Miten hallita ahdistusta ennen avioliittoa - Naiset vinkkejä

Vuonna kuukautta ennen häitä, se on lähes mahdotonta pyytää morsian ei saa innokas. Sen lisäksi, että on ajaa valmistelut seremonia ja puolue, tarvittavat asiakirjat mennä naimisiin, lopulliset säädöt mekko ja organisaatio talossa, vielä odotusarvo uuden elämän.

Vaikka kaikki liikkuu hyvin, ajattele niin monia asioita samanaikaisesti voi poistua morsian partaalla hermoromahduksen, levoton ja pelkää, että jotain menee pieleen.

Päänsärky, ruokahaluttomuus, unettomuus, takykardia ja ärtyneisyys ovat joitakin oireita jännite avioliittoasetuksen. Puhumattakaan tahtoa hyökätä makeisia, suklaata ja makeisia lämpöjännityksen.

Tässä vaiheessa täytyy olla hyvin itsehillinnän ja harhauttaa ahdistusta pitää tasolle pää. Ja voit tehdä tämän jälkeen muutamia yksinkertaisia ​​ehdotuksia ja rentouttavaa. Onhan hyvään valmistautumiseen on tärkeää pystyä nauttimaan joka hetkestä häät.

Yksi salaisuuksista miten hallita ahdistusta ennen avioliittoa On mennä nukkumaan aikaisin. Hyvä yöunet lataa energiaa ja jos heräät tunne levännyt, pitää saada pilko neuvotella, vertailla hintoja, tehdä valintoja ja asettaa kaikki puolueen yksityiskohdista.

Maratonin valmistelut häät vie aikaa, mutta ei niin sinun täytyy eikä sitä tee, mitä he haluavat. Varata tilaa aikataulussa mennä elokuviin, mennä ulos kavereiden kanssa, lukea kirjaa, kävellä.

Ylläpitää terveellistä ruokavaliota eikä hullu ruokavalion yrittää laihduttaa muutaman viikon. Going ilman ruokaa voi aiheuttaa lisää hermostuneisuus. Jos huomaat, että sinun täytyy poistaa pari kiloa päästä mekko, etsi seuranta ravitsemusterapeutin.

Tee liikuntaa. Sekoita keho toimii mielen ja vapauttaa endorfiineja, aineita, jotka antavat tunteen hyvinvointia. Yhdistäminen lopulliset valmistelut joogatunteja, pilates tai yksinkertainen kävellä.

Hierontoja voi myös auttaa lievittää stressiä ennen avioliittoa. Jos olet tiukka budjetti, temppu on tehdä iltapäivällä kauneuden ja koota kotitekoisia kylpylä.

Jos kaikki menee odotetusti, ei ole mitään syytä hermostuneisuus. Yritä ajatella mahdollisia ennakoimattomia ja aina negatiivisia ajatuksia tulee mieleen, pyrkivät tekemään jotain kääntää: kuunnella suosikkikappaleesi, soittaa jollekulle, pois kotoa. Muista, että avioliitto On aihetta juhlaan ja juhla, ja siksi ei ole sen arvoinen kuluvat eikä menetä valvontaa.