Mikä on parempi: juosta tai kävellä? - Naiset Vinkkejä

Kun valitset harjoitella liikuntaa säilyttää kaunis ja terveen kehon, monet naiset ovat epävarma välillä käynnissä ja kävelyä.

Itse asiassa molemmat toiminta sopii niille, jotka haluavat laihtua. Hehän ovat aerobista toimintaa, jotka tarjoavat merkittäviä kalorien palamista.

Ihannetapauksessa kuitenkin tehdä sekoitus kahden toiminnan, tasapainottaa aika jokainen niistä ja ottaen se etu, että jokainen voi tarjota.

Kuitenkaan mikään näistä toiminnoista, jopa kävely, tulisi käyttää ilman asianmukaista huolellisuutta ja ohjausta.

Siksi ehdotamme, että ainakin saada kääntymistä fyysinen kouluttaja auttaa sinua toteuttamisessa liikuntaa.

Asiantuntijat suosittelevat vuorotellen kävelyä ja juoksua liikunnan aikana. Ehdotan kävely tiettyyn pisteeseen asti, jossa voit ymmärtää, että kävely on saada uuvuttavaa ja niin ihanne on siirtyä ravi. Valo käynnissä, tässä tapauksessa voi olla jopa vähemmän uuvuttavaa kuin kävelyä.

On tärkeää, ettei pakottaa kehon etenee liian nopeasti, koska liikkeet voidaan tehdä väärin, hyökkää kehon ja aiheuttaa kipua tuntuu aikana ja sen jälkeen käytännössä.

Siksi on erittäin tärkeää, että käyttäjä lukee huomata aika mennä nopeasti on alkanut saada epämiellyttävä - esimerkiksi - kun tunnet kipua vatsan alueella.

Nämä kivut johtuvat tuotannon kasvun maitohapon ja ne voivat jopa tehdä henkilö luopua harjoitellaan harjoituksen, koska yleensä on erittäin vahva.

On suositeltavaa, sitten kävellä nopeasti ja juosta kevyesti vuorotellen viisi toimintaa viidessä minuutissa.

Näin voit maksimoida käytännössä aikaa ja lisää myös mahdollisuuksia laihdutus polttaa kaloreita juoksun ja kävelyn tarjota.

Muista kuitenkin, että on tärkeää kuulla terveydenhuollon ammattilaisen ennen pääomasijoitukset liikuntaa ilman ohjausta, koska se voi maksaa sinulle terveyttä.