Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Hääjuhlassa on aina tapahtuma, joka alkaa suunnitella niin hyvissä ajoin, että kaikki sujuu suuri päivä. Riippumatta budjetin ja päivä bileistä, päivämäärä ansaitsee vietetään sulkeminen ja aloittaa uuden jakson.

Pariskunnille, jotka haluavat olla puolueen balladi tyyli, monet päätökset on tehtävä ja musiikki tulee piste päättämättömyys koska se on keskeinen tekijä varmistamaan animaatio tapahtuman ja jättää tyytyväisiä asiakkaita.

Tässä vaiheessa on tavallista syntyä kysyttävää valita DJ tai bändi elävöittää osapuolelle.

Jotta valinta tapahtuman toimittajien, on tärkeää pitää mielessä puolueen tyyli on hyväksyttävä sekä koko ilmapiiri tapahtuman.

DJ tai bändi?

Tutustu erot sekä etuja ja haittoja, jotka tulee ottaa huomioon valitessaan DJ tai bändi tai jopa molempia. Opi syytä valita yhden tai muun, kuten keskimääräinen arvo molempia, vinkkejä tapahtumista neuvonantaja, Andreia Souza Carvalho, joka on hänen opetussuunnitelman suunnittelussa yli 100 häät.

Lue myös: Häät Juomat: miten oikea valinta ja määrät

DJ

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Tällä hetkellä se on hyvin yleistä, että DJ ovat vastuussa animaatio häihin, koska se voi olla taloudellisempi vaihtoehto johtaa tanssilattialle. Tutustu hyviä ja huonoja puolia tämän vaihtoehdon.

Plussat:

 • Suorittamisen kappaleitaan: Yleisin on, että DJ suorittaa musiikin alkuperäisessä muodossaan, ilman suuria interventioita tai jopa sekoitus rytmejä koko laulun.
 • Mahdollisuus valita ohjelmistoon: Kokouksen toimittajan kanssa, on aina mahdollista välittää käsitys siitä, mitä pari haluaa teidän tapauksessa, kuten vahvistettiin Andreia: "Sillä vaativimpia asiakkaita suhteessa osapuolelle ohjelmistoon kärki on palkata DJ sekä estää suorituksen musiikkityylejä pidä niistä. "
 • DJ erikoistua erityisesti musiikkityyli: nuoripari elektronisen musiikin ystäville, voit löytää erikoistunut DJ, koska pelaajat yökerhoissa, esimerkiksi. Nämä ammattilaiset usein toista ohjelmistoon, joka on harjoiteltu tapahtumiin, ja neuvonantaja antaa vihjeen: "Niin ihanne on analysoida hyvin DJ työn ennen palkkaamista."

miinukset:

 • DJ tekee usein ei mainoksia: aikana hääjuhlissa, se on usein tarpeen tehdä ilmoituksia, kuten sisäänkäynnin morsian ja sulhanen juhlatila. Usein DJ eivät ole valmiita ajaa näitä mainoksia, mutta tämä yksityiskohta voi helposti kiertää palkkaamalla pätevän ceremonialist joka ajaa mainoksia.
 • Älä vuorovaikutuksessa vieraita: DJ ei yleensä kiinnittävät vieraita tanssilattialle tapahtuman aikana. Kuten ceremonialist lisää: "Ainoa DJ tekee kappaleet aikataulun tai hän ymmärtää, mikä toimii parhaiten osapuoli vilkkaana. Joten ei henkilö, joka pelaa ja herättää huomiota kuin bändit tekevät. "

bändi

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Bändi on aina perinteisin ja tunnettu valinta hääjuhliin ja ovat todennäköisesti varmistaa juhlan animaation. Alla jotka olisi analysoitava ennen kuin päätetään, kuka on vastuussa animaation oman puolueen.

Plussat:

Lue myös: 15 vinkkejä elävöittämään tanssilattialle häissäsi

 • Vuorovaikutus linjoilla: Tämä ominaisuus on epäilemättä suurin bonus palkata bändi, joka on vahvistettu Andreia: "He voivat saada ihmiset seuraamaan tiettyjä temppuja, soita isännät vaiheessa, mikä tekee siitä interaktiivinen puolue". On myös tavallista, että bändejä kutsua ystäviä pari lavalle ja laulaa valikoiman erityinen ja erittäin vilkas kappaleita.
 • Jokainen jäsen voi toimia seremoniamestari: yleensä laulaja yhtyeen voi auttaa paljon aikana seremoniaan. Kuten ilmoittaa saapumisesta pari huoneessa sekä ilmoittamalla odotettuun aikaan yhden, hetki kimpussa.
 • Voit valita tietyn musiikkityylin: Jos pari on tietty musiikkimaku löydät bändi, joka vain koskettaa tyyli. Malliesimerkkinä, on mahdollista vuokrata sisämaahan kaksinkertainen tai sambakoulujen keskittyi myös bändejä joskus määrittelee 60.

miinukset:

 • oma ohjelmistossa: "Bändit on omat ohjelmistonsa, koska ne riippuvat testejä ja kosketa mitä he opiskelevat tehdä, ei käy asiakkaiden pyyntöihin," punctuates tapahtuman neuvonantajana. Siten vaativimmat asiakkaat voivat päätyä pettynyt, puuttuu joitakin kappaleita, jotka eivät kuulu ohjelmistoon bändi.
 • Vaativat enemmän tilaa lounge: läsnäolosta johtuen monien jäsenten ja laitteet, bändi vaatii suuremman tilan saliin sekä kokoonpano, jossa on vaiheessa. Siten se luo tarvetta juhlat tekevien tilan käyttäytyä tässä vaiheessa vaarantamatta kokoonpanon taulukoita.
 • Suurempia investointeja: bändi on yleensä monta jäsentä, ja usein myös tanssijoita. Tämän lisäksi tekijä, siellä on myös suurin lasti kuljetuskalustoa ja soittimia, mikä epäilemättä tekee palkkaamista bändi hieman kalliimpia kuin DJ.

Band + DJ: sen arvoista?

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

"Kyllä !! erittäin arvokas, "tapahtuman neuvonantajana kategorinen vastaus. Se selittää myös tärkein syy valita molemmat vaihtoehdot: "Bändi on yleensä useita näyttää tuntia ja kun isännät ja vieraat ovat hyvin innoissaan, voi haluta laajentaa hieman enemmän ... Ja siitähän DJ, joten jatka puolue. "

Kuten arvoja, ne voivat vaihdella suuresti. Ja arvo bändi voi siirtyä 3-20 tuhatta real ja DJ voi olla 1,500-10 real. On huomattava, että nämä luvut vaihtelevat "tunnustus" ja suosio jokainen, sekä bändi ja suosituin DJ veloittaa korkeamman arvon.

Mutta ennen kaikkea, aikaan puolueen animaation valinta kannattaa pitää mielessä tyyliä puolueen ja vieraasi, ja käytettävissä olevan budjetin. Muista, että voit aina löytää toimittajia mukaan taskussa ja hauskan puolue kasvot pari.