7 Amazing Edut kookosöljy - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Kuulostaa oudolta sanoa, että rasvainen ruoka voi auttaa henkilöä laihduttaa. Mutta tämä on juuri vastike kookosöljyn, että jo jonkin aikaa on ollut osa ruokavaliota monien ihmisten - varsinkin niitä, jotka kamppailevat menettää toivottua vatsan ylimääräistä rasvaa.

Mutta onko tämä öljy on jopa liittolainen laihtuminen ruokavaliosta? Vaikka tämä on hänen julkisuutta omaisuutta, on luultavaa, että kookosöljy voi tarjota monia muita etuja niille, jotka käyttävät niitä oikein.

On syytä huomata, kuitenkin, että tällaisia ​​etuja edelleen tuottaa ristiriitoja, etenkin lääketieteellisen yhteisön. Mutta alla, näet kaikki tärkeät tiedot kookosöljy ja seuraa mitä jotkut tuoreet tutkimukset ovat osoittaneet tämän kuuluisan ruokaa.

Mikä on kookosöljy?

Mukaan Karina Valentim ravitsemusterapeutin PB Consulting Nutrition, on arvioitu, että kookospähkinä koostuu 33% rasvaa. "Öljy saadaan keittämällä ja / tai fermentoitu kuiva tai tuore kookos, ja se voidaan jakaa kahteen luokkaan: extra-neitsytoliiviöljyä ja jalostettua. Puhdistetun öljyn saadaan tyypillisesti kuivattu kookos, kutsutaan koprasta. Mutta neitsytkookosöljyä saadaan tuoreista kookospähkinöitä, kutsutaan ei-kopran ", hän selittää.

Ravitsemusterapeutin lisää, että tutkimusten mukaan ekstraneitsytöljy on laadukkaampaa koska se on suurempi määrä antioksidantteja. Tutustu mitkä ovat tärkeimmät syyt sisällyttää se valikosta:

1. Kookosöljy voi nopeuttaa aineenvaihduntaa

7 Amazing Edut kookosöljy - Naiset vinkkejä7 Amazing Edut kookosöljy - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Kookosöljy sisältää keskipitkäketjuisia triglyseridejä, jotka imeytyvät ja muuntaa energian, jotta tuote voi toimia parantaa aineenvaihduntaa ja sitä käytetään tapauksissa imeytymishäiriö.

Karina Valentim huomauttaa, että se sisältää keskipitkäketjuisia triglyseridejä (MCT), extra virgin kookosöljy on erityinen käyttäytyminen elimistössä verrattuna muihin rasvat. "Nämä triglyseridit imeytyvät ja muuntaa energiaa maksassa, ei rakentaa paikallisiksi rasvaa rasvasolut, joten olisi listattu rasvaa, joka lisää aineenvaihduntaa ja adipogeneesi ei. Myös täytyy nopeasti sulavaa elimistöön, käytetään imeytymishäiriö hoitoja ", hän selittää.

2. Kookosöljy voi olla suuri liittolainen Laihdutusdieetit

7 Amazing Edut kookosöljy - Naiset vinkkejä7 Amazing Edut kookosöljy - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Triglyseridien (MCT) läsnä kookosöljy aktivoida hormoneja, jotka liittyvät kylläisyyden. Siten suuntaus on, että henkilö - joka jo seuraamaan ohjelman ravitsemuskasvatuksen ja liikunnan käytäntöjä - syö vähemmän koko päivän ja siten laihtua.

Ravitsemusterapeutin Karina huomauttaa, että kookosöljy ei sovi kaikille ihmisille, jotka haluavat laihtua, mutta voi olla vahva liittolainen varsinkin jos yksittäiset liikuntaa.

"Vuonna 2008 tutkimuksen todettiin, että kulutus kookosöljy on parantunut laihtuminen yhdistettynä ravitsemuskoulutuksella ohjelmaa. Tutkijat liittyvät läsnäolo TCM aktivaatioon hormonien, kuten kolekystokiniini, peptidi YY ja peptidin suolen estävä, kylläisyyden lisäämisen henkilön ja edistää terveen painon menetys, "sanoo ammattilainen.

