5 hyvää syytä kuluttaa voita - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

ei voida kieltää: voin on valta muuttaa mitään yksinkertaista aterian tulee paljon enemmän maukas ruokalaji! Mutta tosiasia on, että useimmat ihmiset välttävät vievää sitä kuulleet vaaroista, jotka voivat tarjota terveys - tai yksinkertaisesti siitä jo kuullut niin sitä ei pidetä luontaistuotekaupoista.

Monta vuotta sitten voin nähdään suuri konna, ei vain niille, jotka noudattavat Laihtuminen, vaan myös kaikille, jotka välittää heidän terveyttään ja pyrkii kuluttaa päivittäin, vain pidetään terveellistä ruokaa.

Mutta onko tämä huono maine, itse asiassa, on perusteltua?

Alfredo Cury, endokrinologian Body Spa Posse, selittää, että on olemassa tutkimuksia, jotka liittyvät voin liikalihavuus ongelmia ja sydänsairauksia. "Mutta tietenkin, me asiantuntijoina, me tiedämme, että ongelma ilmenee, jos se kulutetaan liikaa, koska sillä on korkea kolesteroli ja tyydyttyneitä rasvoja", hän sanoi.

Sen sijaan tällä hetkellä, jotkut tutkimukset ovat osoittaneet, että voita, jos kulutetaan oikein, voi tuoda joitakin terveyshyötyjä, kuten näet alla:

Hyviä syitä kuluttaa voita (kohtuullisesti)

1. runsaasti lauriinihappoa; jonka mukaan Alfredo Cury, auttaa suojautumaan sieni-infektioita.

2. On runsaasti A-vitamiinia: joka mukaan lääkäri, se tekee hyvää ruokaa katseluun.

3. Se sisältää runsaasti vitamiinia K2: Cury mukaan endokrinologian, tämä vitamiini on tärkeä rooli vastaan ​​yhteisiä sairauksia, kuten osteoporoosia ja niveltulehdusta.

4. antioksidantti: tehtävä tämän tyyppistä ruokaa on torjua ns vapaita radikaaleja - jotka vaikuttavat kielteisesti elin - siis auttaa estämään taudin ja taistella ennenaikaista vanhenemista.

5. Sisältää "terve tyydyttyneitä rasvoja": Tämän mukaan Cury endokrinologian, elimistö tunnistaa rasvaa voita luonnollisina ja voi aineenvaihdunta sitä.

Voi margariinia X

5 hyvää syytä kuluttaa voita - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

On hyvin yleistä, että herää kysymys: kumpi kahdesta vaihtoehdoista on parasta terveydelle? Vastaus luo ristiriitoja.

Huomaa, että voin ja kerman maidon vatkaa se muuttuu kermainen emulsio. Tämän tuotteen, pääasiallisesti kolesterolia ja tyydyttyneitä rasvoja, yhteiset eläinten elintarvikkeet. Margariini puolestaan ​​saadaan hydraamalla kasviöljyistä ja sisältää transrasvojen (keinotekoisesti, jotta se säilyisi pidempään ja jättää hänet hyvän johdonmukaisuus).

Marcela Frias Dicorp Clinical ravitsemusterapeutin kertoo, että margariinit ovat merkittäviä lähteitä transrasvahappojen (TFA) verrattuna voita. "AGT aikana muodostuu hydrausprosessissa kasviöljyn ja nousu plasman kolesterolia tyyppi LDL (low density lipoprotein),", hän sanoo.

Myös mukaan ammattilainen, voi, toisin kuin margariini on alhainen AGT, kuitenkin, paljon tyydyttyneitä rasvahappoja (4), jotka ovat eläinten lipidejä. Mutta lausunnossa Marcela ravitsemusterapeutin, paras vaihtoehto on edelleen margariini.

On kuitenkin huomattava, että yksikään niistä olisi kulutetaan liikaa.

Marcela Frias selitti, että jos henkilö valitsee voita, tämä olisi nautittava pieninä annoksina päivässä, enintään 40 grammaa. "Sitä voidaan käyttää leivät, mausteena menetelmä joidenkin elintarvikkeiden muun tavoin", hän sanoo.

Ravitsemusterapeutin lisää, että ruokalusikallinen voita (10 g) on ​​72 kaloria noin.

Margariini kulutus, mukaan Marcela Frias on tehtävä myös pieninä annoksina päivässä - ei enempää kuin 50 grammaa. "Se voi myös käyttää leivät, kakut, leivonnaiset ja jopa jotkut suolaisia ​​ruokia", hän sanoo.

Ravitsemusterapeutin selitti, että ruokalusikallinen (10 g) voita on noin 70 kaloria.

Joten jos, kun luet tämän asian uudelleen esille epäilystä "voita tai margariinia?", Muistaa, että tutkimus pystyivät määrittämään, mikä on paras vaihtoehto. Ja vaikka tutkimukset ovat viitanneet hyvää syytä kuluttaa voita, sen liialliseen kulutukseen ei ole mitään positiivista. Sama hoito menee niille, jotka haluavat margariini: sen kulutus on hyvin maltillinen. Kärki, molemmissa tapauksissa, on yksinkertaisesti: nauttia kohtuullisesti!