Tärkeyttä päivittäin hammaslangan suun terveyteen - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Maksiimi että todetaan, että kaunis hymy auttaa avaamaan ovia koskaan mene pois muodista. Itse asiassa, hyvin hoidettu hymyilevä ja synonyymi terveys, paljastaa myös henkilö, joka huolehtii hygieniasta ja ulkonäkö hymy todellinen käyntikortti.

Saavuttaa kaunis ja terve hymy, harjaus ei aina riitä, koska se ei voi yksin poistaa plakkia ja pieniä jäämiä, jotka jättää väliin hampaat, erityisesti paikoissa, joissa hammasharja ei ulotu. Kun ne eivät ole kokonaan poistettu, kuten jätteiden yhteistyötä lisääntynyt plakkia, että syntyy pahanhajuinen hengitys, onteloita, hammaskiven ja iensairauksien. Varmista siis, täydellinen suuhygienian, päivittäinen hammaslangan on välttämätöntä.

Vaikka monet ihmiset tietävät, etteivät kaikki ihmiset eivät säännöllisesti hammaslangan tietämättä sen merkitystä tai jopa sivuuttaa niiden tehokkuutta. Joidenkin tutkimusten 6 Brasilian vain yksi tekee päivittäinen käyttö hammaslankaa, luku katsottiin häiritsevää.

Itse asiassa, hammaslanka on yhtä tärkeää kuin hammasharja, joka erottaa ne on vain alueet pääsee. Hammaslankaa tulisi käyttää mieluiten ennen harjausta, osana jätteen ulos viiran ja muut päätyy alueilla, joissa harjan saavuttaa.

Niille, jotka eivät ehdi tai yksinkertaisesti liian laiska hammaslankaa jokaisen harjaus, hyvä uutinen on, että käyttöä ainakin kerran päivässä, mieluiten päivällisen jälkeen, jo auttaa minimoimaan jätekuormitusta ja estää vietät pitkiä aikoja jäännökset hampaiden ja poistaa plakkia, joka muodostaa pääasiassa alueilla, joilla harjakset eivät pääse.

Koska jokaisella ihmisellä on erilainen hampaiden kaaren tyyppi, on olemassa useita vaihtoehtoja markkinoilla vastaamaan mitä erilaisimpiin vaatimuksiin. Ihmiset, joilla hampaat hyvin lähellä toisiaan, jotka estävät langan kuljettamisen tulee asettamaan etusijalle muovia kierteet, tehty Teflon tai nailonia. Ne auttavat vaijerin kulkea ja liukua hampaiden välissä ilman Rispaantumisen. Niille, joilla ei ole hampaita niin lähellä toisiaan, on mahdollisuus suojapeitteitä ovat lankoja kankaiset. Lisäksi on olemassa paksuudet ja jopa eri makuja, kaikki niin kukaan ei ole tekosyy olla käyttämättä lanka.

Jos on epävarma, kun valitaan sopivimmaksi hampaita, kannattaa neuvoa hammaslääkärille, että sen lisäksi, osoittaa oikeaan lanka, voi opettaa sinua tekemään oikean käytön.

Joka ei ole käyttänyt lanka voi pelottaa pieniä verenvuotoa, joita saattaa ilmetä ensimmäisillä kerroilla. Jos kohde ei ole liikaa voimaa aikaan kuljettamalla lankaa, se voi olla juuri sen vuoksi, että ei ole käytössä, mikä tarkoittaa, että ajan, ruokajäämät kerääntyä alueella aiheuttaa tulehdusta, ongelma, joka periaatetta ei pidetä vakava ja voidaan lieventää ja päivittäistä käyttöä lanka. Kuitenkin, jos tämä verenvuoto on runsasta tai kestää pitkään, se voi olla oire ongelmia kumit ientulehdus ja hammaslääkärin olisi kuultava tunnistaa ja ratkaista ongelma.

Jos sinulla on lapsia ja ei ole tapana käyttää hammaslankaa säännöllisesti, pysy kuulolla, sillä useimmat hygienia tottumukset, että lapset tulisi sisällyttää elämään opitaan kotona kautta esimerkiksi vanhempiensa.

Sisällyttää hammaslangan sinun hygienia rutiini on yksinkertainen. Anna hänen ja aina paikalla ja asia sen käyttö harjan ja hyvällä suuvesi. Joten sinun on varmasti puhdasta, terveet hampaat ja pystyy hymyillä tahtoa.