3. Kookosöljy voi toimia menetys vatsan rasvaa

7 Amazing Edut kookosöljy - Naiset vinkkejä7 Amazing Edut kookosöljy - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Useimmat ihmiset ovat kuulleet, että kookosöljy vaikuttaa rasvaa tappio lähinnä vatsan alueella. Mutta onko tämä tieto on totta?

Ajatuksena on saada aikaan lähinnä vyötäröalueelle, koska läsnä omega-9, koska jotkut tutkimukset osoittavat, että rasvahappo vähentää kortisolin - yksi hormonien vastaavan varastointi rasvaa tällä alueella.

Ravitsemusterapeutin Karina huomauttaa kuitenkin, että vain harvat tutkimukset ovat vahvistaneet öljyn tehokkuus stimuloiva LPL (lipoproteiinilipaasi), jotka ovat syyllistyneet halventavaan triglyseridit tallennettu rasvasolut. "Lisää tutkimuksia tarvitaan vahvistamaan tämän mahdollisen vaikutuksen", hän sanoo.

Lisäksi mukaan ammattilainen, "kyselyssä tässä mielessä ei lisää hapettumista rasvan kokonaismäärästä henkilöillä, jotka kulutetaan ruokavalion kookosöljy verrattuna niihin, jotka kulutetaan ruokavalion vallitsevana pitkäketjuisten triglyseridien (yhteiset öljyt), mutta ei ole osoitettu, oli olemassa mekanismia, jolla tämä rasvan hapettumista ", hän sanoo.

Siten, kulutus kookosöljy liittyy vatsan rasvaa menetys johtuu pääasiassa läsnä omega-9, jonka uskotaan vähentävän kortisolin (yksi vastuussa tallentamiseksi rasvaa tällä alueella).

4. Kookosöljy auttaa estämään infektioita

7 Amazing Edut kookosöljy - Naiset vinkkejä7 Amazing Edut kookosöljy - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Läsnäolosta johtuen lauriinihapon, kookosöljy voi torjua monia haitallisten mikro-organismien, suojella elin infektioita.

Karina Valentim kertoo, että lauriinihappo on tärkeä rasvahappo, keskipitkän ketjun läsnä kookosöljy. Ihmiskehossa, se tulee monolaurin, joka tehtävänä on kohdistaa voimakas antibakteerinen vaikutus, viruksia ja alkueläimiä, torjunnassa eri haitallisten mikro-organismien, kuten herpes, Candida albicans, Chlamydia, Streptococcus, Giardia, Helicobacter pylori.

5. Kookosöljy sisältää kolesterolia ohjaus

7 Amazing Edut kookosöljy - Naiset vinkkejä7 Amazing Edut kookosöljy - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Tutkimukset ovat osoittaneet, että kookosöljy voi lisätä HDL-tasot, varsinkin kun kyseessä on vaihdevuodet ohittaneilla naisilla, ja toimivat myös alemman kokonaiskolesteroli. Koska sen antioksidantin toimintaa, se voi myös auttaa ehkäisemään sydän- ja verisuonitauteihin.

Karina Valentim selittää tutkimuksessa, johon osallistui 1839 naista Filippiinit, osoitti, että ravinnon kookosöljyä positiivisesti yhteydessä korkeampaan HDL (hyvä kolesteroli), erityisesti naisten vaihdevuodet. "Tämä viittaa siihen, että kulutus kookosöljy voi hyödyttää lipidiarvoihin naisten erityisesti vaihdevuosien aikana", hän sanoo.

Ravitsemusterapeutin huomauttaa myös, että tuoreet tutkimukset osoittavat, että voi esiintyä lasku yhteensä kolesteroliarvot yksittäisten käyttämällä kookosöljy. "Tämä johtuu siitä, se laskee stimulaatio HMG CoA, joka vastaa tuotannon endogeenisen kolesterolin", hän sanoo.

"Lisäksi, tämä öljy on antioksidantti toiminta, koska se sisältää fenolihapon ja E-vitamiinia (jälkimmäinen vähemmässä määrin kuin muut öljyt). Nämä antioksidantit estävät hapettumista LDL-kolesterolia, joka voisi johtaa ateroskleroottisen plakin muodostumista ja sydän- ja verisuonitautien, "sanoo Karina.

