8 elintarvikkeet antaa enemmän energiaa - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Valtaosa ihmiset elävät hektinen rutiini, täynnä toimintaa, jotka kuluttavat käytössänne, joten päätyä käyttämään kofeiinia, alkoholia ja sokeria piristeitä. Mutta ylimääräistä energiaa vahvistuksen elimistössä voidaan saavuttaa mukauttamalla ruokailutottumukset ja ilman laitteita, jotka ovat haitaksi terveydelle ja aiheuttaa riippuvuutta.

Amerikkalainen kirjailija Cynthia Sass, joka on kirjoittanut useita bestseller-kirjoja terveelliset ja maisterin ravitsemuksen ja kansanterveyden, kertoi Heatlh lehden, sanoi, että ruokkia tuntea enemmän energiaa, sinun täytyy välttää elintarvikkeita ja juomat koostuvat aggressiivinen stimulantteja, käsitellään ja puhdistetut jyvät, koska ne edistävät energia piikkejä, jotka kohdistuvat energia tarvitsee lyhyesti, mutta edistää myöhemmin väsymys yhtä suuri tai jopa suurempi.

Siksi ravitsemusterapeutin Isabella Peixoto laati listan kahdeksan elintarvikkeita, joita voidaan käyttää pitämään energiaa kehon yhtenäinen ja hyvällä tasolla, ravitseva ruumis ilman kosmeettisia vaurioita tai terveyden, tutustu:

1 - Täysjyväleipä

Leipä on aamiainen peruselintarvike ja välipaloja useimmille, ja kun se koostuu täysjyvätuotteita, tuo paljon enemmän energiaa hyötyä kehon, koska imeytymistä hiilihydraatteja tehdään elimistöön hitaammin, mikä se pitää kehon tasapainossa energiaa.

2 - Viljapatukka

Viljapatukoiden sekä leipä, ovat vakaita virtalähteitä, ne muodostetaan myös täysjyvätuotteita. Tämä ruoka on erinomainen valinta pitämään kehon ruokitaan vuonna välipaloja aterioiden välillä.

3 - Grape

Rypäleet ovat runsaasti luonnollista sokeria ja sisältää ravinteita, kuten B-vitamiineja, C-vitamiinia, rautaa, kalsiumia ja kaliumia, jotka yhdessä ovat erinomaisia ​​ja järjestetty säilyttää kehon.

Yksi tärkeimmistä osista tämä hedelmä on resveratroli, joka suojaa soluja on toimia antioksidanttina ja hyödyllistä verenkiertoelimistön, eli tämä komponentti vahvistaa immuunijärjestelmää ja ylläpitää tasapainoa veren pumppaaminen läpi kehon, jotta se voi olla vapaa tauteja ravinteiden hyvän jakautumisen ja pystyy tukemaan toimintaa.

4 - Basic

Holkki tekee myös listan kumppani hedelmä, joka haluaa pitää kehon energiaa ja intensiivisen liikkumiskyky, koska se sisältää vitamiineja, C, B1, B2, B5, fosforia, kalsiumia, rautaa, proteiineja, rasvoja ja hiilihydraatteja lisäämiseksi kestävyys ja vahvistaa luita.

5 - Yam

Yam on loistava liittolainen niille, jotka haluavat ylläpitää kehon energiaa korkea, koska se sisältää paljon hiilihydraatteja, vähärasvainen, tiedetään olevan supistava huono aineita elimistöön ja on linnoittaminen imusolmukkeiden - erittäin tärkeää tasapainon elimistön puolustusjärjestelmää.

Todiste siitä, että lanka on erinomainen kasvi tehdä ulkoasu on, että Jamaikan pikajuoksija Usain Bolt ja yhdysvaltalainen entinen uimari Michael Phelps on paljastanut haastatteluissa, jotka käyttävät Yam pitää energiataso korkealla terveellä tavalla.

6 - Broccoli

Parsakaali auttaa kehon pitämään hyvällä tuulella, koska se on runsaasti rautaa ja C-vitamiinia, ravinteita, jotka yhdistettynä edistävät anemian ehkäisy ja siitä johtuvan väsymyksen oire.

7 - Bean

Pavut ovat välttämättömiä pitämään kehon vahva jokapäiväiseen toimintaan, koska se koostuu lisäksi rautaa, mineraaleja, jotka estävät syöpää ja muita vahinkoa keholle, eli kuluttaa se on lopulta oksidatiivista stressiä.

8 - Koko Jogurtti

Jogurtti, lisäksi säätelyssä suolistossa ja auttaa karkottaa huono elementit sisältävät B-vitamiineja, jotka auttavat hapetus solujen ja parantaa tehokkuutta hermoimpulssien, ja ruoka sopii sekä puolustusjärjestelmän ylläpitoa päivää, ja auttaa niitä, jotka ovat jatkuvasti henkistä toimintaa.