Lisää oliiviöljy ateriat - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Puristetaan oliiveista, oliiviöljy on luonnollinen öljy erittäin maukasta ja terveellistä vaihtoehto korvata tyydyttyneet rasvat esiintyy eläintuotteiden ja ovat haitallisia terveydelle.

Korkealaatuinen gastronominen oliiviöljyä avulla se kuluttaa sen luonnollisessa muodossa, etenkin loppuun ruokia ja salaatteja. Harva tietää, mutta öljyä voidaan myös käyttää valmistuksessa lämpimiä aterioita ja paistettuja ruokia, koska jopa korkeammissa lämpötiloissa öljy ei menetä hyödyllisiä ominaisuuksia.

Runsaasti terveellisiä rasvoja, auttaa vähentämään huonon kolesterolin (LDL) ja edistää kasvua hyvän kolesterolin (HDL). Muita etuja oliiviöljyn terveys on suojautua syöpää ja sydänvaivoja, se sisältää A-, D-, E- ja K, ja se on hyvä antioksidantti, joka hidastaa solujen ikääntymistä.

Tyydyttymättömiä rasvoja, esiintyy suuria määriä oliiviöljyä, muuttaa jakelun rasvaa ja vähentää kertymistä vatsan alueella. Voimme siis sanoa, että öljy on anti-vatsa vaikutus ja auttaa ohut vyötärö, toinen syy sisällyttää oliiviöljyä aterioita.

Mutta luettelo ei lopu tähän. Öljy uutetaan oliivi nopeuttaa aineenvaihduntaa, helpottaa ruoansulatusta, parantaa kalsiumin imeytymistä ja mineraaleja, jotka toimivat positiivisesti toimintaa mahan ja haiman.

Nauttia, oliiviöljyn, optimaalinen määrä, joka tulisi nauttia päivässä kaksi ruokalusikallista.

Infographic - Tietoa oliiviöljy

Infographic: Kaikki oliiviöljyInfographic: Kaikki oliiviöljy