6. Kookosöljy voi ehkäistä ummetusta

7 Amazing Edut kookosöljy - Naiset vinkkejä7 Amazing Edut kookosöljy - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Kookosöljy, joka on rasvaisen ruoan ja tukea ruoansulatusta, läsnäolon vuoksi lauriinihappoa ja sen antibakteerisia ominaisuuksia, poistamalla huono säädösten suolistobakteerien.

Koska antibakteerinen toiminto (joka johtuu läsnä lauriinihappo), kookosöljy auttaa poistamaan huonoja bakteereja suolen, parantaa yleensä toiminnan sitä. Lisäksi rasvaisia ​​ruokia, yleensä tukea ruoansulatusta, sekoittamalla aterialisäannos ja jakkara, helpottaa niiden läpi ruoansulatuskanavan. Mutta on syytä huomata, että liiallinen kulutus kookosöljy voi tuoda kostautui, ripulia aiheuttava.

7. Kookosöljy voidaan yhdistää kauneus nainen

7 Amazing Edut kookosöljy - Naiset vinkkejä7 Amazing Edut kookosöljy - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Kulutusta kookosöljy voi tehdä ihon kaunis ja auttavat ehkäisemään ennenaikaista vanhenemista, ja sitä voidaan käyttää suoraan kosteuttava hiukset.

Jotkut tutkimukset osoittavat, että riittävä kulutus kookosöljyä parantaa ihon kimmoisuutta. Lisäksi niiden antioksidantin ominaisuuksia auttaa taistelemaan vapaita radikaaleja, yksi vastuussa ennenaikaista vanhenemista.

On syytä huomata, että kookosöljy voi käyttää myös suoraan hiukset, lisätään voiteet, esimerkiksi tarjoamalla hyvä nesteytys hiukset.

Miten kulutus kookosöljyn?

7 Amazing Edut kookosöljy - Naiset vinkkejä7 Amazing Edut kookosöljy - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Thinking kaiken tämän, on monia hyviä syitä kuluttaa kookosöljy. Mutta tämä olisi tehtävä maltillisesti.

Karina Valentim kertoo vain siitä, että öljyä, se on suuri kalorien saanti ja tulisi nauttia kohtuudella. "Ihanteellinen on kuluttaa yksi ja kaksi ruokalusikallista (keitto) vuorokaudessa. On suositeltavaa, että sitä käytetään vilustumislääkkeet kuten salaatteja, hedelmiä ja mehuja ja loppuun lämpimiä ruokia, säilyttääkseen sen antioksidantti toiminta ", hän sanoi.

Ongelmat liiallinen kulutus kookosöljy

Oikeaan toimenpide, kulutus kookosöljyn voi tarjota useita etuja. Mutta jos henkilö liioitella määrä, siellä on paljon suurempi energiansaanti verrattuna menojaan, mikä johtaa painonnousua.

Liiallinen öljynkulutus voi silti tuoda sydän- ja verisuonitautien riskitekijöiden vuoksi kohonnut kolesteroli, ja mahdollisesti aiheuttaa ripulia.

Jokainen voi syödä kookosöljy?

Karina Valentim selitti, että extra virgin kookosöljy on ruoka alhainen aiheuttaa allergiaa ja yleensä ei ole vasta kun kulutetaan suositeltu määrä. "Se tulee käyttää vain pieninä määrinä potilailla, jotka tarvitsevat vähärasvainen ruokavalio. Siksi niiden käyttö olisi aina liitettävä lääkärin tai ravitsemusterapeutin valvomiseksi kalorimäärää ja rasvan kokonaismäärä päivällä, enintään 30% koko päivittäisen energiasisältöä, "toteaa ravitsemusterapeutin.

Siten kärki on: kuluttaa kookosöljy kohtalaisesti nauttia, että se voi tarjota. Edullisesti tähän säestyksellä ravitsemusterapeutin, kuka tärkeimmät tiedot, että ruokaa ja ohjausta yleistä ruokavaliota.