Unohdin ottaa ehkäisyteho, mitä nyt? - Naiset Vinkkejä

Yksi yleisimmistä kysymyksiin naisilla noin käytöstä pilleri on siitä, mitä tehdä, jos unohdat ottaa ehkäisyteho. Tehokkuuden varmistamiseksi Menetelmän keskeinen suositus on otettava pilleri samaan aikaan joka päivä.

Mieti tarkkaan ennen kuin päätetään aikataulua pillereiden, pitävät rutiini ja valita aika, jolloin tiedät aina saatavilla. Unohtamatta, kärki on ottaa lounaalla, heräämisen jälkeen tai ennen nukkumaanmenoa, esimerkiksi.

Ajan ottaa ehkäisymenetelmää oikein tulee tapa niiden day-to-day. Silti se voi esiintyä tehdessään pilleri voi päätyä menoja osuu erehdys.

Mitä tehdä?

Jos näin tapahtuu, ei tarvitse epätoivoon. Yleensä ohjeita, mitä tehdä, jos unohtaa pilleri ovat:

Jos unohdat ottaa pillerin: Ota unohtunut tabletti heti, niin muista ja seuraava tavalliseen aikaan ja jatka pakkaus normaalisti. Jos pilleri päivä muistetaan aikaan seuraavan otettavien, se voidaan ottaa molempia samaan aikaan.

Jos unohdat pilleri, ei ole tarpeen käyttää ylimääräisiä ehkäisymenetelmää, kuten hätätilanteessa pilleri tai seuraavana päivänä, esimerkiksi.

Jos unohdat ottaa kaksi tai useampia pillereitä: Jos olet unohtanut kaksi päivää, ihanteellinen on ottaa kaksi tablettia kaksi päivää. Sitten pitää yksi tabletti päivässä. Jos loppuu ottaa enemmän kuin kolme päivää, se on parasta lopettaa käyttää, odottamaan seuraavaa ajaksi ja vasta sitten aloittaa uuden pakkauksen.

Joka tapauksessa, se on erittäin tärkeää käyttää täydentäviä menetelmällä, kuten kondomien, raskauden ehkäisyyn.