Phaseolamine, papu-valkoisia proteiinin laihtua - Naiset vinkkejä

Monet naiset kärsivät etsimään korjaustoimenpiteitä ja vaihtoehtoisten kärsi pyrkiessään ohuempi elin. Mutta oikea ruoka voi usein olla enemmän positiivinen vaikutus terveyteen ja kauneus naisten tarpeet kuin valmistettujen tuotteiden.

Edut kulutuksen Phaseolamin

Phaseolamine A on glykoproteiini läsnä papu-valkoinen myötävaikuttavat laihtuminen. Tämä proteiini on ominaisuuksia, jotka estävät ruoansulatusta hiilihydraatteja ja heikentää imeytymistä sokeria elimistöön, mikä on suuri liittolainen niille, jotka ovat ylipainoisia tai joilla on vähentää joitakin kiloa.

Uskotaan myös, että papu-valkoinen uutetta vastaa myös diabeteksen ehkäisyyn. Ottaen huomioon tämän, lisäämällä pavut valkoisen ateria, joka on ylipainoinen ja on diabetes tulee laajasti suositeltavaa.

Lisäksi nämä edut, yleistä kulutus papuja auttaa kylläisyyden jokaisen aterian, jolloin henkilö syö vähemmän. Pavut myös edistää asianmukaista toimintaa suolistossa, koska se on suuri määrä kuituja.

Brasiliassa, valkoinen papu suosittuimuista syödään salaattia. Kuitenkin vain auttaa laihtumaan, kun syödään raakana muodossa jauhoja. Tämän vuoksi on tärkeää oppia valmistella aterian voidakseen sitten lisätä mahdollisuuksia painonpudotuksen syömällä phaseolamine A.

Miten valmistautua papuja vehnäjauhoja

Ihannetapauksessa aina valmistaa pieniä osia jauhoja niin, että se ei pilaa, tutustu resepti:

  1. Take pavut valkoinen 250g;
  2. Pese annos pavut vedellä;
  3. Anna pavut kuivaksi paperipyyhkeellä tai auringon (kuivausprosessi ei pitäisi tehdä uunissa);
  4. Jauhaa tai aseta pavut monitoimikoneessa;
  5. Siirtää pavut valkoista jauhoa seula;
  6. Pidä ne kattilaan.

Käyttämällä pavut valkoisia jauhoja laihtua

Papu valkoinen jauho olisi aina kuluttaa puoli tuntia ennen ateriaa. Laita 1 rkl jauhoja teetä lasilliseen vettä, sekoita ja juoda. Älä liioittele kulutuksen tämä ateria, koska sivuvaikutukset ovat ripuli ja ilmavaivat, eikä vaikutusten tehostamiseksi phaseolamine A.