Kuva: toisto / Viva Luxury

Kuva: toisto / Viva Luxury

Hyvä hyppy on valtuudet lisätä ripauksen naisellisuutta koko tuotannon, mutta se ei ole helppoa pitää häntä pitkään.

Saamalla jalka asennossa, johon hän ei ole tottunut, epämukavuutta on väistämätöntä. "Jalka taipuu ja ylösalaisin (käännetään nurin) altistava mahdollista nyrjähdykset ja luun ylikuormitus ulkopuolella. Myös sillä, että Aiemmin jotkut lihakset ovat hiperativados, mikä voi aiheuttaa jänteen tulehdus kehyksiä. ", Kertoo tohtori Fernanda Catena, ortopediset Liikuntalääketiede Center Urheilu ja Ortopedian sairaalan 9 heinäkuu.

Kuitenkin voit käyttää korkokenkiä poistumatta se sivuun ensimmäisen tunnin yön. Tässä vinkkejä parantaa suhdetta hypätä ja osaa käyttää niitä pidempään, sekä tietoa terveyteen liittyvistä mallin käytön:

1. Tutki ennen ostamista

Ennen investoimalla tahansa kenkä tarvitset enemmän kuin vain yrittää ja tarkista pituus. Kävele tallentamisen ja analysoinnin, jos kenkä on mukava ja tarkoituksenmukaista muodon jalat. Huomaa, että malli ei työnnä tai vahingoittaa jollakin tavalla ja myös ulkopohja materiaali on vakaa ja ei luista. aina etusijalle mukavuus!

2. Valitse oikea koko

On tärkeää huomata, jos kenkä todella palvelee. Voi tuntua perus, mutta valinnassa hyppy, on tärkeää, että sinulla ei ole tilaa tai neiti. Naisten ohut jalat, tämä on yleensä ongelma, ja jos on, vaihtoehtona on sijoittaa pohjallisia, jotka säätelevät kengännumero (jos kyseessä on pieniä eroja).

Lue myös: Miten vaikutusten vähentämiseksi liikakäytön korkokengät

"Me naiset haluavat tuntea kaunis, turvallinen, hyvin pukeutuneita, ja kengän tuo meille tätä luottamusta, mutta on muistettava, että kenkä tiukka tänään voi olla epämuodostuma huomenna.", Sanoi asiantuntija.

3. Opt paksumpi korot

Tasapaino on tärkeää pysyä päällä pompusta ja siksi vetoa paksumpi kannoilla on ratkaisu kestää mallin enää. Tarjoamalla vakaampi lattialla, ne tarkoitettu naisille, jotka käyttää korkokenkiä päivittäin töissä ja myös aloittelijoille korkokenkiä universumissa.

4. Mieti tilaisuudessa

Yksi vinkki valinnassa kenkä on ajatella pidemmälle kengän ulkonäköön, jos se sopii tilaisuuteen, jossa tullaan käyttämään. Naisilla, jotka käyttävät hypätä työssä, neuvoja on panostaa vähemmän ja paksu malleja. Enemmän juhliin, tapahtumia esimerkiksi pienempiä hyppää myös mennä hyvin.

"On yksi (tai useampi!) Keskimääräinen hyppää päivittäin, valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja mukavampaa. Entä ne Super korkokenkiä, anna heidän käyttää lyhyitä tapahtumia, sillä varmasti tule vaaraton. "Fernanda ohjaa.

5. Totu kengän

Ennen hypätä, hyvä kärki on kävellä ympäri taloa antaa kenkää ja paremmin mukautuu jalka muodon. Myös viettää aikaa kenkä auttaa tunnistamaan paine pistettä, mikä helpompi estää vahinkoa.

Lue myös: Meet vahinko, jonka korkokengät voivat aiheuttaa jalka

6. Invest in pohjalliset

Sen lisäksi, että pieni säätö kengännumero, pohjallisia varten jalka auttaa lisäämään mukavuutta kengän sisäpuolelle. Ne vähentävät kipua ja lievittää painostus kenkä. On olemassa erilaisia ​​malleja pohjalliset, joista jokaisella on tavoitteena, sinun tarvitsee vain löytää eniten paineita pistettä ja panostaa kunnon pohjallinen sinulle.

7. Ajattele (ja harkita uudelleen) koosta hypyn

Oikean koon hyppy on myös erittäin tärkeää kestämään pidempään kenkä. Jos sinulla ei ole paljon kokemusta korkokengät tai täytyy pysyä pitkään hypätä, sijoittavat pienempiin hyppää (jopa 10cm), joiden avulla voit olla tyylikäs, hieman korkeampi ja mukava samanaikaisesti.

8. Hit malli

Erilaisia ​​malleja saatavilla korkokengät on valtava, mutta valita mukava malli, joka jätät suhteellisen hyvä pidempään, kärki on suosia enemmän suljettu ja yritys on jalka malleja. Vältä myös erittäin terävällä kenkä, koska tätä muotoa on taipumus kiristää sormien ja aiheuttaa epämukavuutta nopeammin.

Käyttää suurempia hyppyjä, valitse malleja tassu puoli, joka mahdollistaa jalka ei ole niin taipuvainen, mikä helpottaa lattian. Toinen vaihtoehto on panostaa alustan korkokengät, joka on suora pohja ja antaa enemmän vakautta kävelyä.

9. Yritä seisomaan koko yön

Jos voit istua läpi yön, se auttaa lievittämään painetta, jota kohdistetaan jalkoihin. Lisäksi lattia ja korkokengät eivät ole hyvä yhdistelmä niin pitkiä kävelylenkkejä tulee välttää.

Lue myös: Vinkkejä kävellä korkokengät

10. Ole varovainen kävelyasennon

Lisäksi tasapainoa, ryhdikkäästi kävellessään korkokengät auttavat estämään kipua, ja antaa sinulle enemmän pitkänomainen ja tyylikäs. Väärän asennon yhdistettynä korkokengät voivat aiheuttaa terveysongelmia liittyvät selkärangan ja alaselän.

Korkokengät vs. terveys

Kuva: toisto / Viva Luxury

Kuva: toisto / Viva Luxury

Dr. Fernanda Catena selittää, että korkokengät muuttaa täysin jalkoihin, koska sen käyttö muuttaa asentoa luut jalka, lihasten toimintaa ja kulkee painopisteen. Lisäksi lisäämällä mahdollisuuksia käänteitä, riippuen tyypistä jalka ja mustelmilla, jotkut sairaudet voivat esiintyä tai pahentaa.

"Tasainen jalka (tylsä), esimerkiksi, voi pahentaa koska jänteen ylikuormitus syntyy riittämätön jalkineet. Tämä voidaan välttää, jos potilas ymmärtää, millaisia ​​kenkiä hänen pitäisi käyttää. Sama tapahtuu surullisen vaivaisenluu. Yläpuolella isovarpaan, liittyy kapea etukammioon kengän, kuten terävä, esimerkiksi, liittyy pahenemista tämän epämuodostuma ja tuottaa voimakas paikallinen kipu. Etenemisen kanssa vaivaisenluu, suljettuja jalkineet on mukava. Joten parempi katsoa! "Ohjaa ortopedi.

Mukaan Dr. Fernanda ei korkokenkiä on vaaraton ja se vie huomiota valittaessa sinun. "Minun kärki on :. Ymmärrä jalka ja oppia, mitä paras tyyppi kenkä sinulle", hän neuvoo.

Lue myös: korkeakorkoinen sandaali: Meet malleja ja nähdä kuinka kutakin