3 salaatteja kesä - Naiset vinkkejä

Kuumina päivinä, hyvä vaihtoehto paeta kuuma ja raskas levyt on valmistella terveellistä ja ravitsevaa salaattia. On uskomattoman erilaisia ​​reseptejä. Voit käyttää vähäkalorisia elintarvikkeita ja kasvaa kastikkeet ja muita herkullisia vaihtoehtoja.

Yksi vinkkejä kesän salaatteihin väärinkäyttää tumma vihreät kuten rucola ja vesikrassi, jotka ovat runsaasti vitamiineja ja kivennäisaineita. Lisäksi ravintoarvoa, mausteinen maku tummaa lehdet tekee kaikkein herkullinen salaatti. Toinen kärki on sisällyttää vähärasvaista proteiinia salaatti. Kalkkunanrinta ja juustoa, kuten Brie ja valkoinen yhdistää hyvin.

Anna hyvän värikkäitä lautasen sekoitus hedelmiä ja vihanneksia. Käytä päärynä, omena, mango, ananas ja kiivi. Mutta varokaa, vain leikata ja lisätä hedelmiä ennen tarjoilua, jotta ruskeaksi tai nahistuneita lehtiä salaattia.

Kastikkeet on tarkoitus antaa, että makua enemmän salaattia ja kun tehty ottaen versioita ja kulutetaan kohtuullisesti, auttavat myös pysyä tasapainossa. Vaihda kaikkein kalori reseptejä ja salaatinkastikkeet valmistamien johtavien jugurtti, oliiviöljy, hedelmäliha ja yrttejä.

Valitse salaattia!

Nyt kun olet oppinut joitakin vinkkejä valmistella salaatteja kesäksi, täyttää kolme reseptejä perustuu lehtiä ja vihanneksia, jotka voidaan tarjoilla alkuruokana tai voimassa päivälliselle.

trooppinen salaatti

Tämäntyyppinen salaatti on vähän kaikkea. Sekoita elintarvikkeita runsaasti kuitua, hiilihydraatteja, rasvaa ja vähärasvaista proteiinia hyvä. Yleisimmin käytetyt aineet ovat salaattia, tomaattia, mozzarellaa, oliivi, mango, oliiviöljyä ja suolaa. Erityisestä kosketus täydentävät trooppinen salaatti kastike tehty rasvaton jogurtti, sitruunamehu, oliiviöljy, suola ja pippuri.

Välimeren salaatti

Tärkein ainesosa Välimeren salaatti on linssit, niin se on hyvä lähde kasviproteiinia. Käytä myös kurkkua, porkkanaa, retiisiä, tomaattia ja vesikrassi. Maustamiseen, suola, sitruunan ja pippuri. Lisää mausteita oman maun lisätä salaattia ja jos haluat, täydentämällä manteleita.

itämainen salaatti

Resepti vaatii quinoa ja siitakesienikastiketta kaksi elintarvikkeet sisältävät runsaasti kuitua ja laadukkaita proteiineja. Oriental salaatti yhdistyy myös valkosipuli, punasipulia, vihreitä papuja ja oliiviöljyä. Kastike on itämaisen vastaamaan ainesosia. Käytä soijakastike, raastettu inkivääri, paprika sormi-to-tyttö ja valkoinen viinilasi.