Miten välttää kramppi - Naiset vinkkejä

kovaa kipua ja lihasten supistumisen. Nämä ovat kaksi oireita kramppi. Ei ole väliä aika, joko yöllä, liikuntaa tai jopa päivittäistä rutiinia työ, usein ja tahattomat kouristukset aiheuttaa melko hankala elimistöön.

Mutta loppujen lopuksi mitä ne ovat? Kramppeja on ominaista suuri supistukset lihaksissa ja johtuu yleensä kylmän sään, puute kehon lämmittämisellä ennen liikuntaa, tai jopa ilman natriumin ja nesteen kertyminen elimistöön.

"Nämä lihaskipua osoittavat, että on varmasti misfit ihmiskehossa, kuten lihasten väsymistä ja epätasapaino komponentteja tarpeen kehomme, kuten kaliumin, natriumin ja erityisesti kalsium", sanoo toimintaterapeutti Ana Lucia Barbosa.

Mutta kyllä ​​voit ryhtyä toimiin, jotta ne eivät näy. Mukaan terapeutin on aina tarpeen olla tasapainoinen ruokavalio ja ei liioitella liikuntaa.

Etsi asiantuntija ennen siirtymistään järjestelmien ja jopa aloittaa urheilemaan on myös hyvä vaihtoehto.

"Kaikki tämä on liikaa ei ole hyväksi ihmisen elimistöön. Olen nähnyt potilaita, jotka haluavat laihtua ja, mutta eivät ota lääkärit nähdä, mitä suositellaan valikon, mikä tekee tarvittavia komponentteja ei kuluteta, mikä johtaa erilaisiin ongelmiin, mutta myös syntymistä toivottuja kramppeja ", hän sanoo.

Siksi meidän on kiinnitettävä huomiota joitakin aiheita päivittäin. Ennen urheilusta tai treenata kuntosalilla, on tärkeää tehdä ainakin useita venyy.

Tehtävässä kappale ennen rasitusta voit valmistaa lihaksia fyysisen rasituksen. Katso myös kosteuttaa kehon ennen, sen aikana ja sen jälkeen käyttää, kun kaikki, elimistö tarvitsee täydentymään menetetty nestettä.

"Suosittelen, että vaihdat natriumin välillä kevyiden tai raskaiden liikuntaa ja siitä, voit kuluttaa urheilujuomat, joita myydään supermarketeissa tai apteekeissa," ehdottaa Ana.

tasapainoinen ruokavalio

Kuluttaminen ruokaa runsaasti hiilihydraatteja, kaliumia ja kalsiumia koulutuksen aikana myös työkaluja, jotta ääneen ei kramppi. "Banaanit, tomaatit ja kaliumia ja on pähkinät ovat ihanteellisia ehkäisyyn. Sen lisäksi, että herkullisia, ne ovat myös elintarvikkeita, jotka ovat hyväksi sydämelle "terapeutin suosittelee.

Toinen vinkki on, että rehu hyvin kahden tunnin välein, eli kuluttavat hedelmiä ja aina terveellistä ruokavaliota. "Sen lisäksi välttää puhkeamista kramppeja, on tasapainoinen ruokavalio sisältää runsaasti hedelmiä ja vihanneksia, takaa optimaalisen toiminnan kehossa, estää tulevia terveysongelmia", sanoo Ana.

Jos harjoittelet jonkinlaista urheilua, älä unohda, että kun viimeistely harjoituksen, yritä rentoutua lihakset estää mahdollinen supistuksia. "Kun olet viimeistely harjoitukset, mene vähentää voimakkuus ja yritä rentoutua lihas estää supistukset näkyvät. Älä unohda, että on tärkeää olla väsyttää lihaksia ", kertoo Ana Lúcia.