Kuva: toisto / Kaksi kirkkaita valoja

Kuva: toisto / Kaksi kirkkaita valoja

Avioliitto on erittäin tärkeä ja merkittävä tilaisuus naisille ja kaiken pitää olla täydellistä ja ikimuistoinen. Erittäin tärkeä tekijä osapuoli unohtumaton on täytetty koristeellisia yksityiskohtia.

Suunnittelu häät on tehtävä, joka vaatii aikaa ja omistautumista, kun kaikki on monia asioita, jotka on ratkaistava, ja sisustus voisi olla yksi monimutkaisia ​​vaiheita tämän suunnittelun, koska useita ympäristöjä, jotka on koristeltu: seremonia sisäänkäynti, alttarin, taulukot ja kaikki puolueen ympäristöissä.

Myös usein koristelu vievät suuren budjetin juuri siksi se on tärkeä tekijä seremonia ja samalla monimutkainen, koska määrä asioita on koristeltu.

Kaikesta huolimatta, voit koristella häät yksinkertaisesti, kuluttaa vähemmän ja jättää persoonallista ympäristöön. Tutustu vinkkejä ceremonialist ja sisustajalle Golden Palace Space, Daniel Claret, ja erilaisia ​​ideoita kehittää yksinkertainen ja kaunis sisustus häihisi.

seremonia koristelu

Ennen vinkkejä jokaisessa huoneessa on koristeltu seremonian aikana sinun täytyy muistaa, että se ei ole välttämätöntä investoida useita koriste-elementtejä luoda kaunis ja tyylikäs sisustus ja että joskus "vähemmän on enemmän". Kaikki riippuu omaan makuun ja miten visioi häät.

Lue myös: 10 vinkkiä säteilevä teidän hääpäivä

"Tunnelma tilojen pitäisi välittää persoonallisuus / teemana ja samalla määritellä jokainen tila valittiin juhlaan. Hyvin suunniteltu hanke olisi varmistettava, että kumpikin osapuoli on ainutlaatuinen, henkilökohtainen ja että jokainen yksityiskohta voi yllättää jokaisen vieraitaan. ", Kertoo Daniel.

Miten sisustaa seremoniaan sisäänkäynti

Kuva: toisto / Bridal Lyijykynä

Kuva: toisto / Bridal Lyijykynä

Riippumatta siitä, missä tapahtuu seremoniaan avioliitostaan ​​(pellolla, kirkossa, sali), koristelu sisäänkäynti, jossa he viettävät vieraita, sponsorit ja hoitajia on erittäin tärkeä, koska se on elementti, että jokainen jossain aika kääntää katseet. "Paisagismos ja kukka-asetelmia on aina paras ja tehokkain vaihtoehtoja.", Sanoo asiantuntija.

Kun kyseessä on kirkkohäät, kärki yksinkertainen sisustus on investoida matto alas keskikäytävällä ja kukkaruukkuja, jotka voidaan sijoittaa puolella salin tai kimppuja kiinnitetty pankeille teipillä.

Alalla tai ulkona, voit käyttää ruohoa (tai mikä maa koostumus) matto kuin "luonnollinen" ja vain koristella tilaa polku kukkia puolella salin ja kaunis tuolit.

Säästää rahaa, etsiä paikka, joka on kaunis jopa ilman sisustus, viihtyisä, pitäen kaikki hänen vieraat ja on hyvä valaistus (luonnollinen tai keinotekoinen). Nämä tiedot helpottavat luomista hyvin sisustettu ympäristössä muutamia elementtejä.

Lue myös: 10 teemoja hääjuhlissa että kaikki rakastavat

Toinen idea viettää vähemmän on investoida halpa ja kevyt kukkia kuten Gypsophila, joka tunnetaan paremmin nimellä hyttynen. Tai käyttää kierrätettävää aluksia, kuten lasista pullot ja purkit. maalaismainen koristeita tai retro antaa tilaa kodikas ilmaa ja niin ovat hyviä vaihtoehtoja.

Miten sisustaa alttarille

Kuva: toisto / Kaksi kirkkaita valoja

Kuva: toisto / Kaksi kirkkaita valoja

Toinen sivusto, joka on myös näyttää vieraille on alttari. Mukaan Daniel Claret, vaikuttava kukka-asetelmista ja kukat ovat aina selvä valinta ilman virhemarginaalia.

Häissä kirkoissa, sisustus tämän tilan yleensä on rajoitettu laittaa kaksi alusta (yksi kummallakin puolella alttaria) noudattaen samaa linjaa, jotka sijoitetaan käytävällä, mutta että ne ovat pidempiä tai on suurempi määrä kukkia.

