaa tietää enemmän tästä kasvi? Alla on luettelo kaikista eduista, muotojen kulutus sekä varoituksia käyttää tätä yrtti.

Hyötyjä centella terveyden

Mukaan ravitsemusterapeutin Regina Moraes Teixeira asiantuntija toiminnallisia ravitsemus- ja kasviperäisten lääkeaineiden, vaikuttava aine sisältämä yrtti auttaa verisuonten ja myös vahvistamaan suonet, auttaa ehkäisyssä ja helpotusta suonikohjuja ja peräpukamia, lisäksi vahvistaa immuunijärjestelmää.

Lue myös: 8 elintarvikkeet vastaan ​​selluliittia

Ja hyödyt eivät ole pelkästään fyysistä! Sen käyttö vähentää myös ahdistusta, yksi suurista roistoja viime vuosina, ja mahdollistaa parantaa aivotoimintaa, erityisen tärkeä niille, jotka ovat siirtymässä kolmanteen ikään.

Ravitsemusterapeutin korostetaan myös rooli lisäämään kollageenin tuotantoa, olennaisen sisällön kehon naisen, ja ikääntymisen viive.

Centella Asiatica ja sen kosmeettiseen käyttöön

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Edut niiden käytön jälkeen terveyttä ja auttaa, jotta se olisi kaunis ja varmempi itse.

Ihotautilääkäri Carlos Eduardo Fonseca Parenti jäsenen Brasilian Society of Dermatology (SBD) osoittaa useita esteettisiä etuja ovat peräisin niiden tehoaineita (triterpenes pentasyklisestä, Aasian happo ja asaticosídeo mm), joka auttaa "hoidossa arvet yleensä, palovammoja, selluliitti ja raskausarpia, psoriaasi, skleroderma ja (autoimmuunisairaus sidekudoksen) ja photoaging. "

Eli jos haluat minimoida näiden hankala merkkien, voi sijoittaa käytön Aasian centella sitä.

Lue myös: 10 Anti-aging elintarvikkeet kannattaa sisällyttää omaan ruokavalioon

Ja kuten esittävät Regina, on lisääntynyt kollageenin tuotantoa. Mukaan ihotautilääkäri, tämä kasvu johtuu ärsyke fibroblastien tuottaa terveen kollageenia. Tämä aine auttaa parantamaan lihaskuntoa, vähentää notko ja kuiva näkökohta iho.

Tapoja käyttää

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Aasian Centella löytyy eri tavoin kulutetaan. Yleisin on kapseleissa, mutta on olemassa myös versioita spray, voide, geeli tai voide.

Jos menet syömään sitä, ihanteellinen kulutuksen mukaan ravitsemusterapeutin Regina, on 20 mg 60 mg, 3 annosta päivässä, aina varo ylitä päivittäinen saanti 600mg. Muuten se voi aiheuttaa toksisuutta elimistöön ja vaurioittaa maksaa ja hermostoa.

Mukaan Carlos Eduardo ei vielä ole yksimielisyyttä, mikä on paras tapa käyttää, jos paikalliseen käyttöön (suoraan iholle), tai voit käyttää mitä tahansa käytettävissä ohjeiden mukaan lääkärin.

sivuvaikutusten

Huolimatta luonnollinen aine, käyttö Aasian centella voi aiheuttaa haittavaikutuksia elimistöön joissakin tapauksissa, varsinkin jos nautittuina tavanomaista korkeampi annoksina. Vaikka nämä tilanteet ovat harvinaisia, meidän on oltava tarkkaavainen.

Lue myös: 12 askelta laihtua muuttamatta rutiinia radikaalisti

Mukaan ihotautilääkäri Carlos Eduardo löytyy muutamia tapauksia keltaisuus, kertyminen bilirubiini jättäen ihon ja silmien keltaisuutta. Ne on edelleen rekisteröitynä yksittäisistä pahoinvointi ja päänsärky.

Vasta

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Samoin on vasta-käytön yrtti. Mukaan Regina, naiset, jotka ovat raskaana tai imettävät ei pitäisi käyttää Aasian centella.

Ihmiset, joilla on maksasairaus, haavaumat, gastriitti ja munuaisvaivoja pitäisi myös välttää kuluttavat ainetta, ne voi hukuttaa nämä elimet ja pahentaa olemassa olevan tilan.

Ravitsemusterapeutin päättelee varoitus on tärkeää kuulla terveydenhuollon ammattilainen ennen kuluttaa Aasian centella arvioitaessa sitä se todella on paras hoito aiottuun tarkoitukseen.

Lue myös: Muskottipähkinä: aromi, maku ja uskomattomia etuja oman valikon