Miten säästää aikaa ruuanlaittoon - Naiset vinkkejä

Viedä lapset kouluun, mennä töihin, taistelemaan liikenteen matkalla kotiin ja lopuksi valmistella perhepäivällisen. Tämä on rutiini nykyajan nainen, joka on sovittaa yhteen äitihahmoon, vaimo ja ammatti. Tällainen vastuu ja omistautumista jätä sijaa vapaa-aikaa tai henkilökohtaiseen hygieniaan. Tästä syystä yhä useammat naiset etsivät vaihtoehtoja vähentää aikaa omistettu päivittäiset tehtävänsä, kuten aterioiden valmistukseen.

Tämän saavuttamiseksi vähentäminen, vaihtoehto on jäädytetty Conserve viikon ruokaa. Mutta koska valta on vakava, varsinkin kun on kyse lapsista, naiset ovat edelleen pelkäävät liittyä käytäntöön. On kuitenkin tärkeää tietää, että kun jäätynyt, mikro-organismien ja prosessi elintarvikkeiden pilaantumista jarrutetaan, kaikki riippuu siitä, miten käsitellään ennen jäädytystä ja sen jälkeen.

Käytännöllisyys on mikä ohjaa arkea moderni perhe. Että nainen ei koskaan valitsi paistaa hampurilainen kokki ravitsevia lihapalan? Tarvitsematta turvautua valmistus on helppoa ja epäterveellistä ruokaa, ratkaisu voi olla sulattamiseen riisiä, papuja ja seurantaan muutamassa minuutissa. Se on yksi tapa vastata ravitsemukselliset tarpeet perheen ja säästää aikaa, koska valmistelu illallisen ei ole viimeinen tehtävä päivä.

Sunnuntaina pois ja siksi enemmän vapaa-aikaa, voit valmistaa illallisen koko viikon. Salaisuus on tehdä kriittinen valinnan valikosta, kokki ja pitää se pakastettiin annoksina. "Kypsennyksen jälkeen ruoka riittävästi toimittaa valitun ajan, kukin yksinkertaisesti jäätyä astiaan ja erottaa ne annosta," ravitsemusterapeutin Tamires Oliveira.

Jokainen annos tulee sisältää tarvittavat aterian, se on, että kun sulanut, ruoka ei saisi pakastaa uudelleen. "Kun tekee sulatuksen, ruoka tulee nauttia 24 tunnin kuluessa. Hyvä neuvo säästää aikaa on saada ruokaa pakastimesta ja anna niiden sulattaminen jääkaapissa, "ehdottaa ravitsemusterapeutin.

Sulatus myös syytä kiinnittää erityistä huomiota. "Jokainen ruoka tarvitsee omat tapa sulattaa. Mutta jäädytetyn eivät menetä ravinteita, ihanteellinen on käyttää kiehuvaa vettä ja ruoanlaittoon tapahtuu höyry ", kertoo Tamires.

Riisi, pavut, liha, kala ja siipikarja, käytettävät elintarvikkeet jokapäiväisessä elämässä, voidaan jäädyttää. Siksi erilaisia ​​viikoittain valikko on taattu. Ja hänen mukanaan, salaatti on aina tervetullut. "On tärkeää tasapainottaa aterian kanssa salaattia ja jälkiruoka hedelmiä", neuvoo ravitsemusterapeutti. Yleensä valmistaa salaatteja on helppoa: pese, leikkaa ja vuodenaika.

Viimeinen vihje: se on tärkeää käyttää aina, mitä on pakastimessa pidempään. Väittää, että valvonta ihanne on merkitä kaikki on jäädytetty. Kiinnittää huomiota suosituksiin, säästää aikaa ja huoli vain kerätä perheen pöydän ympärillä.