Kun kyseessä on ulkona häät tai oleskelutiloja, hyvä idea on sijoittaa kaaria kukkia, silkki verhot tai jopa käsin verhot paperista tai teippiä rennompi tunnelma.

Juhlakoristeet

Osapuoli koristelu edellyttää organisaation ja koristeet taulukoiden, eteinen ja missä tahansa ympäristössä, joka hoitajia haluavat luoda (paikka kuvia, tanssilattia ja muut).

"Suurin koristelu pitäisi panostaa puolueen jossa isäntä haluaa suurin kohokohta tai osittain, jos vieraat viettävät suurimman osan ajasta." Ohjaa sisustajalle.

Jälleen ensimmäinen piste pelastaa koristelu osapuolen ympäristöissä on valita sivusto, joka on luonnostaan ​​kaunis. Lisäksi sinun täytyy muistaa, että tärkeintä on luottaa omaan makuun ja jättää kaiken kuin kuvittelit.

Taulukko vieraita

Kuva: toisto / Marjat ja rakkaus

Kuva: toisto / Marjat ja rakkaus

Pöydän koristelu on harkittava tarkkaan, jotta ei häiritse tai häiritse näköyhteys välillä vieraita, eli se ei saisi olla suuria tai liian hauras.

Pelata turvallista, investoida pienempi, herkkä koristeet. Perinteinen lasimaljakot kukkia, voidaan korvata puinen maljakoita, akryyli-, muovi- tai käyttää uudelleen esineiden (pullojen ja lasipurkkeihin), etsien vain miehittää keskelle pöytää ja liiku vieraat leuka korkeus (ei vievät liikaa tilaa tai estää ihmisiä istuu vastakkaisilla puolilla pöydässä katso).

Suurissa pöydät, koriste olla tyhjä, voit lisätä monimutkaisempiin lautasliinat, seurata koriste linja ja sävyt loput sisustus ja myös täydentää koristelu sopusoinnussa taulukossa.

Toinen vaihtoehto on koristele verihiutaleiden niiden nimistä pari ansiosta jotkut asiakkaat tai hyödyllistä tietoa puolueen (valikko hashtagin sosiaaliset verkostot). Voidaan valmistaa paperia ja mukana yksi kukka, sinun tarvitsee vain ajatella sisältö ja ilme plakin.

Taulukko hoitajia

Kuva: toisto / United rakkaudella

Kuva: toisto / United rakkaudella

Nuoripari taulukossa on perinne, joka voidaan vielä nähdä joissakin avioliittoja. Sisustaa se yksinkertaisella ja tyylikäs tapa kannattaa vedonlyönti koristeet tuolin kukkia tai verihiutaleita (nuoripari, täydellinen ottelu ja aina yhdessä toistuvat lauseita). Tai sijoittaa eri paikkaa vieraille (sohvat, pöydät kaksi).

Candy pöytä ja kakku

Kuva: toisto / Eylander valokuvaus

Kuva: toisto / Eylander valokuvaus

Candy kattaukseen tai muita pöydän sisältäviä elintarvikkeita on erittäin tärkeää, ja jotain, joka todella kannattaa panostaa. Ruoka on olennainen osa mitään osapuolta, käytä taulukko makeisia, välipaloja ja illallista koristeena on yhdistää työn ja huvin.

Sitä varten ei tarvita paljon: hakusijainti kakku pöydällä ja luoda symmetriaa. Järjestää pöydän huolellisesti ja huomiota kaikkiin elintarvikkeisiin ovat saatavilla ja taulukko ei saa eikä tyhjiä eikä liian täynnä. Invest in makeisia, jotka ovat sekä kauniita ja herkullinen aikaa, joten asiakkaita valloittivat visuaalinen ja maku.

Voit myös lisätä koristeita keskuudessa herkkuja (toista koristeet taulukoiden) aina varoen, että ne eivät estä pääsyä herkkuja. Toinen seikka, joka tekee eron on muista noudattaa koriste linjaa koko häät, mukaan lukien tyylien (maalainen, klassinen, puhdas) ja värit.

sisääntulo

Kuva: toisto / Marjat ja rakkaus

Kuva: toisto / Marjat ja rakkaus

hääjuhlia pitää suljetuissa halleissa yleensä aulassa. Se palvelee toivottaa vieraat saapuessa puolueen ja edistymistä juhla, siitä tulee välilyönti pidemmälle taulukoita istua, puhua ja tavata muita vieraita. Tämä ympäristö voi myös helposti pelata ulkona häät.

