Valitse sopiva kenkä ja välttämään ongelmia - Naiset vinkkejä

Naiset ovat intohimoisesti kenkiä. Tämä on tosiasia. Jotkut rave nähdä kauniita pari kantapäät näyteikkunassa, toiset tyytyvät herkkä sneaker ja muutamia onnekkaita tekevät kaapissa paikka ihastunut kymmeniä pareja. Mutta lisäksi antaa erityinen touch ulkoasua, ne ovat tarpeen suojata jalat päivittäisen altistumisen. Mutta sinun täytyy valita huolellisesti malli, joka yhdistää kauneuden ja mukavuutta. Käyttö virheellinen jalkineet voi aiheuttaa erilaisia ​​terveysongelmia.

Fysiokemi- Armahtajaa Rehabilitation Brasilian Association (ABBR), Francesco Mazzarone kertoo, että yksi väärä kenkä Se voi aiheuttaa erilaisia ​​jalka epämuodostumia. "Virheellinen jalkineet aiheuttaa ongelmia nilkkojen, jalkojen, polven ja selkärangan. Lisäksi muutokset runkorakenteen. Jos kenkä on kapea kärki, voi aiheuttaa bunions, esimerkiksi. Koska jos se on liian alhainen voi aiheuttaa polven ongelmia, ja pitkällä aikavälillä, sarakkeessa ", hän sanoo.

korkokengät ja käytetään pitkiä aikoja voi aiheuttaa vakavia ongelmia kehon terveyttä. Fysikaalis Acquaterapia (SP), Mariana Maia Vasconcelos selittää, että kävelyliikkeen aikana että jalka tuki jaetaan 60%: sta 40% ja jalkaterän rearfoot (kantapää).

Seuraukset liikakäytön korkokengät myös asennon muutoksia. "Tämä johtuu siirtymä painopisteen aiheuttaa lisääntynyt yläpuolella ja jalkaterän, ja lisääntynyt kaarevuus posteriorisen lannerangan ja lisääntynyt polven koukistus, joka tuottaa lyhyempiä ja hitaammin toimenpiteitä värähtely jalka tasapaino ", kertoo fysioterapeutti. Mutta se ei tarkoita, että korkokengät ovat kiellettyjä. "Tärkeintä on välttää niitä pitkiä päiviä", sanoo Mariana.

Kohtuus on avain välttää epämukavuutta. Joten ammattilaiset ehdottavat säännöllinen käyttö alemman korot. "Ihannetapauksessa kenkä on kaksi ja kolme sormea ​​ainoa kantapää kaltevuus suhteessa varpaisiin. Tämäntyyppisiä jalkineita on tarkoitettu myös niille, jotka kärsivät selkäkipu ", kertoo Mazzarone.

Valitse tilanteen niin

On syytä huomata, minkälaista toimintaa voit sitoutua valittuun kenkä. Ajettaessa esimerkiksi valita kenkien ilman kantapäätä tai matala korot. Toimiakseen Tarkista toiminnot ja paikka, jossa meidän täytyy astua. "Erittäin maastossa, valita kengät jäykempi pohja. Jos lattia on tasainen, valita jotain kumilla, liukumaton ", sanoi Mariana. Jos työhön liittyy monta tuntia seisomaan, valita matalakorkoinen malli.

Ja se on aina hyvä muistaa, että fyysinen toiminta edellyttää hyvää tennistä. Vaimennus kenkä estää nivelet ovat ylikuormitettuja ja että vaikutus aiheuttaa muutoksen polven, selkärankaan tai nivelten yleensä.