Sisälle tai ulos häät, koristelu sali voi olla kuvia pari, leikekirja tila (vieraita morsiamen ja sulhasen), koriste kappaletta täyttää tilan (tuolit, suihketta, sohvapöydät) ja signalointi verihiutaleiden tai viestillä vieraille (kiitos, innostavia lauseita, tietoa puolue). "Hyvä pöydän kukkaistutukset ja muistoja ja / tai naimisissa ja ovat aina menestys", ehdottaa Daniel.

Paikka kuvat

Kuva: toisto / vihreä häät kengät

Kuva: toisto / vihreä häät kengät

Taustalla mitään kuvaa on jotain, joka tekee eron lopputulos siitä, joten on mielenkiintoista tuottaa tiettyyn paikkaan valokuville. Normaalisti kuva tila on tai lähellä sisääntulo.

Olisi hyvin valaistu ja on taustan määritelty jossakin verho tai tapetti (taustaväri ja tyyli olisi valittava mukaan koriste seremonia linja). Vihje innovoida ja tee kuvia hauskempaa on investoida verihiutaleiden, tarvikkeet ja taustat rakenne tai ulkoisesta.

Yksityiskohtia, jotka tekevät eron

Kuva: toisto / Inspire blogi

Kuva: toisto / Inspire blogi

Sisustus on vastuussa täyttö ympäristöstä ja niin se on mahdollista mennä perinteisestä paikat on koristeltu, joka joskus voi tehdä ero.

Sillä sisustusarkkitehti ja ceremonialist Daniel Claret, tärkein merkitys on tehdä vieraat tuntevat olonsa mukavaksi, tyytyväinen ja mukava isännät juhlia kyseisenä ajankohtana ja on mahdollista ajatella innovatiivisia koristeita, jotka välittävät halu isännät.

"Suurissa rakenteissa pieniin yksityiskohtiin, kaikkien on yllättää ja sisältää ominaisuuksia, jotka tekevät vieraat tunnistaa tarina isännät." Hän sanoo.

Paikka jättää viestejä osoitettu nuoripari, pyykkinarulla kuvilla pari ja niiden historiaa, kohtelee ja puolue suosii vieraille, signalointi verihiutaleet, koristeet pöydälle ceremonialist, värillinen riisiä ja ympäristöjä lapsille (pelit, lehdet ja lyijykynät väri) ovat vain muutamia yksinkertaisia ​​ajatuksia, mutta he voivat jättää tarkemmat häät ilman suurempia ponnistuksia.

Koristelu arvokkaita vihjeitä

Muutama tärkeitä vihjeitä, joita voit seurata niin yksinkertainen ja kaunis sisustus häihisi:

Caprice yksityiskohdissa: usein yksinkertainen pikku idea voi olla vastuussa siitä häihisi vieraillesi. Joten on erittäin tärkeää investoida yksityiskohtia. Suosii ja luova kutsut, herkkuja kuten toilettitarvikesarja, hauskaa verihiutaleet kuvista. Eli asioita, joita voidaan tehdä kotona ja / tai ilman suurempia kustannuksia, mutta jotka tekevät kaikki ero.

Muista, että kaikki voivat kääntyä koristelu: Ajatuksena on hyödyntää kaikki, mikä on välttämätöntä puolueen (esim ruoka) sisustus. Ja sitä paitsi, uudelleenkäyttö materiaaleja luoda uusia koriste kappaletta (sisustaa kodin huonekaluja, kääntämällä pullot, ruukut ja kastelukannuissa ruukuissa, luo merkintä käytetyt portit). Vain vapauttaa luovuutta ja varo liikaa määrää elementtejä.

Tee itse: Uuden aallon mini-häät (pienempi häät), mahdollisuus luoda sisustukseen häät kotona ja matkalla on ollut ahkerassa käytössä. Se voi tuottaa yksinkertaisia, kauniita ja mukautettuja kappaletta sinulle.

Mieti hyödyllisyys tekijä: kaunis koristeena itsessään on hyvä vaihtoehto, mutta pala, joka lisäksi kaunis on hyödyllinen, se on vielä parempi. Hyödyllisyyttä sisustusesineitä tekee siitä viehättävä vieraille, niin pitää tämä tekijä ja sijoittaa tällaisia ​​ajatuksia on tapa miellyttää vieraasi ja tehdä kappaleet ovat enemmän kuin pelkkä koriste. syötävät koristeet, wc sarjat (sisältää korjaustoimenpiteitä, hiusten kiinnitys, muun muassa) ja muita herkkuja.

Aseta koriste rivi: asettaa koristelutyyli on noudatettava on tärkeää ylläpitää tavallista, helpottaa valintaa osien ja värejä ja tehdä kaikkea kauniimpi visuaalisesti.

"Asettaminen koristeellinen linja tulee harkita seuraavia kohteita: Celebration aika; kausi; profiilia isännät ja vieraat; Tällainen puolueen isännät haluavat ja ennen kaikkea huolta suorittaa jokaisen toive pari. ", kertoo Daniel. On klassinen, romanttinen, maalaismainen, vuosikerta tai puhdas, tärkeintä on kaikki on harmoniassa ja tyyliin sopivia pari.

Jätä se naamasi: puhuu tyyliin pari, täytyy pitää mielessä, että häät on erityinen päivä pari ja niin kaikki on ajateltava perusteella niiden makuun ja toiveita. Tärkeintä on, että olet tyytyväinen teidän avioliitto ja sisustus välittää persoonallisuutta pari siten, että seremonia on ikimuistoinen lähinnä pari.

Ideoita, kuvia ja inspiraatioita

Check out valikoima häät kuvia yksinkertainen, elegantti ja viehättävä koristeet ja inspiroi sisustaa.

Kuva: toisto / Erine Koulutus

Kuva: toisto / Erine Koulutus

Kuva: toisto / Society Bride

Kuva: toisto / Society Bride

Kuva: toisto / blogi Fulana

Kuva: toisto / blogi Fulana

Kuva: toisto / morsiamet

Kuva: toisto / morsiamet

Kuva: toisto / Häät

Kuva: toisto / Häät

Kuva: toisto / kummitäti Fairy ja häät

Kuva: toisto / kummitäti Fairy ja häät

Kuva: toisto / Store Hoitajat

Kuva: toisto / Store Hoitajat

Kuva: toisto / morsiamet

Kuva: toisto / morsiamet

Kuva: toisto / Bride luokan

Kuva: toisto / Bride luokan

Kuva: toisto / Bride luokan

Kuva: toisto / Bride luokan

Kuva: toisto / Bride luokan

Kuva: toisto / Bride luokan

Kuva: toisto / Bride luokan

Kuva: toisto / Bride luokan

Kuva: toisto / Bride luokan

Kuva: toisto / Bride luokan

Kuva: toisto / Bride luokan

Kuva: toisto / Bride luokan

Kuva: toisto / By onnellisia asioita

Kuva: toisto / By onnellisia asioita

Kuva: toisto / By onnellisia asioita

Kuva: toisto / By onnellisia asioita

Kuva: toisto / Luxury Noivinhas

Kuva: toisto / Luxury Noivinhas

Kuva: toisto / Bridal Lyijykynä

Kuva: toisto / Bridal Lyijykynä

Kuva: toisto / Bridal Lyijykynä

Kuva: toisto / Bridal Lyijykynä

Kuva: toisto / Bridal Lyijykynä

Kuva: toisto / Bridal Lyijykynä

Kuva: toisto / Bridal Lyijykynä

Kuva: toisto / Bridal Lyijykynä

Kuva: toisto / Bridal Lyijykynä

Kuva: toisto / Bridal Lyijykynä

Kuva: toisto / Bridal Lyijykynä

Kuva: toisto / Bridal Lyijykynä

Kuva: toisto / Bridal Lyijykynä

Kuva: toisto / Bridal Lyijykynä

Kuva: Toisto / joudut kakku

Kuva: Toisto / joudut kakku

Kuva: toisto / Tee Häät

Kuva: toisto / Tee Häät

Kuva: toisto / Me naimisiin

Kuva: toisto / Me naimisiin

Kuva: toisto / Marrying rakkaus

Kuva: toisto / Marrying rakkaus

Kuva: toisto / Marrying rakkaus

Kuva: toisto / Marrying rakkaus

Kuva: toisto / Unohtumaton Häät

Kuva: toisto / Unohtumaton Häät

Kuva: toisto / Kiitos Santo Antonio

Kuva: toisto / Kiitos Santo Antonio

Kuva: toisto / Bridal Dressed

Kuva: toisto / Bridal Dressed

Valokuva: toisto / luonnollinen häät Yhtiö

Valokuva: toisto / luonnollinen häät Yhtiö

Kuva: toisto / Frosted Petti

Kuva: toisto / Frosted Petti

Kuva: toisto / Inspire blogi

Kuva: toisto / Inspire blogi

Kuva: toisto / Kaksi kirkkaita valoja

Kuva: toisto / Kaksi kirkkaita valoja

Kuva: toisto / Inspire blogi

Kuva: toisto / Inspire blogi

Kuva: toisto / Inspire blogi

Kuva: toisto / Inspire blogi

Kuva: toisto / Inspire blogi

Kuva: toisto / Inspire blogi

Kuva: toisto / Inspire blogi

Kuva: toisto / Inspire blogi